Skip to main content

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΒΕΝΕΤΙΑΣ 13&14/2 2015 απο 465,00

4 μέρες / 3 νύχτες

Βενετία * Τεργέστη * Λουμπλιάνα * Βερόνα*

1 μέρα : ΑΘΗΝΑ – ΒΕΝΕΤΙΑ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πόλη των Δόγηδων και των Καναλιών, την ρομαντική Βενετία. Σήμερα θα έχουμε την ευκαιρία να ξεναγηθούμε στην πανέμορφη Βενετίας. Μεταφορά εξ ίδιων με τα βαπορέττο στην πιο όμορφη συνοικία της Βενετίας το Καστέλο. Θα επισκεφθούμε την Ιερά Μητρόπολη της Ελλάδας στην Ιταλία ,την ελληνορθόδοξη εκκλησία του Αγ. Γεωργίου του Έλληνα και το Ελληνικό Ινστιτούτο. Μέσα από γραφικά καλντερίμια ,εκτυφλωτικά κανάλια και αμέτρητα παλάτια θα καταλήξουμε «στο πιο όμορφο σαλόνι του κόσμου» κατά τον Ναπολέοντα ,την Πιάτσα Σαν Μάρκο. Θα δούμε την βασιλική του Αγ. Μάρκου, τον περίφημο πύργο των Μαυριτανών, την Λιμπερία Σανσοβιάνα βιβλιοθήκη της πόλης ,την « τσέκα » το παλιό νομισματοκοπείο, το Καμπανίλε το ψηλότερο κτίριο της πόλης, την Πιατσέτα του Αγ. Μάρκου, τις παλιές και νέες φυλακές και βέβαια την διάσημη γέφυρα των αναστεναγμών. Χρόνος ελεύθερος για να κάνετε μια βόλτα με τις γόνδολες ,να πιείτε ένα ποτό στα διάσημα καφέ τις πλατείας και να χαθείτε μαζί με τους μασκαράδες σε μια άλλη εποχή . Αργά το απόγευμα μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην περιοχή της ηπειρωτικής Βενετίας. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: ΒΕΝΕΤΙΑ – ΤΕΡΓΕΣΤΗ – ΛΟΥΜΠΛΙΑΝΑ.

 Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση νωρίς το πρωί για την Τεργέστη που είναι ένα από τα σημαντικότερα λιμάνια της Ιταλίας όπου και θα κάνουμε την πανοραμική μας περιήγηση στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Αναχώρηση για την Λουμπλιάνα, πρωτεύουσα της Σλοβενίας. Χτισμένη στις όχθες του ομώνυμου ποταμού, με έντονα στοιχεία από την Αυστριακού τύπου αρχιτεκτονική. Στην πανοραμική περιήγηση στο ιστορικό κέντρο θα δούμε το παλαιό Δημαρχείο και τον Καθεδρικό Ναό. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.   Διανυκτέρευση.

3η μέρα : ΒΕΝΕΤΙΑ -ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ - ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ    

 Πρωινό στο ξενοδοχείο και πρωινή επίσκεψη στην Βενετία. Θα περάσουμε και πάλι με το βαπορέττο στην πλατεία του Αγίου Μάρκου για να δείτε την μεγαλύτερη γιορτή του καρναβαλιού, τη μεγάλη παρέλαση των καρναβαλιστών και το έθιμο του Πετάγματος του Αγγέλου από το καμπαναριό του Αγίου Μάρκου. Τέλος θα καταλήξουμε σε ένα από τα εναπομείναντα εργαστήρια κατασκευής του διάσημου γυαλιού Μουράνο. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας.

4η μέρα: ΒΕΝΕΤΙΑ – ΒΕΡΟΝΑ – ΑΘΗΝΑ 

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για την πόλη των αιώνιων εραστών του Σαίξπηρ, τη Βερόνα, όπου θα θαυμάσουμε την Ρωμαϊκή Αρένα, τις όμορφες πλατείες Ντέλε Έρμπε και Ντέι Σινιόρι που περιβάλλονται από άριστα διατηρημένα μεσαιωνικά κτίρια και βέβαια το αρχοντικό των Καπουλέτων με το θρυλικό μπαλκόνι της Ιουλιέτας. Ελεύθερος χρόνος στους πεζόδρομους της πόλης για ψώνια, καφέ & φαγητό. Στην συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο της Βενετίας απ’ όπου ακολουθεί η πτήση επιστροφής.

  Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με την Αlitalia μέσω ενδιάμεσο σταθμού Αθήνα – Βενετία – Αθήνα
  • Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν για τις μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Διαμονή σεεπιλεγμένο ξενοδοχείο 4*.        
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά  
  • Εκδρομές / περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Έμπειρο αρχηγό-συνοδό του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης.
  • Φπα

Δεν περιλαμβάνονται :

  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Δημοτικοί φόροι στα ξενοδοχεία (4,5 € περίπου το άτομο )
  • Ckeckpoint (20€)
  • Βαπορέττο Βενετίας (15 € για κάθε μέρα)

Σημείωση: Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν

 

 

ΕΚΔΡΟΜΗ

ΗΜ.

ΑΝΑΧ/ΣΕΙΣ

€ΔΙΚΛΙΝΟ

€ΠΑΙΔΙΚΟ

€ΜΟΝ/ΝΟ

ΑΕΡ/ΙΚΗ

ΦΟΡΟΙ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΣΗΜ.

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΒΕΝΕΤΙΑΣ

4

13/2,14/2

465

435

570

ALITALIA

170

RUSSOTT4*MESTRE

Πρωινό