Πλήρη Πακέτα με Ξεναγήσεις, Εκδρομές, κλπ

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Για εμάς στο Taxidevo.gr το Ατομικό Ταξίδι δεν είναι μόνο ενα Αεροπορικό και Διαμονή !

Μπορείτε να οργανώσετε το Προσωπικό Ατομικό σας Ταξίδι, σε όσο βάθος και με όση λεπτομέρεια μπορείτε να φανταστείτε !

1.  Δείτε περισσότερα σε ένα ταξίδι ! Προσθέστε άλλη μια πόλη !

Αντί να πάτε σε μια πόλη μόνο, πχ Ρώμη για 6 μέρες, γιατί να μην σας κλείσουμε και την Φλωρεντία και να μείνετε 4 μέρες στην Ρώμη και 2 στην Φλωρεντία ; Σας ετοιμάζουμε και την ενοικίαση αυτοκινήτου, ή τα τρένα, ή το αεροπλάνο, την διαμονή και στις δύο πόλεις. Προσθέστε και τρίτη πόλη την Βενετία ! Μείνετε και 2 μέρες σε καστέλλο στην επαρχία της Τοσκάνης!
Ονειρευόσασταν τον Γύρο του Τυρόλου ή της Ανδαλουσίας ή της Καλιφόρνια , αλλά δεν έχει γκρουπ όπως το θέλετε ; Το οργανώνουμε εύκολα μαζί για την παρέα σας μόνο ! Είτε με τα βασικά μόνο όπως Διαμονή και μετάβαση, είτε με ξεναγήσεις, εκδρομές, θεάματα και εισόδους κάθε μέρα! 

 

2.  Γεμίστε το ταξίδι σας με Εμπειρίες και Ανεση !

 

Μπορείτε πλέον να κλείσετε και πληρώσετε από την Ελλάδα όποιες εκδρομές ή παροχές επιθυμείτε, κερδίζοντας χρόνο, χρήματα, άνεση και πάντα με ασφάλεια και αξιοπιστία!


Καταρχήν θεωρούμε δεδομένο ότι για να πάτε Ατομικά και όχι με τα Γκρουπ μας, σημαίνει οτι γνωρίζετε τα βασικά της Αγγλικής Γλώσσας !   Αρα μπορούμε παντού να σας βρούμε Ξεναγήσεις και Εκδρομές, με αγγλόφωνο ξεναγό !

 

- Προσθέστε Μεταφορές από και προς το Αεροδρόμιο για το Ξενοδοχείο σας!

Είτε prive και με λιμουζίνα αν θέλετε, είτε με τα κανονικά ειδικά Λεωφορεία και αυτοκίνητα μας, γλιτώστε τα ακριβά ταξί και τις αλλαγές μετρό με τις βαλίτσες στο χέρι !

- Προσθέστε την Βασική Ξενάγηση της Πόλης !

Γιατί να μην κερδίσετε χρόνο και χρήμα στην εξερεύνηση σας με μια Δύωρη-Τρίωρη ξενάγηση, βλέποντας τα Βασικά Αξιοθέατα της πόλης, ώστε να Προσανατολιστείτε και να Ενημερωθείτε με 2-3 κουβέντες;

Εύκολα, Φτηνά και Γρήγορα, θα καταλάβετε τις αποστάσεις, θα ξεχωρίσετε ποιά αξιοθέατα σας αρέσουν περισσότερο και θα οργανώσετε τον υπόλοιπο πολύτιμο χρόνο σας !

- Προσθέστε Ξενάγηση σε Βασικά Μουσεία με μεγάλες αναμονές !

Πρώτον, άλλο να πατε στο Λούβρο, στο Πράδο, στο Βαν Γκογκ, κλπ  με Ξεναγό που θα σας παρουσιάσει την πραγματική διάσταση των αριστουργημάτων που βλέπετε και θα σας εξηγήσει γιατί ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους πίνακες, και άλλο μόνοι χωρίς ειδικές γνώσεις. Γνωρίζοντας το πως και γιατί η Τέχνη αποκτά μια μαγεία που θα σας συνοδέψει σαν ανάμνηση για πάντα !

Δεύτερον, στις Ξεναγήσεις κερδίζεις χρόνο από τις πολύωρες αναμονές στα μεγάλα Μουσεία. 

- Προσθέστε Εκδρομές σε Σημαντικές πόλεις, Περιοχές, ή Αξιοθέατα !

Είστε Ατομικό Ταξίδι στο Λονδίνο και θέλετε να δείτε το Στόουνχεντζ ή την Οξφόρδη ή κάτι άλλο;
Είστε στην Μαδρίτη και θέλετε να δείτε το Τολέδο, ή στην Ρώμη και θέλετε την Φλωρεντία; Στο Μπαλί και θέλετε το Ιερό Δάσος των Πιθήκων, και τον Τάνα Λοτ ; Στην Νέα Υόρκη και θέλετε τον Νιαγάρα ;

Εμείς μπορούμε να σας πούμε πως περίπου να πάτε με τρένα ή αυτοκίνητο, και περίπου τι θα δείτε, αλλά σκεφτείτε οτι μπορείτε να δείτε τα καλύτερα, χωρίς ψάξιμο τρένων, δρόμων και χάρτη, γρήγορα και άνετα, και το κυριότερο = με έναν επίσημο Ξεναγό που θα σας δείξει την πραγματική διάσταση της πόλης που επισκέφτεστε !

Εκδρομές μισής μέρας, ολοήμερες, με φαγητό ή χωρίς, με εισόδους σε θεάματα, με τζιπ αεροπλάνα ή ταχύπλοα κλπ, η ποικιλία είναι τεράστια και με εγγυημένο αποτέλεσμα !

- Προσθέστε Εκδρομές ειδικού ενδιαφέροντος ! κάτι μοναδικό !

Εμείς τόσα χρόνια προτείνουμε τα καλύτερα αξιοθέατα και εκδρομές στους πελάτες μας, και κάποια πράγματα πέρα απο τα συνηθισμένα.
- Παράδειγμα στον Πύργο του Άιφφελ προτείνουμε Δείπνο, ή το Σόου στο Μουλέν Ρουζ, ή τα Μπατώ Μους!
- Στο Μπαλί έχουμε το Σαφάρι με τον Ελέφαντα, ή το Ράφτινγκ, δύο από τις καλύτερες εμπειρίες για έναν ταξιδιώτη - ασφαλέστατες και μοναδικές !  
- Στην Βιέννη έχουμε τα Κονσέρτα, την Όπερα, τα Παραδουνάβια χωριά, ή στον Ρήνο την Κρουαζιέρα, με εικόνες απίστευτα ρομαντικές και όμορφες.

Και για κάθε πόλη γνωρίζουμε και προτείνουμε !

Μπορείτε να κλείσετε από Ελλάδα λοιπόν τις εκδρομές αυτές ώστε να εξασφαλίσετε σίγουρα θέσεις και να οργανώσετε τον χρόνο σας, και να χρειαστείτε λιγότερα χρήματα μαζί σας !

 

Σύντομα θα μπορείτε επίσης να πληρώσετε από την Ελλάδα : Διατροφή σε Εξωτικά Ταξίδια (πχ Μαλδιβες), Προγράμματα SPA και Μασάζ, πακέτα scuba diving, και σχεδόν τα πάντα !

 

 

Διαφορά κόστους με το να τα κλείσετε όταν φτάσετε εκεί - (σύνηθης ερώτηση πελατών)

Το Taxidevo.gr είναι ειλικρινές στην σχέση του μαζί σας = Πάντα υπάρχει φτηνότερο, και πάντα υπάρχει ακριβότερο. Οι τιμές είναι ανάλογες με τα περιεχόμενα! Άλλο 2 ώρες ράφτινγκ, με φαγητό, στο καλό κομμάτι του ποταμού, με συνοδό ασφαλείας σε κάθε βάρκα και διάλειμμα σε ξέφωτο κλπ, και άλλο 20 λεπτά ράφτινγκ, κάπου, κάπως. Τίποτα δεν είναι κακό! Το θέμα είναι τι προτιμάει ο καθένας μας σε κάθε διαφορετική περίπτωση.

Συνήθως έχουμε 2-3 επιλογές φτηνού-ακριβού να επιλέξετε ! Επίσης προσφέρουμε την επιλογή από τις πιο μαζικά και διεθνώς επιτυχημένες εκδρομές που σημαίνει την καλύτερη σχέση Κόστους και Ποιότητας! Κανείς δεν θα αγόραζε μια παράλογα ακριβή εκδρομή !

Το Taxidevo.gr έχει συνεργάτες ΜΟΝΟ μεγάλους διεθνείς Tour Operators - επίσημα Τουριστικά Γραφεία. Με άλλα λόγια εγγυούμαστε :

- Την σχέση Ποιότητας - Τιμής (value for money). Θα πληρώσετε τα λιγότερα για την ποιότητα που θα λάβετε!

- Την Πραγματοποίηση. Μόνο σε περίπτωση κινδύνου (πχ καιρός) θα ακυρωθεί εκδρομή και θα επιστραφούν όλα τα χρήματα φυσικά !

- Την Ασφάλεια. Το πρώτο που πρέπει να σας ενδιαφέρει ! Ειδικά όταν μόνοι σας αγοράζετε επιτόπου επισκέψεις σε ηφαίστεια, σαφάρι, σε φτωχογειτονιές τρίτου κόσμου κλπ, προσέξτε από ποιον αγοράζετε, γιατί είναι πιο φτηνό, το ακριβές πρόγραμμα, τα ψιλά γράμματα κλπ κλπ.   Εμείς προτείνουμε τον Πράκτορα μας ή την Ρεσεψιόν του Ξενοδοχείου!

- Την Ειλικρίνεια. Αυτό που κλείσατε, αυτό και θα λάβετε !

- Εμπειρία χιλιάδων άλλων πελατών. Οι εκδρομές είναι γνωστές και οι ίδιες που βάζουμε στα γκρουπ μας ! Εχουμε επιλέξει, ξεχωρίσει και προτείνουμε τις καλύτερες !

 

Share

Κράτηση τώρα!

 

Κράτηση τώρα!

Ονόματα στα Λατινικά

Ονόματα στα Λατινικά, ακριβώς όπως στο Διαβατήριο/Ταυτότητα. Για τα παιδιά έως 12 ετών, να αναφέρεται η ημερομηνία γέννησης

Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec

Γενικοί Όροι Κράτησης

Επιβεβαίωση και Απάντηση στην Κράτηση σας θα λάβετε και τηλεφωνικώς και γραπτώς τις ώρες λειτουργίας του Taxidevo.gr

Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή
09.00 – 17.00
Τρίτη και Πέμπτη
09.00 – 20.00
Σαββάτο
10.00 – 14.00

Εφόσον είμαστε ανοικτά την ώρα Κράτησης σας θα απαντηθεί αμέσως, ειδάλλως θα απαντηθεί στην επόμενη εργάσιμη.

Σε περίπτωση μη καταβολής της Προκαταβολής μέχρι τη συμφωνημένη ημερομηνία, η Κράτηση θα ακυρώνεται αυτόματα. Στην σπάνια περίπτωση που καταθέσατε προκαταβολή πριν λάβετε επιβεβαίωση και έτυχε ταυτόχρονα να εξαντληθούν οι θέσεις, άμεσα επιστρέφουμε την προκαταβολή στον ίδιο λογαριασμό, και όχι με μετρητά.

Η Κράτηση σας θεωρείται οριστική και δεσμευτική μόνο μετά την Επιβεβαίωση και την Κατάθεση Προκαταβολής του 1/3 της αξίας της εκδρομής (ή άλλου ποσού κατόπιν ενημέρωσης) στα γραφεία μας ή στους παρακάτω Λογαριασμούς Τραπέζης. Μπορείτε να προχωρήσετε σε κατάθεση ταυτόχρονα με την Κράτηση σας, ή κατόπιν συνεννοήσεως και 1 ή 2 μέρες μετά την Κράτηση.

Λογαριασμοί τραπεζών για την κατάθεση προκαταβολής:

ΑLPHA ΒΑΝΚ
ΕΤΑΙΡΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΑΦΟΙ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΙ Ε.Ε.
360 002320 000458
ΙΒΑΝ
GR7401403600360002320000458
SWIFT BIC ALPHA BANK
CRBAGRAA
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ – NATIONAL BANK
ΕΤΑΙΡΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΑΦΟΙ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΙ Ε.Ε.
178/440466-19
ΙΒΑΝ
GR9101101780000017844046619
SWIFT BIC ETHNIKI
ETHNGRAA
EUROBANK
ΕΤΑΙΡΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΑΦΟΙ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΙ Ε.Ε.
0026 0460 55 02 0019 5145
ΙΒΑΝ
GR8402604600000550200195145
SWIFT BIC EUROBANK
ERBKGRAA
ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΕΤΑΙΡΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΑΦΟΙ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΙ Ε.Ε.
5076 - 075490-750