Skip to main content

Πασχαλιά 2016στη Μεσημβρία! ΑΠΟ 359,00

...και πολιτιστικό οδοιπορικό στην Ανατολική Ρωμυλία
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 28/04/2016
6 μέρες με πούλμαν Αγχίαλος (Πομόρια) - Σωζόπολη - Βάρνα - Μονή Αλατζά - Πύργος (Μπουργκάς).
Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*, 4* και 5* με ημιδιατροφή καθημερινά, πλήρη διατροφή το Μ.Σάββατο,
παροχές ποτών all inclusive στα δικαιούμενα φαγητά στη Βουλγαρία.

 

Πρόγραμμα (6 μέρες)
Ημέρα 1 Μεγ. Πέμπτη: Αθήνα - Κομοτηνή
  Αναχώρηση από Αθήνα ώρα 06:00 με ενδιάμεσες στάσεις για την Κομοτηνή. Άφιξη και τακτοποίηση στα δωμάτια του ANATOLIA HOTEL 3* sup στο κέντρο της πόλης. Δείπνο με νηστίσιμα εδέσματα.
Ημέρα 2 Μεγ. Παρασκευή: Κομοτηνή - Μεσημβρία (Nesebar)
  Μπουφέ πρόγευμα και διέλευση των ελληνο-βουλγαρικών συνόρων (έγκυρο διαβατήριο ή ταυτότητα απαραιτητα) με προορισμό την Μεσημβρία, στα παράλια του Εύξεινου Πόντου. Μετά από διαδρομή στην ύπαιθρο της Βουλγαρίας, άφιξη και εγκατάσταση στο πολυτελές SOL NESSEBAR ΒΑΥ 4* της αλυσίδας Melia στην τουριστική ζώνη. Δείπνο μπουφέ με απεριόριστα τοπικά ποτά.
Ημέρα 3 Μεγ. Σάββατο: Μεσημβρία - Αγχίαλος - Πύργος - Σωζόπολη
  Μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη στην παλιά Μεσημβρία, αρχαιότατη πόλη - αποικία των Ελλήνων που χτίστηκε σ’ένα βραχώδες νησί στα παράλια της Μαύρης Θάλασσας, που θυμίζει έντονα Μονεμβασιά. Είναι η πόλη με τις 42 εκκλησιές, ολόκληρη προστατευόμενο μνημείο της UNESCO. Θα δούμε τα τείχη της Αγ. Σοφίας (παλιά Μητρόπολη) και τα παλιά λουτρά όπου ο αυτοκράτορας Κωνσταντίνος 15ος ο Παναγιότατος πήγαινε για θεραπεία. Συνεχίζουμε για την Αγχίαλο (Πομόρια) όπου θα επισκεφθούμε την Μονή του Αγ. Γεωργίου με τις εξαιρετικά σπάνιες εικόνες. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας για μπουφέ γεύμα με απεριόριστα τοπικά ποτά και μετά αναχωρούμε για τον Πύργο, την γενέτειρα του ποιητή μας Κώστα Βάρναλη. Επίσκεψη στη Μητρόπολη και το ναό των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου. Τελευταίος μας σταθμός, η πόλη της Σωζόπολης, αρχαία Ελληνική πόλη αφιερωμένη στον θεό Απόλλωνα. Εδώ θα συναντήσετε τους περισσότερους Έλληνες της Μαύρης θάλασσας. Θα δούμε την παλιά πόλη, τον Ναό του Αγ. Γεωργίου (1867), όπου υπάρχουν οστά του Αγ. Ιωάννη και τον Ναό της Παναγίας. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο. Δείπνο μπουφέ με απεριόριστα τοπικά ποτά και μετάβαση για την Αναστάσιμη ακολουθία στην παλιά πόλη στον ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου.
Ημέρα 4 Κυριακή Πάσχα: Βάρνα - Μονή Αλατζά
  Χρόνια Πολλά! Μπουφέ πρόγευμα και υπέροχη διαδρομή, ταιριαστή με τη μέρα, στην Ηλιόλουστη Ακτή. Κατευθυνόμαστε για την πόλη της Βάρνας, σημαντικό λιμάνι στα παράλια της Μαύρης Θάλασσας, γνωστή και ως “καλοκαιρινή πρωτεύουσα” της Βουλγαρίας. Η πόλη πήρε για λίγο το όνομα Στάλιν από το 1949 ως το1956. Θα επισκεφθούμε έναν από τους πιο συχνά επισκεπτόμενους τουριστικούς χώρους της χώρας, τη μονή Αλατζά (12ου - 14ου αι) χτισμένη ολόκληρη μέσα σε βράχο. Τον Μεσαίωνα ο χώρος αποτέλεσε κατοικία ασκητών. Στη Βάρνα θα δούμε τη Μητρόπολη, το δραματικό θέατρο και το Ενυδρείο. Ελεύθερος χρόνος στην αγορά και την υπέροχη παραλία για φαγητό και βόλτα. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ δείπνο μπουφέ με απεριόριστα τοπικά ποτά.
Ημέρα 5 Δευτέρα: Μεσημβρία - Αλεξανδρούπολη
  Μπουφέ πρόγευμα και όμορφη διαδρομή στις ήπιες πλαγιές της Στράντζας προς Τοπόλοφγκραντ, Σβίλεγκραντ, Ορμένιο. Διέλευση των συνόρων και φθάνουμε στην Αλεξανδρούπολη. Ξεκούραση στους πολυτελείς χώρους και το Spa του THRAKI PALACE 5* Lux. Το βράδυ δείπνο μπουφέ.
Ημέρα 6 Τρίτη: Αλεξανδρούπολη - Αθήνα
  Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη το βράδυ με αναμνήσεις μοναδικές.

Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή καθημερινά, πλήρη διαρτοφή το Μ.Σάββατο, παροχές ποτών all inclusive στα δικαιούμενα φαγητά στη Βουλγαρία.

Συνδιασμός ξενοδοχείων
 28/04/2016 εώς 03/05/2016
Δίκλινο € 359.00
3ο άτομο € 330.00
3ο άτομο 
1-12 ετών
€ 210.00
Μονόκλινο € 439.00
 
Περιλαμβάνονται
  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στην Κομοτηνή στο ANATOLIA HOTEL 3*superior, στην Μεσημβρία (Nesebar) στο πολυτελές SOL NESSEBAR ΒΑΥ 4* της αλυσίδας Melia στην τουριστική ζώνη και στην Αλεξανδρούπολη στο THRAKI PALACE HOTEL 5* (Lux)
  • Μπουφέ πρόγευμα και δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Ένα επιπλέον γεύμα το Μεγ.Σάββατο
  • Τα ποτά στη διάρκεια όλων των δικαιούμενων φαγητών στη Βουλγαρία, σε απεριόριστη κατανάλωση (μη εμφιαλωμένα κρασί, μπύρα, αναψυκτικά, νερό, καφέ, τσάϊ)
  • Δωρεάν wi-fi και χρήση της εσωτερικής και της εξωτερικής πισίνας, του γυμναστηρίου στο SOL NESSEBAR ΒΑΥ
  • Αρχηγός / Συνοδός
  • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς ως 75ετών
  • Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται
  • Είσοδοι μουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.