Skip to main content

ΠΑΣΧΑ 2016 ΘΡΑΚΗ! ΑΠΟ 379,00

Στα «βήματα» των Σουλτάνων

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ

Αλεξανδρούπολη - Δέλτα Έβρου - Δάσος Δαδιάς - Σουφλί - Αδριανούπολη - Κάραγατς - Μουσείο Υγείας - Δαρδανέλια

ΔΩΡΟ ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 29/4 • ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ: 06:00

Μ. Παρασκευή: Αθήνα - Αλεξανδρούπολη 

Πρωινή αναχώρηση από Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για την Αλεξανδρούπολη. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Nefeli Hotel 4*. Το βράδυ μεταφορά για την παρακολούθηση του Επιταφίου. Δείπνο.

Μ. Σάββατο: Δέλτα Έβρου - Δάσος Δαδιάς - Σουφλί 

Πρωινό και αναχωρούμε για Φέρες και τον υδροβιότοπο του ποταμού Έβρου. «Ανηφορίζουμε» για να επισκεφθούμε το Εθνικό Πάρκο του Δάσους Δαδιάς, με σπάνια είδη χλωρίδας και πανίδας. Επόμενος σταθμός μας το Σουφλί, με το Μουσείο Μεταξιού. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο, ξεκούραση και μεταφορά στην Ανάσταση. Αναστάσιμο δείπνο.

Κυριακή Πάσχα: Αλεξανδρούπολη - Πασχαλινό γεύμα - Αδριανούπολη 

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην όμορφη Αλεξανδρούπολη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Πασχαλινό γεύμα και το απόγευμα αναχωρούμε για τον τελωνειακό σταθμό Καστανιές (απαραίτητο διαβατήριο ή ταυτότητα νέου τύπου), απ’ όπου θα περάσουμε στην Τουρκία με προορισμό την Αδριανούπολη. Γνωριμία με την πόλη και τακτοποίηση στο Margi Hotel 5*. Δείπνο.

Δευτέρα Πάσχα: Κάραγατς - Μουσείο Υγείας - Αδριανούπολη 

Πρωινό με τοπικά εδέσματα και αναχώρηση για το Κάραγατς, την παλιά Ορεστιάδα. Επίσκεψη στο μνημείο της Συνθήκης της Λωζάννης και τον παλιό σταθμό του «Όριεντ Εξπρές». Επιστροφή στην Αδριανούπολη, όπου θα επισκεφθούμε το Τέμενος Σελιμιγιέ και το βραβευμένο Μουσείο Υγείας. Ελεύθερος χρόνος στο κέντρο της πόλης. Όποιος επιθυμεί μπορεί να κάνει χαμάμ στα ιστορικά λουτρά του 1368. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος στο Spa με δωρεάν παροχές. Δείπνο.

Τρίτη: Δαρδανέλια - Αλεξανδρούπολη 

Πρωινό και αναχώρηση για τα Δαρδανέλια, με την υπέροχη διαδρομή στην ιστορία. Θα δούμε τη Μακρά Γέφυρα του Εργίνη ποταμού, θα επισκεφθούμε την εκκλησία του Τιμίου Προδρόμου και την όμορφη Gelibolu/Καλλίπολη, πατρίδα της Βέμπω. Χρόνος για βόλτα κι έπειτα διέλευση του συνοριακού σταθμού Κήπων. Άφιξη στην Αλεξανδρούπολη στο Nefeli Hotel 4*. Δείπνο.

Τετάρτη: Αλεξανδρούπολη - Πόρτο Λάγος - Αθήνα 

Πρωινό και αναχώρηση για το ειδυλλιακό Πόρτο Λάγος και τη λίμνη Βιστωνίδα. Συνεχίζουμε για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ

 

Διάρκεια

2κλινο

3ο άτομο

1κλινο

29/4

6 μέρες

€ 379

€ 310

€ 479

Περιλαμβάνονται: • Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia • Διαμονή 3 νύχτες στο ξενοδοχείο Nefeli Hotel 4* στην Αλεξανδρούπολη και 2 νύχτες στο Margi Hotel 5* στην Αδριανούπολη • Ημιδιατροφή καθημερινά • Αναστάσιμο δείπνο & Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής • Δώρο το δείπνο την Κυριακή του Πάσχα • Αρχηγός/συνοδός • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 Δεν περιλαμβάνονται: • Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείων • Η είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους • Η είσοδος στο Δέλτα του Έβρου και στο Δάσος Δαδιάς • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα