Skip to main content

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΒΕΝΕΤΙΑΣ & NIKAIAΣ 6 ημερες 14/2/15 απο 545,00

6 μέρες / 5 νύχτες

Βενετία * Βερόνα * Μιλάνο * Νίκαια * Μονακό * *Μόντε Κάρλο* * Εζ * Κάννες * Σαν Πωλ Ντεβάνς *

1 μέρα : ΑΘΗΝΑ – ΒΕΝΕΤΙΑ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πόλη των Δόγηδων και των καναλιών, τη Βενετία που βρίσκεται στις εκβολές των ποταμών Πάδου και Αδίγη. Γνωστή επίσης με τα ονόματα "Ωραία Γαληνοτάτη", "Πόλη του Νερού" και "Πόλη των Καναλιών". Φημίζεται για την ομορφιά της τοποθεσίας, την αρχιτεκτονική και τα έργα τέχνης της. Ολόκληρη η πόλη έχει ανακηρυχτεί ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την Unesco. Χτισμένη πάνω σε 118 μικρά νησάκια που χωρίζονται από κανάλια και ενώνονται μεταξύ τους με γέφυρες. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, στην περιοχή της ηπειρωτικής Βενετίας. Διανυκτέρευση.

2η μέρα : ΒΕΝΕΤΙΑ -ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ - ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΟΥΡΑΝΟ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Σήμερα θα έχουμε την ευκαιρία να ξεναγηθούμε στην πανέμορφη Βενετίας. Μεταφορά εξ ίδιων με τα βαπορέττο στην πιο όμορφη συνοικία της Βενετίας το Καστέλο. Θα επισκεφθούμε την Ιερά Μητρόπολη της Ελλάδας στην Ιταλία ,την ελληνορθόδοξη εκκλησία του Αγ. Γεωργίου του Έλληνα και το Ελληνικό Ινστιτούτο. Μέσα από γραφικά καλντερίμια ,εκτυφλωτικά κανάλια και αμέτρητα παλάτια θα καταλήξουμε «στο πιο όμορφο σαλόνι του κόσμου» κατά τον Ναπολέοντα ,την Πιάτσα Σαν Μάρκο. Θα δούμε την βασιλική του Αγ. Μάρκου, τον περίφημο πύργο των Μαυριτανών, την Λιμπερία Σανσοβιάνα βιβλιοθήκη της πόλης ,την « τσέκα » το παλιό νομισματοκοπείο, το Καμπανίλε το ψηλότερο κτίριο της πόλης, την Πιατσέτα του Αγ. Μάρκου, τις παλιές και νέες φυλακές και βέβαια την διάσημη γέφυρα των αναστεναγμών. Χρόνος ελεύθερος για να κάνετε μια βόλτα με τις γόνδολες ,να πιείτε ένα ποτό στα διάσημα καφέ τις πλατείας και να χαθείτε μαζί με τους μασκαράδες σε μια άλλη εποχή. Τέλος θα καταλήξουμε σε ένα από τα εναπομείναντα εργαστήρια κατασκευής του διάσημου γυαλιού Μουράνο. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας.

3η μέρα: ΒΕΝΕΤΙΑ – ΒΕΡΟΝΑ – ΜΙΛΑΝΟ.

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για την πόλη των αιώνιων εραστών του Σαίξπηρ, τη Βερόνα, όπου θα θαυμάσουμε την Ρωμαϊκή Αρένα, τις όμορφες πλατείες Ντέλε Έρμπε και Ντέι Σινιόρι που περιβάλλονται από άριστα διατηρημένα μεσαιωνικά κτίρια και βέβαια το αρχοντικό των Καπουλέτων με το θρυλικό μπαλκόνι της Ιουλιέτας. Ελεύθερος χρόνος στους πεζόδρομους της πόλης για ψώνια, καφέ & φαγητό. Αργά το απόγευμα άφιξη στην οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας το Μιλάνο. Εάν Ρώμη εκπροσωπεί την παλιά Ιταλία, τότε το Μιλάνο εκπροσωπεί σίγουρα τη νέα. Το Μιλάνο είναι η πιο μοντέρνα ιταλική πόλη, πρωτεύουσα της μόδας, που έχει να επιδείξει αξιοθέατα, όπως ο γοτθικός Καθεδρικός Ναός Duomo, τη Στοά του Βιτόριο Εμμανουέλε και την περίφημη λυρική σκηνή «Σκάλα του Μιλάνο», μια από τις διασημότερες όπερες του κόσμου. Άφιξη αργά το απόγευμα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση

4η μέρα : ΜΙΛΑΝΟ – ΜΟΝΑΚΟ - ΜΟΝΤΕΚΑΡΛΟ – ΕΖ -ΝΙΚΑΙΑ - ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΦΩΤΑΓΩΓΗΜΕΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και   αναχώρηση   για το Πριγκιπάτο του Μονακό . Θα ξεκινήσουμε την επίσκεψη μας με την παλιά πόλη, όπου μεταξύ άλλων θα δούμε το παλάτι των Μονεγάσκων, τον Καθεδρικό Ναό, και το Ωκεανογραφικό Μουσείο. Εν συνεχεία με το πούλμαν θα διασχίσουμε την πίστα του Γκραν Πρι και θα μεταφερθούμε στο Μόντε Κάρλο όπου θα δούμε το περίφημο Καζίνο και το HoteldeParis. Χρόνος ελεύθερος.Αναχώρηση για το Μεσαιωνικό χωριό Εζ την πόλη των νερών όπως χαρακτηριστικά ονομάζεται η Εξ, ίσως η πιο όμορφη πόλη στη Γαλλία. Θα περιπλανηθούμε στο ιστορικό της κέντρο όπου κυριαρχεί ένας από τους παλαιότερους καθεδρικούς ναούς της Γαλλίας, αφιερωμένος στο Σωτήρα, η πλατεία του Δημαρχείου με το πασίγνωστο ρολόι, η Κουρ Μιραμπό, ο πιο ανθοστόλιστος δρόμος της πόλης και τα πολυάριθμα ιδιωτικά μέγαρα που δημιουργήθηκαν στο κέντρο από το 13ο έως και το 16ο αιώνα. Ελεύθερος χρόνος στις υπαίθριες αγορές και τις εκλεπτυσμένες μπουτίκ της πόλης. Μη ξεχάσετε να απολαύσετε τον καφέ σας στο μπιστρό «Ντε Γκαρσόν» αγαπημένο στέκι του Πολ Σεζάν και άλλων ιμπρεσιονιστών. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το εργοστάσιο παραγωγής αρωμάτων της Fragonard. Ακολουθεί μεταφορά στο μεσαιωνικό χωριό Εζ με επίσκεψη στο εργοστάσιο παραγωγής αρωμάτων Fragonard. Αργά το απόγευμα άφιξη στην κοσμοπολίτικη Νίκαια και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την νυχτερινή φωταγωγημένη παρέλαση CarnivalParadeofLightsστις 21.00. Διανυκτέρευση.

5η μέρα : ΝΙΚΑΙΑ - ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ

Πρωινό στο ξενοδοχείο κα πανοραμική περιήγηση στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Θα δούμε το Δημαρχείο της πόλης, την Όπερα, και την κατοικία του Matisse. Χρόνος ελεύθερος. Στη συνέχεια θα παρακολουθήσουμε την παρέλασης των λουλουδιών FlowerParade στις 14.30. Απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

6η μέρα : ΝΙΚΑΙΑ - ΚΑΝΝΕΣ – ΣΑΝ ΠΩΛ ΝΤΕΒΑΝΣ – ΑΘΗΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για την αδιαμφισβήτητη “βασίλισσα” της Κυανής ακτής τις Κάννες, με την περίφημη Κρουαζέτ, έναν από τους πιο διάσημους δρόμους του κόσμου. Θα δούμε τα υπέροχα κτίρια, και τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία, που χρονολογούνται από την εποχή της Μπελ Επόκ , το Παλάτι του Φεστιβάλ των Καννών. Χρόνος ελεύθερος. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε ένα από τα πιο γραφικά μεσαιωνικά χωριά της περιοχής το Σαν Πωλ Ντε Βανς, περιτριγυρισμένο από τα τοίχοι του Φραγκίσκου του Πρώτου, καταφύγιο ζωγράφων και καλλιτεχνών. Αργά το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο Νίκαιας για την πτήση της επιστροφής μας, μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

 Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης μέσου ενδιάμεσου σταθμού Αθήνα – Βενετία & Νίκαια – Αθήνα
  • Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν για τις μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* & 4* Superior .        
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά  
  • Εκδρομές / περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Έμπειρο αρχηγό-συνοδό του γραφείου μας.
  • Ασφάλεια αστικής / επαγγελματικής ευθύνης.
  • Φπα

Δεν περιλαμβάνονται :

  • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται.
  • Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.
  • Δημοτικοί φόροι στα ξενοδοχεία
  • Ckeckpoint (20€)
  • Βαπορέττο Βενετίας (15 €)
  • Στο καρναβάλι της Νίκαιας η είσοδος για το FLOWERPARADE & το CARNIVALPARADEOFLIGHTS κοστίζει 35 € το άτομο σε αριθμημένη θέση και 10 €       σε μη αριθμημένη θέση.  
  • Η είσοδος για παιδιά από 6 έως 12 ετών κοστίζει 10 €       σε αριθμημένη θέση, και 5 € σε μη αριθμημένη θέση.
  • Σημείωση: Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν*

 

ΕΚΔΡΟΜΗ

ΗΜ.

ΑΝΑΧ/ΣΕΙΣ

€ΔΙΚΛΙΝΟ

€ΠΑΙΔΙΚΟ

€ΜΟΝ/ΝΟ

ΑΕΡ/ΙΚΗ

ΦΟΡΟΙ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΣΗΜ.

ΚΑΡΒΑΝΑΛΙ ΒΕΝΕΤΙΑΣ- ΝΙΚΑΙΑΣ

6

14/2

545

495

695

ALITALIA / SWISS

170

PLAZA4*/JUSTLOMAZZO

4*/RADISSONNICE4*sup

Πρωινό