Skip to main content

Νεάπολη – Ελαφόνησος Πάσχα 2020 από 242,00

Ανεξάντλητη ομορφιά της Λακωνίας!

Αναχώρηση: 17/4  4 ΜΕΡΕΣ
Ώρα αναχώρησης: 07:45 π.μ

Μ. Παρασκευή: Αθήνα - Σπάρτη - Μουσείο Ελιάς - Νεάπολη

Πρωινή αναχώρηση από Αθήνα για τη Σπάρτη, όπου θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στο Μουσείο Ελιάς. Τα εκθέματά του μας «ταξιδεύουν» στον πολιτισμό, την ιστορία και την τεχνολογία της ελιάς και της ελαιοπαραγωγής στον Ελλαδικό χώρο, από τους προϊστορικούς χρόνους μέχρι στις αρχές του 20ού αιώνα. Συνεχίζουμε για τη Νεάπολη. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο LIMIRA MARE 3* SUP. Παρακολούθηση του Επιταφίου. Δείπνο.

Μ. Σάββατο: Σπήλαιο Καστανιάς - Αρχαιολογικό Μουσείο (Νεάπολης)

Πρωινό και αναχώρηση για το εντυπωσιακό Σπήλαιο της Καστανιάς, στην ανατολική απόληξη του Πάρνωνα. Έπειτα θα δούμε το παμπάλαιο εκκλησάκι του Αγίου Ανδρέα, σημαδεμένο από τα περάσματα κουρσάρων και κατακτητών. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο της Νεάπολης, το οποίο περιλαμβάνει γλυπτά, επιγραφές, επιτύμβιες στήλες και αγγεία. Το βράδυ μεταφορά στην Ανάσταση - Αναστάσιμο δείπνο!

Κυριακή Πάσχα: Ελαφόνησος - Νεάπολη - Πασχαλινό γεύμα

Πρωινό και πέρασμα με το φέρι-μποτ στο μικρό ψαρονήσι, την Ελαφόνησο. Παραμονή για μεζεδάκι και ουζάκι. Επιστροφή στη Νεάπολη για το Πασχαλινό γεύμα, με τον οβελία να «κυριαρχεί» και αρκετά άλλα εδέσματα. Το απόγευμα θα παρακολουθήσετε τη λειτουργία της Αγάπης και στη συνέχεια μπορείτε να κάνετε βόλτα στον όρμο της Νεάπολης, με τις πολλές καφετέριες και το ορειχάλκινο άγαλμα του Βατικιώτη Θαλασσινού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Δευτέρα Πάσχα: Μονεμβασιά - Γέρακας - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για την καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς. Περιήγηση στο κάστρο με τα Βενετσιάνικα και Βυζαντινά αρχοντικά, με τον Ναό της Αγίας Σοφίας, το σπίτι και την προτομή του ποιητή Γιάννη Ρίτσου, την εκκλησία του Ελκόμενου Χριστού, τον Ναό της Παναγίας Χρυσαφίτισσας και τα πάμπολλα μαγαζάκια με τα τοπικά ενθύμια. Συνεχίζουμε για το φυσικό λιμάνι του Γέρακα, το νοτιότερο φιόρδ της Ευρώπης. Προαιρετικό γεύμα. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

AΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

3ο ΑΤΟΜΟ

1ΚΛΙΝΟ

17/4 SMILE PRICE

4

242 €

204 €

295 €

17/4

4

262 €

224 €

315 €

Οι τιμές Smile Price ισχύουν για κρατήσεις έως 14/3 και για περιορισμένες θέσεις

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ✓ Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia ✓ Διαμονή στο ξενοδοχείο Limira Mare 3* Sup στη Νεάπολη ✓ Ημιδιατροφή καθημερινά ✓ Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα - γλέντι στη θέση της ημιδιατροφής ✓ Λαμπάδα για την Ανάσταση ✓ Αρχηγός/ συνοδός ✓ Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους.

Στις αναγραφόμενες τιμές καταλόγου μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018, βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016. Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο σε όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα και θα ανέρχεται σε:

  • 0,50 € σε μονάδες ενός ή δύο αστέρων
  • 1,50 € σε μονάδες τριών αστέρων
  • 3,00 € σε μονάδες τεσσάρων αστέρων
  • 4,00 € σε μονάδες πέντε αστέρων

Ο φόρος καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση αλλαγής απόδοσης του φόρου διαμονής οι τιμές θα  αναπροσαρμοστούν αναλόγως.