Skip to main content

Πόρτο Χέλι & ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΣΠΕΤΣΕΣ! από 365

Ανάσταση στο Πόρτο Χέλι και κάψιμο του Ιούδα στην Ερμιόνη

 Με φόντο τα γαλήνια νερά του κόλπου όπου καθρεφτίζονται τα άστρα του νυχτερινού ουρανού και υπό τον ήχο της μελωδικής φωνής του μουσικού μας, αποχαιρετίστε μια όμορφη μέρα απολαμβάνοντας ένα καλοκαιρινό κοκτέιλ.

 

AKS Porto Heli Hotel 4* sup

ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ & ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟ (2021)

Με θέα στον μαγευτικό κόλπο που διαθέτει το Πόρτο Χέλι, στο ειδυλλιακό τοπίο της Αργολίδας, σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο του χωριού και σε ελάχιστη ώρα με το καραβάκι από το γραφικό νησί των Σπετσών, το ξενοδοχείο AKS Porto Heli Hotel πλήρως ανακαινισμένο και αναγεννημένο πλέον από το 2021 σας ανοίγει τις πόρτες του σε έναν υπέροχο κόσμο διακοπών!

ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ: Τα δωμάτια του είναι όλα προσανατολισμένα προς τη θάλασσα και στις πισίνες του. Με εμβαδό 24 τ.μ., διαθέτουν διπλό κρεβάτι ή δύο μονά ενωμένα, μοντέρνο μπάνιο με walk in rain shower, αυτόνομο κλιματισμό, ψυγείο, θυρίδα ασφαλείας, τηλεόραση, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών και επιπλωμένο μπαλκόνι. Όσα βρίσκονται στο ισόγειο και αρκετά από τον 1ο όροφο έχουν θέα στους καταπράσινους φροντισμένους κήπους, ενώ τα υπόλοιπα έχουν θέα στη θάλασσα. Ιδανικά για οικογένειες με δύο παιδιά έως 12 ετών είναι τα δωμάτια που διαθέτουν επιπλέον και καναπέ που μετατρέπεται σε κουκέτα. Για ακόμα μεγαλύτερες οικογένειες, προτείνονται διπλανά δωμάτια (connecting) με εσωτερική ενδιάμεση πόρτα.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Διαθέτει πλήρως ανακαινισμένο κεντρικό εστιατόριο Alias, με πλούσια μπουφέ και πληθώρα επιλογών για μικρούς και μεγάλους, Pool side snack bar Αίολος με απολαυστικά σνακ, δροσερούς χυμούς και εξωτικά κοκτέιλ, κεντρικό μπαρ, beach bar, 2 πισίνες (παιδική και ενηλίκων), Beach Volley, γυμναστήριο, Mini club με ειδικά εκπαιδευμένους παιδαγωγούς και καθημερινές δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους, παιδική χαρά, εναλλαγές προγραμμάτων αερόμπικ και zumba για μικρούς και μεγάλους, αίθουσα μπριτζ & τηλεόρασης, mini market / κατάστημα ρούχων & αξεσουάρ, οργανωμένη αμμώδης παραλία ακριβώς μπροστά από το ξενοδοχείο, πετσέτες παραλίας χωρίς χρέωση, δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, υπαίθριος χώρος στάθμευσης χωρίς χρέωση. 

Καθημερινά ειδικευμένοι παιδαγωγοί θα απασχολούν τους μικρούς επισκέπτες μας με διασκεδαστικές δραστηριότητες, παιδικά πάρτι, κυνήγι θησαυρού, τουρνουά επιτραπέζιων παιχνιδιών, βραδιές σινεμά κ.α. 

Ζωντανή μουσική στο Μπαρ του Ξενοδοχείου. 

 

Σπέτσες - Ύδρα - Ερμιόνη - Ναύπλιο 

 

Μεγ. Παρασκευή: Αθήνα - Μονή Παντάνασσας - Πόρτο Χέλι - Επιτάφιος στις Σπέτσες

Αναχώρηση από Αθήνα στις 08:15 μέσω της γραφικής διαδρομής των Λουτρών της Ωραίας Ελένης. Περνάμε από Κοιλάδα, Κρανίδι, για να καταλήξουμε στο Πόρτο Χέλι, όπου θα έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε την Αποκαθήλωση στη Μονή της Παναγιάς Παντάνασσας. Χρόνος για γεύμα και στη συνέχεια τακτοποίηση στο πλήρως ανακαινισμένο (2021) ξενοδοχείο AKS PORTO HELI 4* Sup μέσα στο Πόρτο Χέλι. Ξεκούραση και το βράδυ μπουφέ δείπνο νωρίς. Στη συνέχεια μετάβαση στις Σπέτσες με ναυλωμένο σκάφος για την κατανυκτική ακολουθία του Επιταφίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

 

Μεγ. Σάββατο: Ύδρα - Σπέτσες - Ανάσταση

Πρωινό και αναχώρηση με ναυλωμένο πλοίο για την αρχοντική και κοσμοπολίτικη Ύδρα. Αληθινό υπόδειγμα αισθητικής, η πόλη της Ύδρας είναι χτισμένη αμφιθεατρικά γύρω από το λιμάνι, όπου μικρά καΐκια, τουριστικά σκάφη και κρουαζιερόπλοια κατακλύζουν την προβλήτα, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες. Τα πέτρινα αρχοντικά στέκουν σαν φρούρια στο βραχώδες τοπίο, τονίζοντας τη μεγαλοπρέπεια του νησιού. Τα κανονιοστάσια στο λιμάνι, τα επιβλητικά αρχοντικά, η Σχολή Εμποροπλοιάρχων και τα ιστορικά μοναστήρια αποτελούν δείγμα του ένδοξου παρελθόντος του νησιού. Χρόνος για περίπατο, πολλές φωτογραφίες αλλά και επισκέψεις (έξοδα ατομικά) στο Ιστορικό Μουσείο, το Μουσείο Κουντουριώτη και τη Μονή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου με τα δύο μαρμάρινα καμπαναριά (μέσα 17ου αι.) που μέρος της στεγάζει το δημαρχείο της πόλης, ενώ στα παλιά κελιά λειτουργεί εκκλησιαστικό και βυζαντινό μουσείο. Συνεχίζουμε για Σπέτσες, όπου θα επισκεφθούμε το Μουσείο της Μπουμπουλίνας (έξοδα ατομικά). Χρόνος για γεύμα και περίπατο στα γραφικά σοκάκια και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση και το βράδυ μεταφορά για την παρακολούθηση της Αναστάσιμης λειτουργίας. Ακολουθεί πλούσιο Αναστάσιμο δείπνο με αχνιστή μαγειρίτσα, κόκκινα αυγά, λαχταριστές νοστιμιές, δωρεάν κρασάκι σε καράφες!

 

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλιά! Κάψιμο του Ιούδα στην Ερμιόνη

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και ακολουθεί το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία στον κήπο του ξενοδοχείου! Προσφορά νόστιμων μεζέδων και ουζάκι, ενώ το Λαμπριάτικο τραπέζι στρώνεται με οβελία, πατροπαράδοτες γεύσεις, δωρεάν κρασί σε καράφες και το κέφι έχει ανάβει με παραδοσιακούς χορούς και γλέντι με ορχήστρα.. Νωρίς το βράδυ (8μ.μ.) αναχώρηση για επίσκεψη στην “νησιωτική” Ερμιόνη για να παρακολουθήσουμε το παραδοσιακό έθιμο του καψίματος του Ιούδα σε γιορτινό κλίμα, με βεγγαλικά και πυροτεχνήματα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

 

Δευτέρα: Πόρτο Χέλι - Ναύπλιο - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αναχωρούμε για επίσκεψη στο μαγευτικό Ναύπλιο. Ζευγάρια και οικογένειες, νέοι και μεγαλύτεροι, κάνουν βόλτες στα σοκάκια, μετράνε ξανά και ξανά τα σκαλοπάτια στο Παλαμήδι και δεν τα βγάζουν 999, επισκέπτονται την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα, πίνουν καφέ στην Πλατεία Συντάγματος ή στην παραλία και χαζεύουν το Μπούρτζι βγάζοντας αναμνηστικές φωτογραφίες. Χρόνος για γεύμα και επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση. 

 

Περιλαμβάνονται:

  • • Εκδρομές, μεταφορές με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν
  • • Διαμονή στο πλήρως ανακαινισμένο (2021) ξενοδοχείο AKS PORTO HELI 4* Sup. στο Πόρτο Χέλι
  • • Μεταφορά με ναυλωμένο σκάφος στις Σπέτσες για την παρακολούθηση του Επιταφίου
  • • Ολοήμερη κρουαζιέρα με ναυλωμένο σκάφος στην Ύδρα και τις Σπέτσες το Μεγ.Σάββατο
  • • Μπουφέ πρωϊνό και ένα κύριο φαγητό καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • • Το Αναστάσιμο δείπνο το Μεγ.Σάββατο και το Πλούσιο Εορταστικό Πασχαλινό γεύμα την Κυριακή του Πάσχα με διασκέδαση, γλέντι, χορό και τραγούδι, είναι στη θέση της διατροφής της ημέρας
  • • Στο Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα, δωρεάν κρασί σε καράφες (λευκό / κόκκινο) και εμφιαλωμένο νερό!
  • • Ποτό υποδοχής κατά την άφιξη του γκρουπ
  • • Λαμπάδα για την Ανάσταση
  • • Αρχηγός /Συνοδός
  • • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική με καλύψεις Covid-19 στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών
  • • Φ.Π.Α. 

 

Τιμή κατ’ άτομο με πούλμαν με ημιδιατροφή καθημερινά, στην οποία συμπεριλαμβάνεται η ολοήμερη κρουαζιέρα σε Ύδρα και Σπέτσες, το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα, με μη εμφιαλωμένο κρασί και εμφιαλωμένο νερό, με γλέντι, ζωντανή μουσική & παιδική απασχόληση

AKS PORTO HELI 4* Sup

4 μέρες

14 - 17 Απριλίου

Δίκλινο θέα κήπο

365

Δίκλινο θέα θάλασσα

380

3ο άτομο *

254

3o άτομο έως 12 ετών *

125

4o άτομο 2 έως 12 ετών **

247

Μονόκλινο θέα κήπο

545

Μονόκλινο θέα θάλασσα

575

* Πρόσθετη κλίνη σε δίκλινο

Δεν περιλαμβάνεται: O φόρος διαμονής € 3 ανά δωμάτιο / διανυκτέρευση.

 

Σε βινιέτες

Μεγ.Παρασκευή: Επιτάφιος στις Σπέτσες

Μεγ.Σάββατο: Ύδρα & Σπέτσες με ναυλωμένο πλοίο

Κυριακή του Πάσχα: Κάψιμο του Ιούδα στην Ερμιόνη με βεγγαλικά & πυροτεχνήματα!

 

Στο Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα,

δωρεάν μη εμφιαλωμένο κρασί (σε καράφες, λευκό / κόκκινο)

και εμφιαλωμένο νερό!