Skip to main content

Πλαγιές του Ερύμανθου Πάσχα 2020 από 235,00

Λάμπεια Όρη - Δάσος Φολόης – Ολυμπία

Αναχώρηση: 17/4 4 ΜΕΡΕΣ
Ώρα αναχώρησης: 07:30 π.μ.

Μ. Παρασκευή: Αθήνα - Βάσσες (Ναός Επικούρειου Απόλλωνα) - Ανδρίτσαινα

Πρωινή αναχώρηση από Αθήνα με πρώτο σταθμό τις Βάσσες Φιγαλείας, σε υψόμετρο 1.130μ., όπου βρίσκεται ο Ναός του Επικούρειου Απόλλωνα. Συνεχίζουμε για την Ανδρίτσαινα, στην πλαγιά του Λυκαίου Όρους. Χρόνος για γεύμα στα ταβερνάκια. Αναχώρηση για Ολυμπία. Άφιξη-τακτοποίηση στο ξενοδοχείο NEDA HOTEL 3*, στο κέντρο της πόλης. Περιφορά του Επιταφίου. Δείπνο.

Μ. Σάββατο: Ολυμπία - Αρχαιολογικός χώρος (ξενάγηση) - Κατάκολο (Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας & Μουσικών Οργάνων)

Πρωινό και αναχώρηση για τον αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο της Ολυμπίας, όπου θα ξεναγηθούμε από διπλωματούχο ξεναγό. Το μουσείο περιλαμβάνει τη μόνιμη έκθεση ευρημάτων από ανασκαφές στον ιερό χώρο της Άλτεως, τα οποία χρονολογούνται στην Προϊστορική εποχή. Επόμενος σταθμός μας το Κατάκολο, όπου (αν είναι ανοιχτό) θα επισκεφθούμε το Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας & Μουσικών Οργάνων, με 200 και πλέον λειτουργικά ομοιώματα μηχανισμών και επινοήσεων του αρχαιοελληνικού πολιτισμού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση και το βράδυ μετάβαση στην Ανάσταση - Αναστάσιμο δείπνο.

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γεύμα - Κατάκολο

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος. Πλούσιο Πασχαλινό γεύμα με οβελία και γλέντι. Το απόγευμα αναχωρούμε για το Κατάκολο, όπου θα πιούμε καφέ στο λιμανάκι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Δευτέρα Πάσχα: Δάσος Φολόης - Λάμπεια - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση. Μέσω του ορεινού χωριού Λάλα κατευθυνόμαστε προς το μαγευτικό αυτοφυές δρυοδάσος της Φολόης. Θα παρεκκλίνουμε περίπου 1χλμ. από τον κεντρικό δρόμο και με το πούλμαν θα διασχίσουμε ένα μέρος του δάσους. Στάση για φωτογραφίες και όσοι θέλουν μπορούν να απολαύσουν έναν αναζωογονητικό ανοιξιάτικo περίπατο. Συνεχίζουμε το δρόμο μας στις πλαγιές του Ερύμανθου και φθάνουμε στο ιστορικό κεφαλοχώρι Λάμπεια (ή Δίβρη), όπου θα σταματήσουμε για μεσημεριανό γεύμα. Πορεία για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

AΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

3ο ΑΤΟΜΟ

1ΚΛΙΝΟ

1ο ΠΑΙΔΙ 4-12

17/4 SMILE PRICE

4

235 €

205 €

280 €

199 €

17/4

4

255 €

225 €

305 €

219 €

Οι τιμές Smile Price ισχύουν για κρατήσεις έως 14/3 και για περιορισμένες θέσεις

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ✓ Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia ✓ Ξενάγηση από επίσημο ξεναγό στο μουσείο και στον χώρο της αρχαίας Ολυμπίας ✓ Διαμονή στο ξενοδοχείο Neda Hotel 3* στην Ολυμπία  ✓ Ημιδιατροφή ✓ Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής  ✓ Λαμπάδα για την Ανάσταση ✓ Αρχηγός/συνοδός ✓ Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

Στις αναγραφόμενες τιμές καταλόγου μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018, βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016. Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο σε όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα και θα ανέρχεται σε:

  • 0,50 € σε μονάδες ενός ή δύο αστέρων
  • 1,50 € σε μονάδες τριών αστέρων
  • 3,00 € σε μονάδες τεσσάρων αστέρων
  • 4,00 € σε μονάδες πέντε αστέρων

Ο φόρος καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση αλλαγής απόδοσης του φόρου διαμονής οι τιμές θα  αναπροσαρμοστούν αναλόγως.