Skip to main content

Κύμη Πάσχα 2023! από 342€

Αναχώρηση  14-17/4/2023, µε πούλµαν, 4 μέρες

1η μέρα - Μ. Παρασκευή: Αθήνα - Νέα Στύρα - Κύμη

Αναχώρηση στις 08:30 από Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για τα Νέα Στύρα στη νότια Εύβοια. Χρόνος για καφεδάκι και νηστίσιμα μεζεδάκια στις όμορφες ψαροταβέρνες. Συνεχίζουμε για την παραλία της Κύμης όπου εγκατάσταση στο εντυπωσιακό Kymi Palace Hotel 4*. Αναχώρηση  για κοντινή εκκλησία, όπου θα παρακολουθήσουμε με κατάνυξη την περιφορά του Επιταφίου και το βράδυ νηστίσιμο δείπνο από μπουφέ.

2η μέρα - Μ. Σάββατο: Άνω Ποταμιά

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη στο παλιό λιοτρίβι του Κασομούλη (που έχει αναπαλαιωθεί και διαμορφωθεί ως μουσειακός επισκέψιμος χώρος - εάν είναι εφικτή η επίσκεψη), όπου θα γνωρίσουμε την παραδοσιακή διαδικασία παραγωγής του λαδιού. Στη συνέχεια, επίσκεψη στην αρχαιολογική συλλογή της Άνω Ποταμιάς, δίπλα από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου και περιλαμβάνει τα ευρήματα από τον γειτονικό λόφο Καστρί όπου η ακρόπολη της Αρχαίας Κύμης. Θα περιηγηθούμε στα εκπληκτικά σοκάκια του παραδοσιακού οικισμού της Άνω Ποταμιάς, από τα παλαιότερα χωριά της περιοχής, η οποία είναι αμφιθεατρικά χτισμένη, με θέα στο πέλαγος και διατηρεί στοιχεία παραδοσιακής νησιώτικης αρχιτεκτονικής! Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και το βράδυ, θα σας προσφέρουμε τη λαμπάδα σας και θα μεταβούμε για την Ανάσταση. Ακολουθεί το Αναστάσιμο δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα, κόκκινα αυγά και άλλα εδέσματα.

3η μέρα - Κυριακή του Πάσχα: Πασχαλιά - Κύμη

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Χαρείτε την Ανοιξιάτικη Πασχαλινή μέρα στις ανέσεις του ξενοδοχείου μας. Απολαύστε τα προμεσημβρινά μεζεδάκια καθώς θα σουβλίζονται τα αρνιά. Το μεσημέρι πλούσιο Πασχαλινό γεύμα και γλέντι με ζωντανή μουσική! Αργά το απόγευμα θα μεταβούμε στην πλατεία της Κύμης για περίπατο, καφεδάκι, εκλεκτό μπακλαβά και αμυγδαλωτά!

4η μέρα – Δευτέρα του Πάσχα: Λαογραφικό Μουσείο Κύμης – Παραλία Κύμης - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Αναχωρούμε από το ξενοδοχείο για επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο Κύμης Γεώργιος Παπανικολάου (Test Pap) που στεγάζεται σε νεοκλασικό κτίριο. Θεωρείται ένα από τα καλύτερα του είδους στη χώρα, με συλλογή που αριθμεί περί τα 1600 αντικείμενα. Στους χώρους του διοργανώνονται διαλέξεις, σεμινάρια, εικαστικές εκθέσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα. Στον κήπο του έχει κατασκευαστεί υπαίθριο θέατρο και η πλούσια συλλογή του ανανεώνεται συνεχώς. Χρόνος για γεύμα (έξοδα ατομικά) στην ωραία παραλία της Κύμης με τα ταβερνάκια της και επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

 

Τιµή κατ’ άτοµο, 14-17/4, µε πούλµαν, 4 μέρες

Δίκλινο Superior

342

3ο άτομο

270

3ο άτομο έως 11,99 ετών

145

4ο άτομο έως 6,99 ετών

145

4ο άτομο 7 έως 11,99 ετών

235

Μονόκλινο

459

Περιλαμβάνονται: Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο KYMI PALACE HOTEL 4* • Μπουφέ πρωϊνό και μπουφέ δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή) • Το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής της ημέρας • Λαμπάδα για την Ανάσταση • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν έως 75 ετών • Αρχηγός/Συνοδός • Φ.Π.Α

Δεν περιλαμβάνονται: O φόρος διανυκτέρευσης 3 € ανά δωμάτιο ανά διαν/ση • Τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων