Skip to main content

ΞΑΝΘΗ-ΘΑΣΟΣ Αγίου Πνεύματος 2020 από 149,00

Η πόλη µε τα χίλια χρώµατα

1η μέρα: Αθήνα - Ξάνθη

Αναχώρηση στις 06:30 από Αθήνα για την πόλη της Ξάνθης με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο Z PALACE 5*. Δείπνο μπουφέ με ποτά.

2η μέρα: Ξάνθη: Η πόλη με τα χίλια χρώματα - Βιστωνίδα - Πόρτο Λάγος - Κομοτηνή

Πρόγευμα μπουφέ και πρωϊνό αφιερωμένο στην παλαιά πόλη της Ξάνθης με τα λιθόστρωτα σοκάκια, τα αναπαλαιωμένα αρχοντικά, τα νεοκλασικά και τα παραδοσιακά οικοδομήματα που συνδυάζουν την τοπική με την οθωμανική αρχιτεκτονική. Θα δούμε τις καπναποθήκες, την κεντρική πλατεία, το Δημαρχείο (του 1830), την Δημοτική Πινακοθήκη, το περίφημο Λαογραφικό Μουσείο (έξοδα ατομικά), τον μητροπολιτικό κ.α. Χρόνος για καφέ στην “παραλία” του ποταμού Κόσινθου και ακολουθεί μια μαγευτική διαδρομή στη λίμνη της Βιστωνίδας για επίσκεψη στο γραφικό Πόρτο Λάγος με το εκκλησάκι του Αγ.Νικολάου και μετά σύντομη επίσκεψη στην Κομοτηνή. Επιστροφή και ξεκούραση. Δείπνο μπουφέ με ποτά.

3η μέρα: Θάσος

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για την Κεραμωτή, απ’ όπου θα πάρουμε το πλοίο για το πράσινο νησί της Θάσου. Άφιξη στον Λιμένα. Θα ακολουθήσουμε την βορειανατολική διαδρομή προς τις Σκάλες Πρίνου και Καλλιράχης και τα δυο παραθαλάσσια, γραφικά ψαροχώρια. Θα καταλήξουμε στην πρωτεύουσα Θάσο ή Λιμένα. Στο λιμάνι μαγαζιά και ταβερνάκια για να απολαύσετε το ουζάκι με χταποδάκι πριν την επιστροφή μας στην Ξάνθη. Το βράδυ δείπνο μπουφέ με ποτά.

4η μέρα: Μονές Καλαμιώτισσας & Αρχαγγελιώτισσας - Πομακοχώρια

Πρόγευμα μπουφέ και επίσκεψη στις Ιερές Μονές της Παναγίας Καλαμιώτισσας και Αρχαγγελιώτισσας στο ονειρικό τοπίο πάνω από τον ποταμό Κόσινθο. Ακολουθούν μοναδικές εικόνες στα παραδοσιακά χωριά των Πομάκων Εχίνο και Σμίνθη. Επιστροφή. Το βράδυ δείπνο μπουφέ με ποτά.

5η μέρα: Ξάνθη - Αθήνα.

Πρόγευμα μπουφέ. Αποχαιρετούμε την Ξάνθη με τις ομορφότερες αναμνήσεις. Άφιξη στην Αθήνα το βράδυ.

Σημείωση: H 4ήμερη εκδρομή δεν περιέχει το πρόγραμμα της 4ης μέρας.

Τιµή κατ’ άτοµο µε πούλµαν,
µε ηµιδιατροφή και ποτά στη διάρκεια των φαγητών καθηµερινά.

Τιµή κατ’ άτοµο µε δικό σας µέσο Ι.Χ.
(χωρίς εκδροµές) µε Smart All Inclusive καθηµερινά.

Z PALACE 5*

4 µέρες

5 - 8/6

5 µέρες

5 - 9/6

4µέρες/ 3 νύχτες

Δίκλινο

242

299

149

3ο άτοµο

208

254

113

3ο άτοµο ως 12 ετών *

120

145

δωρεάν

4ο άτοµο ως 12 ετών **

175

215

80

Μονόκλινο

305

380

210

* Σε πρόσθετη πτυσσόμενη κλίνη. ** Σε διπλό καναπέ-κρεβάτι.

Επιβάρυνση για Deluxe ανακαινισμένο δωμάτιο : € 12 το δωμάτιο τη νύχτα.

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο Ζ PALACE 5* στην Ξάνθη •Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή) • Δώρο τα ποτά (μη εμφιαλωμένα κρασί, μπύρα, αναψυκτικά) κατά τη διάρκεια των περιλαμβανομένων φαγητών • Τα εισιτήρια του πλοίου από/προς Κεραμωτή/Θάσο • Δωρεάν χρήση της σάουνας και του γυμναστηρίου • Αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας •Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών • Φ.Π.Α.