Skip to main content

ΠΑΣΧΑ 2016 ΘΡΑΚΙΚΑ ΤΕΜΠΗ! ΑΠΟ 240,00

Κομοτηνή - Υδροβιότοπος Έβρου - Δάσος Δαδιάς - Πόρτο Λάγος - Σουφλί - Βιστωνίδα - Ξάνθη - Φράγμα Νέστου

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 28/4, 29/4 • ΏΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ: 06:00

4 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ

M. Πέμπτη: Αθήνα - Κομοτηνή

Πρωινή αναχώρηση από Αθήνα και με ενδιάμεσες στάσεις φθάνουμε στην Κομοτηνή, ένα σπουδαίο οικονομικό και συγκοινωνιακό κόμβο της Θράκης. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Anatolia 3* Sup. Δείπνο.

M. Παρασκευή: Υδροβιότοπος Έβρου - Δάσος Δαδιάς - Σουφλί

Πρωινό και αναχώρηση για το Δέλτα του Έβρου. Επίσκεψη και ξενάγηση στην Παναγία Κοσμοσώτειρα. Στη συνέχεια θα υπάρχει ενημέρωση και, αν οι συνθήκες το επιτρέπουν, θα περιηγηθούμε μέσα στο Δέλτα του Έβρου. Επόμενος σταθμός το Δάσος Δαδιάς, όπου λειτουργεί Κέντρο Ενημέρωσης για την οικολογική αξία του. Αναχώρηση για το Σουφλί. Επίσκεψη στο Μουσείο Μεταξιού και ελεύθερος χρόνος για καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Μεταφορά στον Επιτάφιο. Δείπνο.

Μ. Σάββατο: Θρακικά Τέμπη - Πομακοχώρια - Ξάνθη

Πρωινό και ξεκινάμε για μια όμορφη εκδρομή με τρένο. Αφού διασχίσουμε τα Θρακικά Τέμπη θα φθάσουμε στη Σταυρούπολη. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για τα Πομακοχώρια Σμίνθη και Εχίνο. Τα Πομακοχώρια βρίσκονται διασκορπισμένα στον ορεινό όγκο της Ροδόπης, τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Βουλγαρία, και κατοικούνται από τους Πομάκους, απογόνους του Μ. Αλεξάνδρου (Έλληνες στην υπηκοότητα, Μουσουλμάνους στο θρήσκευμα). Στη συνέχεια θα μεταβούμε στην Ξάνθη με την πλούσια ιστορία, τα έθιμα και τις παραδόσεις. Ελεύθερος χρόνος και το μεσημέρι φαγητό και γνωριμία με την πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Μεταφορά στην Ανάσταση - Αναστάσιμο δείπνο.

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γλέντι - Κομοτηνή - Αλεξανδρούπολη

Πρωινό και χρόνος ελεύθερος για βόλτα στην Κομοτηνή. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το μεσημέρι και πλούσιο Πασχαλινό γεύμα με μουσική και κόκκινο κρασί! Το απόγευμα αναχώρηση για την Αλεξανδρούπολη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Δευτέρα Πάσχα: Κομοτηνή - Πόρτο Λάγος - Βιστωνίδα - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για το Πόρτο Λάγος και τη Λίμνη Βιστωνίδα, την 4η μεγαλύτερη στην Ελλάδα και έναν από τους πιο σημαντικούς υδροβιοτόπους πτηνών. Επίσκεψη στο Πόρτο Λάγος, μετόχι της ιεράς Μονής Βατοπεδίου του Αγίου Όρους. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Συνοπτικό 4ήμερης:

Δεν περιλαμβάνεται η εκδρομή στα Θρακικά Τέμπτη-Πομακοχώρια-Ξάνθη

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ

Αναχώρηση

Διάρκεια

2κλινο

3ο άτομο

1κλινο

29/4

4 μέρες

€ 240

€ 190

€ 310

28/4

5 μέρες

€ 290

€ 220

€ 380

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia • Διαμονή στο ξενοδοχείο Anatolia 3* Sup, στην Κομοτηνή • Ημιδιατροφή • Αναστάσιμο δείπνο & Πασχαλινό γεύμα - γλέντι με μουσική στη θέση της ημιδιατροφής • Αρχηγός/συνοδός • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται: • Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου • H είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρος • Το εισιτήριο για τα Θρακικά Τέμπη • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα