Skip to main content

ΞΑΝΘΗ Πρωτομαγιά 2020 από 109,00

ΘΡΑΚΙΚΑ ΤΕΜΠΗ - ΦΡΑΓΜΑ ΘΗΣΑΥΡΟΥ

1η μέρα: Αθήνα - Ξάνθη

Αναχώρηση στις 06:30 από Αθήνα για την πόλη της Ξάνθης με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο Z PALACE 5*. Δείπνο μπουφέ με ποτά.

2η μέρα: Ξάνθη: Η πόλη με τα χίλια χρώματα - Βιστωνίδα - Πόρτο Λάγος - Κομοτηνή

Πρόγευμα μπουφέ και πρωϊνό αφιερωμένο στην παλαιά πόλη της Ξάνθης με τα λιθόστρωτα σοκάκια, τα αναπαλαιωμένα αρχοντικά, τα νεοκλασικά και τα παραδοσιακά οικοδομήματα που συνδυάζουν την τοπική με την οθωμανική αρχιτεκτονική. Κοντά στο ξενοδοχείο μας θα δούμε τις καπναποθήκες της πόλης και το περίφημο “Π” (οδός Καπνεργατών) που πήρε το όνομα του από το σχήμα που έχουν τα κτίρια του 1890. Μετά, την κεντρική πλατεία όπου δεσπόζει το παλαιό ρολόι του 1859. Στο πεζό μέρος της περιήγησης μας μεταξύ άλλων θα δούμε το Δημαρχείο (του 1830), την Δημοτική Πινακοθήκη, το περίφημο Λαογραφικό Μουσείο (εσωτερική επίσκεψη / έξοδα ατομικά) που στεγάζεται στα αρχοντικά των καπνεμπόρων Αθανασίου και Παντελή Kουγιουμτζόγλου, τον μητροπολιτικό ναό (τρίκλιτη βασιλική) του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου (του 1839) με το τριώροφο καμπαναριό του, το Μητροπολιτικό Μέγαρο του 1897, το κτίριο του Α’ Δημοτικού Σχολείου κ.α. Θα προχωρήσουμε μέχρι την περιοχή του ποταμού Κόσινθου, που οι ντόπιοι ονομάζουν “παραλία” και συγκεντρώνει πολλά καφέ, εστιατόρια και μπαρ. Ακολουθεί μια μαγευτική διαδρομή στη λίμνη της Βιστωνίδας για επίσκεψη στο γραφικό Πόρτο Λάγος με το εκκλησάκι του Αγ.Νικολάου και μετά σύντομη επίσκεψη στην Κομοτηνή και στο μουσείο Καραθεοδωρή. Επιστροφή και ξεκούραση. Δείπνο μπουφέ με ποτά.

3η μέρα: Μονές Καλαμιώτισσας & Αρχαγγελιώτισσας - Πομακοχώρια

Πρόγευμα μπουφέ και επίσκεψη στις Ιερές Μονές της Παναγίας Καλαμιώτισσας και Αρχαγγελιώτισσας στο ονειρικό τοπίο πάνω από τον ποταμό Κόσινθο. Ακολουθούν μοναδικές εικόνες στα παραδοσιακά χωριά των Πομάκων Εχίνο και Σμίνθη. Επιστροφή. Το βράδυ δείπνο μπουφέ με ποτά.

4η μέρα: Θρακικά Τέμπη Νέστου - Φράγμα Θησαυρού - Αθήνα

Πρόγευμα μπουφέ και αναχωρούμε για τη μαγευτική διαδρομή που “κυλά” δίπλα στο Νέστο μέσα στα Θρακικά Τέμπη! Διερχόμεθα το Παρανέστι και από εκεί συνεχίζουμε για το φράγμα του Θησαυρού σε ένα τοπίο που θα σας μείνει πραγματικά αλησμόνητο. Επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Για όλους τους πελάτες μας

  • • Πρωινό σε αμερικάνικο μπουφέ, μεσημεριανά γεύματα (μόνο για τους πελάτες με Ι.Χ.) και δείπνα σε πλούσιους μπουφέδες • Σε όλα τα γεύματα και δείπνα, περιλαμβάνεται λευκό / κόκκινο κρασί από καράφα και αναψυκτικά • Καθημερινή εορταστική γωνιά με βουτήματα ή κέϊκ, ζεστό γαλλικό καφέ, ζεστό τσάι από βότανα με τοπικό μέλι (16.00-18.00) • Δωρεάν χρήση του γυμναστηρίου και της σάουνας • Μασάζ & κομμωτήριο με έκπτωση 15% (κατόπιν ραντεβού).

Τιµή κατ’ άτοµο µε πούλµαν, µε ηµιδιατροφή και ποτά στη διάρκεια των φαγητών καθηµερινά.

Z PALACE 5*

4 µέρες

30/4 - 3/5

Δίκλινο

227

3ο άτοµο

193

3ο άτ. ως 12 ετών *

105

4ο άτ. ως 12 ετών **

160

Μονόκλινο

290

Τιµή κατ’ άτοµο µε δικό σας µέσο Ι.Χ. (χωρίς εκδροµές) µε Smart All Inclusive καθηµερινά.

4 µέρες/ 3 νύχτες

109

82

δωρεάν

65

164

* Σε πρόσθετη πτυσσόμενη κλίνη.

**Σε διπλό καναπέ-κρεβάτι.

Επιβάρυνση για Deluxe ανακαινισμένο δωμάτιο: € 12 το δωμάτιο τη νύχτα.

Περιλαμβάνονται:  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο Ζ PALACE 5* στην Ξάνθη • Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή) • Δώρο τα ποτά (μη εμφιαλωμένα κρασί, μπύρα, αναψυκτικά) κατά τη διάρκεια των περιλαμβανομένων φαγητών • Δωρεάν χρήση της σάουνας και του γυμναστηρίου • Αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών • Φ.Π.Α.