Skip to main content

Λακωνική Μάνη Πάσχα 2020 από 259,00

Γύθειο - Σπάρτη – Μονεμβασιά

Αναχώρηση: 17/4.  4 ΜΕΡΕΣ
Ώρα αναχώρησης: 07:45

Μ. Παρασκευή: Αθήνα - Μυστράς - Σπάρτη - Μουσείο Ελιάς - Βαθύ

Αναχώρηση από Αθήνα και με ενδιάμεσες στάσεις φθάνουμε στον ιστορικό Μυστρά, την καλύτερα σωζόμενη Βυζαντινή καστροπολιτεία στον Ελλαδικό χώρο. Συνεχίζουμε για τη Σπάρτη, όπου θα επισκεφθούμε το Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα στο κέντρο της πόλης και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο BELLE HELENE 3* SUP, στο Βαθύ. Μετάβαση στην περιφορά του Επιταφίου. Δείπνο.

Μ. Σάββατο: Αρεόπολη - Σπήλαιο Διρού - Γερολιμένας - Βάθεια

Πρωινό και αναχώρηση για την «Αποσκιερή Μάνη», όπου κυριαρχεί η πέτρα «σμιλεμένη» με φως, ενώ παντού «ξεφυτρώνουν» πύργοι και οχυρωμένοι οικισμοί. Επίσκεψη στο Σπήλαιο Διρού με βάρκα, καθώς το μεγαλύτερο κομμάτι της βατής διαδρομής στο εσωτερικό του είναι πλωτό. Επόμενος σταθμός μας ο γραφικός Μανιάτικος Γερολιμένας, όπου θα κάνουμε στάση για καφέ. Συνεχίζουμε για το πιο διάσημο οχυρωμένο οικισμό της Μάνης, τη Βάθεια. Εδώ αποθεώθηκε η Μανιάτικη αρχιτεκτονική. Τέλος, θα επισκεφθούμε την Αρεόπολη, ιστορικό τόπο που διατήρησε την ανεξαρτησία του επί τουρκοκρατίας. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό στα παραδοσιακά ταβερνάκια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση και το βράδυ μετάβαση στην Ανάσταση - Αναστάσιμο δείπνο με ζωντανή μουσική.

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γεύμα - Γύθειο

Πρωινό με τοπικά προϊόντα και ελεύθερος χρόνος να απολαύσουμε το ψήσιμο του οβελία. Ακολουθεί Πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική. Ξεκούραση και το απόγευμα μεταφορά στο γραφικό Γύθειο, με άρωμα παραδοσιακό αλλά και σύγχρονη χροιά. Βόλτα στο νησάκι Κρανάη (εκεί, σύμφωνα με τη Μυθολογία, κατέφυγε ο Πάρης με την Ωραία Ελένη φεύγοντας από την Τροία). Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Δευτέρα Πάσχα: Μονεμβασιά – Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για τη ρομαντική καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς, το στολίδι της ανατολικής ακτής της Πελοποννήσου. Ταξίδι στη Μεσαιωνική καθημερινότητα με τα μάτια του σήμερα, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο περίπατος - περιήγησή μας στο κάστρο με τα Βενετσιάνικα και τα Βυζαντινά αρχοντικά, τις 40 εκκλησίες, τις καμάρες, τα λιθόστρωτα στενά με τα μαγαζάκια, τα μικρά καφενεία κ.ά. Χρόνος για γεύμα στα ταβερνάκια με τις τοπικές σπεσιαλιτέ.  Το απόγευμα επιστροφή στην Αθήνα.

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ + ΠΟΤΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

3ο ΑΤΟΜΟ

1ΚΛΙΝΟ

1ο ΠΑΙΔΙ

4-12

2ο ΠΑΙΔΙ

4-12

17/4 SMILE PRICE

4

259 €

165 €

389 €

90 €

170 €

17/4

4

279 €

185 €

409 €

100 €

180 €

Οι τιμές Smile Price ισχύουν έως 14/3 και για περιορισμένες θέσεις

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ✓ Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia ✓ Διαμονή στο ξενοδοχείο Belle Helene 3*Sup, στο Βαθύ, σε δωμάτιο με θέα θάλασσα ✓ Ημιδιατροφή καθημερινά ✓ Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική στη θέση της ημιδιατροφής   ✓ Λαμπάδα για την Ανάσταση ✓ Αρχηγός/συνοδός  ✓ Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

Στις αναγραφόμενες τιμές καταλόγου μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018, βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016. Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο σε όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα και θα ανέρχεται σε:

  • 0,50 € σε μονάδες ενός ή δύο αστέρων
  • 1,50 € σε μονάδες τριών αστέρων
  • 3,00 € σε μονάδες τεσσάρων αστέρων
  • 4,00 € σε μονάδες πέντε αστέρων

Ο φόρος καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση αλλαγής απόδοσης του φόρου διαμονής οι τιμές θα  αναπροσαρμοστούν αναλόγως.