Skip to main content

ΠΑΣΧΑ 2016 ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ! ΑΠΟ 315,00

Δέλτα Έβρου - Δάσος Δαδιάς - Ξάνθη - Πόρτο Λάγος - Βιστωνίδα - Σουφλί – Καβάλα

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 29/4/2016 • ΏΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ: 06:15

Μ. Παρασκευή: Αθήνα - Αλεξανδρούπολη 

Πρωινή αναχώρηση από Αθήνα και με ενδιάμεσες στάσεις φτάνουμε στην Αλεξανδρούπολη. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Astir Egnatia 5*. Παρακολούθηση του Επιταφίου. Δείπνο.

Μ. Σάββατο: Δέλτα Έβρου - Δάσος Δαδιάς - Σουφλί 

Πρωινό και αναχώρηση για το Δέλτα του Έβρου. Επίσκεψη και ξενάγηση στην Παναγία Κοσμοσώτειρα. Στη συνέχεια θα υπάρχει ενημέρωση και εάν το επιτρέπουν οι συνθήκες θα περιηγηθούμε μέσα στο Δέλτα. Επόμενος σταθμός το Δάσος Δαδιάς, όπου λειτουργεί Κέντρο Ενημέρωσης. Αναχώρηση για το Σουφλί, το «σταυροδρόμι» Ανατολής και Δύσης στους δρόμους του μεταξιού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Παρακολούθηση της Ανάστασης και Αναστάσιμο δείπνο.

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γλέντι - Ξάνθη - Πόρτο Λάγος - Βιστωνίδα 

Πρωινό και αναμένουμε το μεσημεριανό γεύμα-γλέντι απολαμβάνοντας τα εδέσματα του προμεσημβρινού μπουφέ! Το απόγευμα αναχώρηση για την πανέμορφη και ιστορική Ξάνθη. Επίσκεψη στην παλιά πόλη με τα στενά δρομάκια, το παλιό Δημαρχείο, το Λαογραφικό Μουσείο, την Πινακοθήκη κ.ά. Ελεύθερος χρόνος για να δοκιμάσετε τα παραδοσιακά γλυκά και τα τοπικές σπεσιαλιτέ. Έπειτα θα επισκεφθούμε το Πόρτο Λάγος και τη λίμνη Βιστωνίδα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Δευτέρα Πάσχα: Αδριανούπολη 

Πρωινό και αναχώρηση για τα Ελληνοτουρκικά σύνορα με κατεύθυνση την Αδριανούπολη (απαραιτήτως διαβατήριο ή καινούρια ταυτότητα), την επί 100 χρόνια πρωτεύουσα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Επίσκεψη στο μεγαλύτερο συγκρότημα τεμένους, το Σελιμιγιέ Τζαμί, έργο του Μιράν Σινάν με ύψος των 4 μιναρέδων 80 μέτρα. Θα περιηγηθούμε στην πόλη για να θαυμάσουμε τα παλιά αρχοντικά, και να γευτούμε τις τοπικές σπεσιαλιτέ. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Κάραγατς, τον παλιό σταθμό όπου κάποτε στάθμευε το «Όριεντ Εξπρές». Επιστροφή στην Κομοτηνή. Δείπνο.

Τρίτη Πάσχα: Αλεξανδρούπολη - Καβάλα - Αθήνα 

Πρωινό και αναχώρηση για την όμορφη Καβάλα. Στάση για καφέ και αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Συνοπτικό 4ήμερης: 
Δεν περιλαμβάνεται η 4η μέρα

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ

 

Διάρκεια

2κλινο Sup

2κλινο Dlx

3ο άτομο

1κλινο Sup

Παιδί 2-12

29/4

4 μέρες

€ 315

€ 335

€ 205

€ 435

€ 105

29/4

5 μέρες

€ 389

€ 419

€ 245

€ 550

€ 125

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia • Διαμονή στο ξενοδοχείο Astir Egnatia 5* στην Αλεξανδρούπολη • Ημιδιατροφή καθημερινά • Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής • Αρχηγός/συνοδός • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται: • Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου • Η είσοδος σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία και ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα