Skip to main content

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ - ΜΕΤΕΩΡΑ - ΕΛΑΤΗ - ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ 28η Οκτωβριου απο 138,00

Αναχωρήσεις: 26 & 28 Οκτωβρίου.

Διάρκεια εκδρομής: 3 ημέρες / 4 ημέρες.

 

1Η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση 09:00 από το γραφείο μας , μικρή στάση στην περιοχή της Λαμίας και συνεχίζουμε για ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, μέσω ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΤΡΙΚΑΛΩΝ, στάση, επίσκεψη. 'Αφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ξεκούραση, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διαν/ση.

2Η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την πόλη των ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ενώ λίγο αργότερα θα γνωρίσουμε τα ορεινά χωριά, ΠΥΛΗ, ΕΛΑΤΗ, ΠΕΡΤΟΥΛΙ, όπου και θα έχουμε και προαιρετικό γεύμα σε παραδοσιακή ταβέρνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ το απόγευμα, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διαν/ση.

3Η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και επίσκεψη στη γραφική περιοχή των Μετεώρων και την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ενώ αμέσως μετά μια υπέροχη εκδρομή ξεκινά για το γραφικό ΜΕΤΣΟΒΟ, όπου θα έχουμε χρόνο για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διαν/ση.

4Η ΗΜΕΡΑ: Ημέρα επιστροφής με αρκετά αξιοθέατα. Πρωινή αναχώρηση για τα μαγευτικά τοπία της λίμνης Πλαστήρα. Ξεκινώντας από τη βόρεια πλευρά, θα γνωρίσουμε το ΜΟΡΦΟΒΟΥΝΙ, το ΚΡΥΟΝΕΡΙ, τα ΚΑΛΥΒΙΑ ΠΕΖΟΥΛΑΣ, το ΝΕΟΧΩΡΙ, το ΜΠΕΛΟΚΟΜΙΤΗ. Μέσα από πυκνή βλάστηση και καταπράσινα λιβάδια θα φθάσουμε στο νότιο άκρο της λίμνης, για να περάσουμε το φράγμα και να βρεθούμε στο ανατολικό κομμάτι, στην ΠΛΑΖ ΛΑΜΠΕΡΟΥ όπου και θα γευματίσουμε προαιρετικά. Αμέσως μετά ξεκινάμε για ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση στην περιοχή της Λαμίας. 'Αφιξη το βράδυ.

 

Υ.Γ. ΣΤΗΝ 3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΑΡΑΛΕΙΠΕΤΑΙ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΕΤΣΟΒΟ ( 3Η ΗΜΕΡΑ).

 

 

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

 Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Αναχώρηση σε Δίκλινο 3ο άτομο έως 12 ετών σε Μονόκλινο
26/10/20 138€ 120€ 178€

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

 Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
Αναχώρηση σε Δίκλινο 3ο άτομο έως 12 ετών σε Μονόκλινο
28/10/20 185€ 160€ 245€

Περιλαμβάνονται:

  • *Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • *Δύο διανυκτερεύσεις, στο ξενοδοχείο Κ. FAMISSI 3* της ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ.
  • *Δύο ή τρία πρωινά & δύο ή τρία δείπνα.
  • *Αρχηγός – συνοδός.
  • *Φ.Π.Α.
  • *Φόρος διαμονής.