Skip to main content

Αεροπορικώς Θράκη - Αδριανούπολη ΓΙΟΡΤΕΣ!!!

Αεροπορικώς Θράκη - Αδριανούπολη

5 μέρες Αλεξανδρούπολη - Κομοτηνή - Ξάνθη - Πόρτο Λάγος (Βιστωνίδα) - Αδριανούπολη - Δάσος Δαδιάς - Σουφλί - Διδυμότειχο - Ορεστιάδα  - Φέρρες - Δέλτα Έβρου (προαιρετική εκδρομή) – Αλεξανδρούπολη με αεροπλάνο / OLYMPIC AIR, πούλμαν με ημιδιατροφή/ΡΕΒΕΓΙΟΝ με μουσική και πλούσιες παροχές.

ΑΝΑΧ.: 22 & 29 Δεκ., 5 μέρες

ΑΠΟ 405.00 ΤΟ ΑΤΟΜΟ

   1Μέρα:
Αθήνα - Αλεξανδρούπολη
Πρωινή συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Αλεξανδρούπολη. Άφιξη στην όμορφη και ειδυλλιακή πόλη και ελεύθερος χρόνος για μία πρώτη γνωριμία. Κατόπιν τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας THRAKI PALACE THALASSO & WELLNESS SPA 5* ή στο πολυτελές GRECOTEL EGNATIA ASTIR. Το βράδυ δείπνο.
    2Μέρα:
Κομοτηνή - Ξάνθη - Πόρτο Λάγος (Βιστωνίδα)
Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη της Κομοτηνής. Από τον Πύργο του Ρολογιού στην Ερμού και από εκεί προς τα τενεκετζίδικα και τα μαγαζάκια των Χριστιανών και των Μουσουλμάνων. Συνεχίζουμε την περιήγηση προς τα Μουφτεία της Κομοτηνής και το Εσκί Τζαμί ένα μοναδικό τέμενος με μαρμαρόγλυπτα μπαλκόνια και ενδιαφέρουσες οροφογραφίες. Συνεχίζουμε για μια από τις ομορφότερες πόλεις της Θράκης την Ξάνθη, όπου θα κάνουμε μια σύντομη περιήγηση στην πόλη και ο υπόλοιπος χρόνος είναι ελεύθερος να κάνετε τη βόλτα και τις αγορές σας στα περίφημα ζαχαροπλαστεία της κεντρικής πλατείας. Έπειτα θα ανηφορίσουμε προς την παλιά πόλη της Ξάνθης. Επόμενος σταθμός μας το Πόρτο Λάγος, όπου θα επισκεφθούμε το Αγιορείτικο Μετόχι της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου καθώς επίσης και μια από τις μεγαλύτερες λίμνες της Ελλάδας την Βιστωνίδα. Δείπνο.
    3Μέρα:
Αδριανούπολη
Πρόγευμα και η μέρα μας ξεκινά με μία υπέροχη διαδρομή παράλληλα του ποταμού Έβρου, φτάνοντας μέχρι τα Ελληνοτουρκικά σύνορα στις Καστανιές (απαραίτητο διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου), με κατεύθυνση την πόλη της Αδριανούπολης. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τα ερείπια των Ορθόδοξων Ιερών Ναών, τα μουσουλμανικά Τεμένη και το Μουσείο Υγείας. Θα επισκεφθούμε ακόμη στο Κάραγατς, το Σιδηροδρομικό Σταθμό της Γαλλικής Εταιρείας Σιδηροδρόμων, όπου στάθμευε το Όριαν Εξπρές. Το βράδυ δείπνο Ρεβεγιόν με ζωντανή μουσική από ορχήστρα, γλέντι και χορός. D.J. το Νέο Έτος (για το THRAKI PALACE) και απεριόριστη κατανάλωση ποτών!
   4Μέρα:
Δάσος Δαδιάς - Σουφλί - Διδυμότειχο - Ορεστιάδα
Χρόνια πολλά! Πλούσιο πρόγευμα και επίσκεψη στο Δάσος Δαδιάς (έξοδα ατομικά) καθώς και στο Εθνικό Πάρκο, ένα από τα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας, μωσαϊκό βιότοπων και φωλιά πολλών σπάνιων ζώων και φυτών. Από εκεί συνεχίζουμε για το Σουφλί, γνωστό ως σταυροδρόμι ανατολής και δύσης, στους δρόμους του μεταξιού. Συνεχίζουμε για την παραμυθένια πόλη του Διδυμότειχου η οποία διασχίζεται από τον ποταμό Έβρο. Η ακριτική Ορεστιάδα θα είναι ο επόμενος σταθμός μας για μία σύντομη επίσκεψη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διασκέδαση με μουσική από D.J. (για το THRAKI PALACE μόνο για τα Χριστούγεννα).
   5Μέρα:
Φέρρες - Δέλτα Έβρου (προαιρετική εκδρομή) – Αλεξανδρούπολη – Αθήνα
Μετά τον πλούσιο μπουφέ πρόγευμα, αναχωρούμε για τις βυζαντινές Φέρρες, (προαιρετική εκδρομή) με το συγκρότημα λουτρών και το Υδραγωγείο. Φτάνοντας στο Δέλτα Έβρου και το Εθνικό του πάρκο (έξοδα ατομικά), θα ενημερωθούμε (καιρού επιτρέποντος) για το οικοσύστημα που σχηματίζει ο ποταμός, προστατευόμενο από την συνθήκη Ramsar και θα περιηγηθούμε μέσα στο Δέλτα του ποταμού. Το απόγευμα πτήση για Αθήνα.


Τιμή κατ' άτομο με αεροπλάνο / OLYMPIC AIR, πούλμαν με ημιδιατροφή /ΡΕΒΕΓΙΟΝ με μουσική και πλούσιες παροχές
ΑΝΑΧ.: 22 & 29 Δεκ., 5 μέρες
     
     ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
22-26 Δεκ.     ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ
29 Δεκ. 2 Ιαν.
     THRAKI PALACE    GRECOTEL    THRAKI PALACE    GRECOTEL
Δίκλινο    419    440    405    449
3ο άτομο    370    335    355    325
3ο & 4ο άτ. εώς 10 ετ.    200    200    189    189
Μονόκλινο    499    519    485    549


Φόροι αεροδρομίων € 79.
Περιλαμβάνονται:
     Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Αλεξανδρούπολη – Αθήνα οικονομικής θέσης με OLYMPIC AIR, για το αεροπορικό πρόγραμμα
     Μεταφορά από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο και αντίστροφα
     Διαμονή στο ξενοδοχείο THRAKI PALACE (Κατ. 5*) ή στο πολυτελές GRECOTEL ASTIR EGNATIA στην Αλεξανδρούπολη
     Μπουφέ πρωινό και μπουφέ δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
     Ζωντανή μουσική στα δείπνα 24 Δεκ. για το THRAKI PALACE και 24 & 31 Δεκ. στο GRECOTEL EGNATIA GRAND
     Μουσική από D.J. στα δείπνα 25, 31 Δεκ, και 1 Ιαν. για το THRAKI PALACE
     Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς έως 75 ετών
     Αρχηγός / Συνοδός
     Φ.Π.Α.