Skip to main content

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ Πάσχα 2023! από 384€

Αναχώρηση 14-17/4/2023, με πούλμαν, 4 μέρες

ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΣ - ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ - ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ - ΚΟΡΥΣΧΑ∆ΕΣ – SALOOΝ

1η μέρα - Μ. Παρασκευή: Αθήνα - Καρπενήσι - Κεφαλόβρυσο – Κορυσχάδες

Αναχώρηση στις 07:30 από Αθήνα και με ενδιάμεσες στάσεις φτάνουμε στο ελατοσκέπαστο Καρπενήσι. Επίσκεψη στο κέντρο του Καρπενησίου για να επισκεφθούμε τον διατηρητέο Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Τριάδας (17ος αι) και χρόνος στην κεντρική πλατεία για βόλτα και ψώνια, γλυκά κουταλιού, τυριά, φημισμένα αλλαντικά και άλλα! Το μεσημέρι θα βρεθούμε ιστορικό Κεφαλόβρυσο με το μνημείο του Μάρκου Μπότσαρη όπου και χρόνος για γεύμα (έξοδα ατομικά) δίπλα στα πλατάνια και τα γάργαρα νερά. Στη συνέχεια θα απολαύσουμε έναν περίπατο στον υπέροχα αναπαλαιωμένο παραδοσιακό οικισμό των Κορυσχάδων. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας Montana Hotel & Spa 5* για ξεκούραση. Το βραδάκι, παρακολούθηση της Ακολουθίας του Επιταφίου και νηστίσιμο δείπνο μπουφέ στο ξενοδοχείο.

2Η μέρα - Μ. Σάββατο: Προυσός (Ι.Μ. Παναγίας) - Μεγάλο Χωριό

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και η μέρα μας ξεκινάει με μοναδικές εικόνες, τοπία και χρώματα. Διασχίζοντας τα “Ευρυτανικά Τέμπη” θα βρεθούμε στο ιστορικό μοναστήρι της Παναγίας της Προυσιώτισσας για ξενάγηση και προσκύνημα. Αργότερα, περίπατος στα γραφικά δρομάκια του Μεγάλου Χωριού για παραδοσιακά ψώνια και σουβενίρ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το βράδυ, θα σας προσφέρουμε τη λαμπάδα σας και θα μεταβούμε για την Ακολουθία της Ανάστασης του Θεανθρώπου. Αναστάσιμο γιορτινό δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα και λοιπά εδέσματα.

3η μέρα - Κυριακή Πάσχα: Πασχαλιά - Saloon

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΉ! Μπουφέ πρόγευμα και ξεκούραστο πρωϊνό για να απολαύσετε τις ανέσεις του ξενοδοχείου. Πασχαλινό τραπέζι και γλέντι με μουσική, τραγούδι, χορό! Αργότερα, βολτούλα για απογευματινό καφέ στο Πάρκο Τουριστικής Ιππασίας & Περιπέτειας Saloon, λίγο έξω (4 χλμ) από το Καρπενήσι. Ένα ξύλινο καταφύγιο μέσα στο SALOON PARK, που συνδυάζει την ομορφιά της ελληνικής φύσης και την παράδοση του αμερικανικού νότου.

4η μέρα - Δευτέρα του Πάσχα: Λουτρά Υπάτης - Γοργοπόταμος - Αμφίκλεια - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για έναν απολαυστικό φυσιολατρικό περίπατο με χρόνο για καφέ στη λουτρόπολη της Υπάτης και μετά στο χωριό του Γοργοπόταμου, κοντά στην ιστορική γέφυρα και στις ταβέρνες με την παραδοσιακή ρουμελιώτικη κουζίνα (έξοδα ατομικά). Επόμενος σταθμός μας η Αμφίκλεια και το “Μουσείο Άρτου”. Μέσω Χαιρώνειας - όπου θα δούμε το περίφημο Λιοντάρι – παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα.

Τιμή κατ’ άτομο, 14-17/4, με πούλμαν, 4 μέρες

Δίκλινο Standard

384

Δίκλινο Superior

402

3ο άτομο

275

3ο άτομο έως 12 ετών

160

4ο άτομο έως 12 ετών

255

Μονόκλινο

459

Περιλαμβάνονται: Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο MONTANA HOTEL & SPA 5* στο Καρπενήσι • Μπουφέ πρόγευμα και ένα κύριο φαγητό καθημερινά (ημιδιατροφή) • Το Αναστάσιμο δείπνο το Μ. Σάββατο και το Πασχαλινό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα με γλέντι στη θέση της ημιδιατροφής της ημέρας • Λαμπάδα για την Ανάσταση •  Δωρεάν χρήση του γυμναστηρίου, του Hamam, της Sauna και της εσωτερικής πισίνας • Αρχηγός / Συνοδός • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται: O φόρος διανυκτέρευσης 4 € ανά δωμάτιο ανά διαν/ση • Τα εισιτήρια εισόδων σε χώρους επισκέψεων