Ισπανία

Ισπανία

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Η Ισπανία είναι ίσως από τους πιο αγαπημένους προορισμούς στον κόσμο, γεμάτη εντυπωσιακή Ιστορία και Μνημεία διαφορετικών λαών που αφήσαν χαραγμένη τη μνήμη τους με τα Αραβουργήματα, τη Ζωγραφική, τα Κάστρα-Παλάτια, τον Χορό τα Τραγούδια, τα γραφικά Ανδαλουσιανά χωριά και τις εντυπωσιακές Μοντέρνες Πόλεις, και τόσα άλλα... Οι Παραλίες της και η φύση της ελκύουν εκατομμύρια τουριστών κάθε χρόνο, και τα Μεσαιωνικά Βασίλεια, Χαλιφάτα και Εμιράτα της Ισπανίας συνθέτουν μια ιστορία μοναδική στην Ευρώπη...Ανακαλύψτε την , είτε με τα έτοιμα και τέλεια οργανωμένα προγράμματα, αλλά και Ατομικά, φτιάχνοντας μαζί μας το δικό σας μοναδικό πρόγραμμα !

 

Μπάνια και καλοκαιρινές διακοπές στην Ισπανία !Ποιός δεν έχει ακούσει για τα Νησιά και τις Ακτές της Ισπανίας ; Μαγιόρκα, Ιμπιζα στις Βαλεαρίδες Νήσους στην Μεσόγειο, και Τενερίφη, Γκραν Κανάρια στα Κανάρια Νησιά είναι τα πιο γνωστά και προσελκύουν εκατομμύρια τουριστών κάθε χρόνο ! Επίσης η Κόστα Ντελ Σολ με την Μάλαγα, Τορεμολίνος, Μαρμπέγια διπλα στην Ανδαλουσία, και η Κόστα Μπράβα (Ισπανική Ριβιέρα) δίπλα στην Βαρκελώνη !
Το Ταξιδεύω.gr γνωρίζει καλύτερα τι αξίζει, ποιά εποχή, και μπορεί να συγκρίνει για εσάς την Ισπανία με άλλους προορισμούς, ώστε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει πραγματικά !

Λεπτομέρεια: τα Ισπανικά νησιά δεν είναι Εξωτικοί Προορισμοί όπως ίσως διαφημίζονται τα ίδια, ή από κάποιους τουριστικούς πράκτορες. Είναι Ευρωπαικά νησιά, με Ισπανική κουλτούρα και τοπία, και τα Κανάρια είναι στον Ατλαντικό στο υψος του Μαρόκου, που σημαίνει πιο νότια από την Κρήτη, όχι σε τροπική ζώνη πάντως. Αυτό σημαίνει πιο εύκρατο κλίμα και ήπιο, και μπάνιο το καλοκαίρι και ίσως την άνοιξη/φθινόπωρο.

Παραλίες - Θάλασσα : η οργάνωση των Ισπανών έχει φέρει τις ακτές και παραλίες τους στην πρώτη θέση στην προτίμηση αμέτρητων ευρωπαίων. Η όμορφη φύση, και η καθαρή Θάλασσα, είτε Μεσόγειο είτε Ατλαντικός (Κανάρια) ικανοποιεί τους απαιτητικούς. Οι Ελληνες έχουν να συγκρίνουν φυσικά την δική μας Θάλασσα που είναι για εμάς η καλύτερη του κόσμου, όμως στην Ισπανία το σέρβις, οι τιμές, η οργάνωση στα πάντα, η διασκέδαση και οι παραλίες μαζί με την κουλτούρα και ιστορία της χώρας, συνθέτουν μια ιδανική εκδρομή για διακοπές και αναμνήσεις !

Πότε αξίζει : Το καλοκαίρι, Ιούλιο και Αύγουστο, βγαίνουν ελληνικά τσάρτερ από τους καλύτερους Tour Operator που συνεργάζονται με το Taxidevo.gr. Οι τιμές τότε συμφέρουν γιατί ξεκινούν απο πχ 600 ευρώ μέσο όρο για 1 εβδομάδα, με αεροπορικά, διαμονή, φαγητό, μεταφορές, και ακόμα και ξεναγήσεις, κάθε εβδομάδα. Οι τιμές εξαρτώνται από τις επιλογές ξενοδοχείων και τι θα περιλαμβάνει κάθε πακέτο. Επιλέξτε μαζί μας το καλύτερο !

Αν κλείσουμε κανονικά αεροπορικά και όχι τσάρτερ, γενικά τα Κανάρια και Μαγιόρκα/Ιμπιζα θα είναι ακριβά αρκετά σε σύγκριση με άλλους προορισμούς. Στο high season θα δείτε και 400 και 500 ευρώ το άτομο ! Πιο οικονομικά είναι για την ενδοχώρα της Ισπανίας όπως Βαρκελώνη, Μαδρίτη, Μάλαγα κλπ, 250-350, πάντως όσο πιο νωρίς αγοραστούν τόσο πιο φτηνά πιθανώς ! και βέβαια εκτός καλοκαιριού, εγκαίρως βρίσκουμε ακόμα πιο οικονομικά !

Για Ξενοδοχεία, οι τιμές είναι καλές γενικά και το επίπεδο υψηλό. Ενώ ο μέσος όρος είναι απο 100-150 ευρώ την ημέρα το δωμάτιο, πολύ γενικά στην Ισπανία, υπάρχουν και πολύ οικονομικά ξενοδοχεία κάτω από 100 ευρώ, και πολυτελή υπέροχα ξενοδοχεια σε καλύτερες τιμές από την υπόλοιπη ευρώπη!

Ελάτε να φτιάξουμε μαζί το πρόγραμμα σας, σε διάφορες πόλεις, σε συνδυασμό για μπάνια και ξεναγήσεις, με ενοικίαση αυτοκινήτου ή αεροπορικώς , με την εγγύηση των μεγαλύτερων Ευρωπαίων και Ισπανών Οργανωτών!

Share

Υποκατηγορίες

Κράτηση τώρα!

 

Κράτηση τώρα!

Ονόματα στα Λατινικά

Ονόματα στα Λατινικά, ακριβώς όπως στο Διαβατήριο/Ταυτότητα. Για τα παιδιά έως 12 ετών, να αναφέρεται η ημερομηνία γέννησης

Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec

Γενικοί Όροι Κράτησης

Επιβεβαίωση και Απάντηση στην Κράτηση σας θα λάβετε και τηλεφωνικώς και γραπτώς τις ώρες λειτουργίας του Taxidevo.gr

Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή
09.00 – 17.00
Τρίτη και Πέμπτη
09.00 – 20.00
Σαββάτο
10.00 – 14.00

Εφόσον είμαστε ανοικτά την ώρα Κράτησης σας θα απαντηθεί αμέσως, ειδάλλως θα απαντηθεί στην επόμενη εργάσιμη.

Σε περίπτωση μη καταβολής της Προκαταβολής μέχρι τη συμφωνημένη ημερομηνία, η Κράτηση θα ακυρώνεται αυτόματα. Στην σπάνια περίπτωση που καταθέσατε προκαταβολή πριν λάβετε επιβεβαίωση και έτυχε ταυτόχρονα να εξαντληθούν οι θέσεις, άμεσα επιστρέφουμε την προκαταβολή στον ίδιο λογαριασμό, και όχι με μετρητά.

Η Κράτηση σας θεωρείται οριστική και δεσμευτική μόνο μετά την Επιβεβαίωση και την Κατάθεση Προκαταβολής του 1/3 της αξίας της εκδρομής (ή άλλου ποσού κατόπιν ενημέρωσης) στα γραφεία μας ή στους παρακάτω Λογαριασμούς Τραπέζης. Μπορείτε να προχωρήσετε σε κατάθεση ταυτόχρονα με την Κράτηση σας, ή κατόπιν συνεννοήσεως και 1 ή 2 μέρες μετά την Κράτηση.

Λογαριασμοί τραπεζών για την κατάθεση προκαταβολής:

ΑLPHA ΒΑΝΚ
ΕΤΑΙΡΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΑΦΟΙ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΙ Ε.Ε.
360 002320 000458
ΙΒΑΝ
GR7401403600360002320000458
SWIFT BIC ALPHA BANK
CRBAGRAA
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ – NATIONAL BANK
ΕΤΑΙΡΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΑΦΟΙ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΙ Ε.Ε.
178/440466-19
ΙΒΑΝ
GR9101101780000017844046619
SWIFT BIC ETHNIKI
ETHNGRAA
EUROBANK
ΕΤΑΙΡΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΑΦΟΙ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΙ Ε.Ε.
0026 0460 55 02 0019 5145
ΙΒΑΝ
GR8402604600000550200195145
SWIFT BIC EUROBANK
ERBKGRAA
ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΕΤΑΙΡΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
ΑΦΟΙ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΙ Ε.Ε.
5076 - 075490-750