Skip to main content

Ερέτρια Πασχαλιά 2023! από 345€

Αναχωρηση 14-17/4/2023, με πούλμαν, 4 μέρες

Χαλκίδα – Στενή – Λίμνη – Οινοποιείο – Όσιος Δαυίδ

1η μέρα - Μ. Παρασκευή: Αθήνα - Χαλκίδα - Ερέτρια

Αναχώρηση από Αθήνα στις 9:00 για Χαλκίδα. Στην πεζή περιήγηση μας θα δούμε το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο (έξοδα ατομικά), τον Ναό της Αγ. Παρασκευής, πολιούχου της Χαλκίδος (5ου αι). Απέναντι ακριβώς η Οικία του Ενετού Βαΐλου, του Διοικητή της Χαλκίδας κατά τα χρόνια της Ενετοκρατίας. Σε μικρή απόσταση το Τζαμί του Εμίρ Ζαδέ που στις μέρες μας λειτουργεί ως εκθεσιακός χώρος. Συνεχίζουμε για την παλιά γέφυρα, όπου θα ενημερωθούμε για το φαινόμενο του πορθμού του Ευρίπου και θα καταλήξουμε στο Κάστρο του Καράμπαμπα για να θαυμάσουμε τον χώρο και τη θέα από ψηλά. Χρόνος για γεύμα (έξοδα ατομικά) και κατευθυνόμαστε προς την Ερέτρια και το  Brown Beach Eretria 4*. Χαρείτε τις ανέσεις του και τις υπηρεσίες του, ξεκουραστείτε και το παρακολούθηση της περιφοράς του Επιταφίου και νηστίσιμο δείπνο μπουφέ με απεριόριστα ποτά.

2η μέρα - Μ. Σάββατο: Όσιος Δαβίδ - Λίμνη - Αγ. Ιωάννης Ρώσσος

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για την βόρεια Εύβοια. Στις πλαγιές του βουνού Καβαλάρης, θα προσκυνήσουμε στην Ι.Μ. του Οσίου Δαβίδ (16ου αι) και θα συνεχίσουμε για την γαλήνια παραθαλάσσια Λίμνη, όπου χρόνος για γεύμα (έξοδα ατομικά). Θα ολοκληρώσουμε τις επισκέψεις μας στο Προκόπι στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Ρώσσου. Επιστροφή και ξεκούραση. Το βράδυ θα σας προσφέρουμε τη λαμπάδα σας και θα μεταβούμε για την Ανάσταση. Ακολουθεί παραδοσιακό Αναστάσιμο δείπνο με μαγειρίτσα, απεριόριστα ποτά και πλούσια εδέσματα.

3η μέρα - Κυριακή Πάσχα: Πασχαλιά - Στενή Ευβοίας

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Λαμπριάτικη μέρα και χαρείτε την γιορτινή ατμόσφαιρα και να απολαύσετε τις ανέσεις του ξενοδοχείου καθώς οι οβελίες σουβλίζονται στον κήπο, όπως προστάζει η παράδοση! Προμεσημβρινά μεζεδάκια με ουζάκι και κρασί και ακολουθεί το Πασχαλινό γεύμα με παραδοσιακό κοκορέτσι και αρνί, πλήθος από λαμπριάτικα εδέσματα και απεριόριστα ποτά. Το απόγευμα κοντινή εκδρομή στην υπέροχη Στενή. Χρόνος για περίπατο στο ειδυλλιακό τοπίο και για να απολαύσετε ένα ρόφημα ή ένα γλύκισμα με θέα τα πλατάνια. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο και το βραδάκι δείπνο μπουφέ με απεριόριστα ποτά.

4η μέρα – Δευτέρα του Πάσχα: Αρχαιολογικός χώρος & Μουσείο Ερέτριας - Οινοποιείο Λύκος - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη στο Μουσείο της Ερέτριας (έξοδα ατομικά) με σημαντικά ευρήματα από την ευρύτερη περιοχή που καλύπτουν χρονολογικά την περίοδο από την Πρώιμη Εποχή του Χαλκού μέχρι και τα Ρωμαϊκά χρόνια. Συνεχίζουμε για τον Αρχαιολογικό Χώρο όπου εκτός των άλλων θα δούμε και την περίφημη Οικία των ψηφιδωτών. Χρόνος για βόλτα και γεύμα (έξοδα ατομικά) στην παραλία της Ερέτριας και επίσκεψη στην πολυβραβευμένη οινοποιεία Λύκος. Θα ενημερωθούμε για προϊόντα ομορφιάς, την παραγωγική διαδικασία και θα δοκιμάσουμε κάποια από τα φετινά κρασιά, πριν επιστρέψουμε στην Αθήνα με τις ωραιότερες αναμνήσεις.

Τιµή κατ’ άτοµο, 14-17/4, με πούλμαν, 4 μέρες

Δίκλινο

345

Δίκλινο μερική θέα θάλασσα

360

Δίκλινο θέα θάλασσα

375

3ο άτομο

270

3ο άτομο έως 11,99 ετών

140

Μονόκλινο

430

Περιλαμβάνονται: Εκδρομές, μεταφορές με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο Brown Beach Eretria 4* στην Ερέτρια • Μπουφέ πρωϊνό και μπουφέ δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή) • Το Αναστάσιμο δείπνο στη θέση της ημιδιατροφής της ημέρας • Το Πασχαλινό γεύμα επιπλέον της ημιδιατροφής (πλήρης διατροφή την Κυριακή του Πάσχα) • Απεριόριστα ποτά (κρασί, μπύρα, αναψυκτικά) στη διάρκεια των φαγητών • Παροχές All Inclusive καθημερινά • Λαμπάδα για την Ανάσταση • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75ετών • Αρχηγός /Συνοδός • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται: O φόρος διανυκτέρευσης 3 € ανά δωμάτιο ανά διαν/ση • Τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων