Skip to main content

ΒΟΛΟΣ - ΠΗΛΙΟ 28η Οκτωβριου 2020 απο 145,00

 ΜΗΛΙΕΣ - ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ – ΧΑΝΙΑ – ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ - ΔΙΜΗΝΙ – ΜΟΝΗ ΞΕΝΙΑΣ

Αναχώρηση: 26 Οκτωβρίου.    Διάρκεια εκδρομής: ημέρες.

 

1η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση 08:45 πμ., περιοχή ΛΑΜΙΑΣ ημίωρη στάση για καφέ, άφιξη το μεσημέρι στο ΒΟΛΟ, τακτοποίηση στο ξεν/χείο, γεύμα προαιρετικά στα περίφημα τσιπουράδικα της πόλης, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους γνωριμίας με την πόλη, δείπνο, διαν/ση.

2η ΗΜΕΡΑ: Πρωινό και μια όμορφη εκδρομή ξεκινάει στα πηλιορείτικα χωριά. Πρώτος σταθμός, οι ΜΗΛΙΕΣ, για να ακολουθήσει η ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ με τη μοναδική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, πριν καταλήξουμε στα ΧΑΝΙΑ, όπου θα έχουμε γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα κλείνουμε την περιπλάνηση μας στο Βουνό των Κενταύρων, με την όμορφη ΠΟΡΤΑΡΙΑ και τη γραφική ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ, για να περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια και να απολαύσουμε πανοραμικά τον Παγασητικό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο ΒΟΛΟ, ξεκούραση, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διαν/ση.

3η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο του ΔΙΜΗΝΙ και λίγο αργότερα την ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΞΕΝΙΑΣ. Κτισμένη σε ένα μικρό οροπέδιο ΒΑ της Βρύναινας στην επαρχία Αλμυρού Μαγνησίας και σε ύψος 370 μέτρων βρίσκεται η Ιερά Μονή Κάτω Ξενιάς. Η παλαιότερη ονομασία ήταν «Μοναστήρι του Αγίου Νικολάου» και αποτελούσε μετόχι της σημερινής Μονής 'Ανω Ξενιάς. Αμέσως μετά φθάνουμε στο ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟ, γεύμα προαιρετικά και αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση, άφιξη νωρίς το βράδυ.

 

 

Τιμή συμμετοχής ανά άτομο
σε Δίκλινο 3ο άτομο έως 12 ετών σε Μονόκλινο
145€ 130€ 185€

 

Περιλαμβάνονται:

  • *Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  • *Διαμονή, (2) διανυκτερεύσεις σε ξεν/χείο 4* στο ΒΟΛΟ.
  • *Δύο πρωινά και δύο δείπνα.
  • *Αρχηγό – Συνοδό.
  • *Φ.Π.Α.
  • *Φόρος διαμονής