Skip to main content

Πάσχα 2020 στην πετρόχτιστη Μεσσηνιακή Μάνη από 239,00

Αρεόπολη - Καλαμάτα - Καρδαμύλη Δώρο η ξενάγηση στην Αρχαία Μεσσήνη

Αναχώρηση: 17/4.  4 ΜΕΡΕΣ
Ώρα αναχώρησης: 08:00

Μ. Παρασκευή: Αθήνα - Αρχαία Μεσσήνη - Καλαμάτα

Πρωινή αναχώρηση από Αθήνα και με ενδιάμεσες στάσεις φθάνουμε στην Αρχαία Μεσσήνη, σημαντική πόλη με ιερά οικοδομήματα, οχυρώσεις, ταφικά μνημεία και κατοικίες. Ξενάγηση από επίσημο ξεναγό. Συνεχίζουμε για την Καλαμάτα, όπου θα δούμε την εκκλησία των Αγίων Αποστόλων, θα προσκυνήσουμε στον Μητροπολιτικό ναό της πολιούχου Υπαπαντής κι έπειτα θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα και περίπατο στην παλιά πόλη. Άφιξη στο ξενοδοχείο PHARAE PALACE 4*, τακτοποίηση στα δωμάτιά μας. Μεταφορά για την περιφορά του Επιταφίου. Δείπνο.

Μ. Σάββατο: Καρδαμύλη - Αρεόπολη - Σπήλαιο Διρού

Πρόγευμα και αναχώρηση. Περνώντας από τους οικισμούς Καρδαμύλη, Οίτυλο, Λιμένι φθάνουμε στο Σπήλαιο Βλυχάδα του Διρού (επίσκεψη με βάρκα προαιρετικά). Εξερευνήθηκε για πρώτη φορά το 1949 και το μήκος των επισκέψιμων διαδρόμων του είναι 3.100μ., εκ των οποίων τα 300 είναι χερσαία. Επόμενη στάση στην Αρεόπολη, όπου θα περιηγηθούμε στο ιστορικό κέντρο, στον Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών κ.ά. Χρόνος για γεύμα. Κατά την επιστροφή μας στο ξενοδοχείο θα σταματήσουμε στην Καρδαμύλη. Επίσκεψη στο οχυρό συγκρότημα των Μούρτζινων, σήμερα μουσείο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ανάσταση - Αναστάσιμο δείπνο.

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γεύμα - Πύλος

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για μια βόλτα στην παραλιακή της πόλης με τα πολλά καφέ. Ακολουθεί εορταστικό παραδοσιακό γεύμα. Το απόγευμα αναχώρηση για τη γραφική Πύλο, αμφιθεατρικά χτισμένη προς το λιμάνι γύρω από το καλοδιατηρημένο κάστρο και με το νησάκι Σφακτηρία απέναντι. Χρόνος για καφέ και περίπατο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Δευτέρα Πάσχα: Πάρκο Σιδηροδρόμων - Καρύταινα - «Αρκαδιανή» - Αθήνα

Μετά το πρόγευμα θα επισκεφθούμε το Πάρκο Σιδηροδρόμων, μοναδικό στο είδος του, το οποίο λειτουργεί από το 1986 και αποτελείται από ένα σταθμό του ΟΣΕ και ένα πάρκο 54 στρεμμάτων. Συνεχίζουμε για την παραδοσιακή και πετρόχτιστη Καρύταινα. Στάση για να δούμε το διατηρητέο οικισμό, το κάστρο και τη γέφυρα του Αλφειού. Έπειτα θα μεταβούμε στο χωριό Ψάρι Γορτυνίας, με θέα στον Κάμπο της Μεγαλόπολης, και το κέντρο γεύσεων σπιτικής μαγειρικής «Αρκαδιανή». Πορεία επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

3ο ΑΤΟΜΟ

1ΚΛΙΝΟ

1ο ΠΑΙΔΙ 4-12

17/4 SMILE PRICE

4

239 €

216 €

315 €

95 €

17/4

4

259 €

235 €

340 €

105 €

Οι τιμές Smile Price ισχύουν έως 14/3 και για περιορισμένες θέσεις

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ✓ Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia  ✓ Διαμονή στο ξενοδοχείο Pharae Palace 4* στην Καλαμάτα  ✓ Ημιδιατροφή καθημερινά ✓ Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής  ✓ Ξενάγηση στην Αρχαία Μεσσήνη από επίσημο ξεναγό ✓ Λαμπάδα για την Ανάσταση  ✓ Ασφάλεια αστικής ευθύνης  ✓ Αρχηγός/συνοδός

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους και στο Σπήλαιο Διρού. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

Στις αναγραφόμενες τιμές καταλόγου μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018, βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016. Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο σε όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα και θα ανέρχεται σε:

  • 0,50 € σε μονάδες ενός ή δύο αστέρων
  • 1,50 € σε μονάδες τριών αστέρων
  • 3,00 € σε μονάδες τεσσάρων αστέρων
  • 4,00 € σε μονάδες πέντε αστέρων

Ο φόρος καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση αλλαγής απόδοσης του φόρου διαμονής οι τιμές θα  αναπροσαρμοστούν αναλόγως.