Skip to main content

Καλάβρυτα - Σπήλαιο Λιμνών Πάσχα 2020 από 219,00

Μαγευτική διαδρομή με τον Οδοντωτό!
Αναχώρηση: 17/4 4 ΜΕΡΕΣ
 Ώρα αναχώρησης: 07:30

Μ. Παρασκευή:

Αθήνα - Διακοφτό - Οδοντωτός - Σπήλαιο Λιμνών - Καλάβρυτα Πρωινή αναχώρηση από Αθήνα για Διακοφτό, απ’ όπου θα επιβιβαστούμε στον Οδοντωτό σιδηρόδρομο για μια καταπληκτική διαδρομή ως τα Καλάβρυτα, μέσα από το Φαράγγι του Βουραϊκού ποταμού, με άφθονο πράσινο, πλατάνια, τρεχούμενα νερά και πέτρινα σπιτάκια. Άφιξη και επιβίβαση στο πούλμαν για μετάβαση στο χωριό Καστριά, όπου βρίσκεται το εντυπωσιακό Σπήλαιο Λιμνών, με συνολικό μήκος 2 χιλιόμετρα, που φιλοξενεί στο εσωτερικό του 13 λίμνες! Ελεύθερος χρόνος στα Καλάβρυτα για γεύμα και ψώνια στα παραδοσιακά καταστήματα. Άφιξη στο ξενοδοχείο LONG BEACH 4* στον Λόγγο Αιγίου. Τακτοποίηση και μετάβαση στην Περιφορά του Επιταφίου. Δείπνο.

Μ. Σάββατο:

Ορεινή Ναυπακτία - Μονή Βαρνάκοβας - Άνω Χώρα - Ελατού Πρωινό και αναχώρηση μέσω της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου για την Ορεινή Ναυπακτία, όπου θα επισκεφθούμε την ιστορική Μονή Βαρνάκοβας, τη δεύτερη αρχαιότερη μονή της χώρας μας μετά το Μικρό Μετέωρο, με έτος ίδρυσης το 1077 μ.Χ. Επόμενη στάση στην Ελατού, σε υψόμετρο 1000μ. Συνεχίζουμε την ορεινή διαδρομή μας και φθάνουμε στην Άνω Χώρα, όπου θα έχουμε χρόνο για γεύμα, και το απόγευμα θα πιούμε τον καφέ μας στη Ναύπακτο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Μετάβαση στην Ανάσταση - Αναστάσιμο δείπνο.

Κυριακή Πάσχα:

Πασχαλινό γεύμα - Άγιος Ανδρέας (Τελετή Αγάπης) - Πάτρα Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για να απολαύστε το προμεσημβρινό μπουφέ με μεζεδάκια και άλλα νόστιμα εδέσματα. Ακολουθεί Πασχαλινό γεύμα, με τον οβελία να «πρωταγωνιστεί». Το απόγευμα θα μεταφερθούμε στην Εκκλησία του πολιούχου Αγίου Ανδρέα για την Τελετή της Αγάπης. Ελεύθερος χρόνος στην Πάτρα για βόλτα και καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Δευτέρα Πάσχα:

Λίμνη Τσιβλού - Ζαρούχλα - Αθήνα Μετά το πλούσιο πρόγευμα αναχώρηση για τη Λίμνη Τσιβλού, η οποία βρίσκεται σε υψόμετρο 800μ., έχει έκταση 200 στρέμματα και βάθος 80μ. Μια κατολίσθηση που έγινε το 1912 και έφραξε τον αρχαίο ποταμό Κράθη ήταν η αιτία για τη δημιουργία αυτού του πανέμορφου φυσικού τοπίου, το οποίο «αγκαλιάζεται» από το πράσινο και τις πλαγιές του Χελμού. Στη συνέχεια αναχώρηση για τη Ζαρούχλα, για το μεσημεριανό μας γεύμα. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ + ΠΟΤΑ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

3ο ΑΤΟΜΟ

1ΚΛΙΝΟ

1o ΠΑΙΔΙ 4-12

2o ΠΑΙΔΙ 4-12

17/4 SMILE PRICE

4

219 €

195 €

297 €

95 €

152 €

17/4

4

239 €

225 €

324 €

105 €

170 €

Οι τιμές Smile Price ισχύουν έως 14/3 και για περιορισμένο αριθμό θέσεων

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ✓ Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia  ✓ Διαμονή στο Long Beach 4* στον Λόγγο Αιγίου ✓ Ημιδιατροφή καθημερινά ✓ Παραδοσιακό Αναστάσιμο δείπνο μετά την Ανάσταση  ✓ Προμεσημβρινός μπουφές με μεζέδες κατά τη διάρκεια του ψησίματος την Κυριακή του Πάσχα ✓ Πασχαλινό γεύμα με μουσική DJ ✓ Κρασί, βαρελίσια μπίρα και αναψυκτικά στα γεύματα ✓ Εισιτήριο για τον Οδοντωτό ✓ Λαμπάδα για την Ανάσταση  ✓ Αρχηγός/συνοδός  ✓ Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

Στις αναγραφόμενες τιμές καταλόγου μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018, βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016. Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο σε όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα και θα ανέρχεται σε:

  • 0,50 € σε μονάδες ενός ή δύο αστέρων
  • 1,50 € σε μονάδες τριών αστέρων
  • 3,00 € σε μονάδες τεσσάρων αστέρων
  • 4,00 € σε μονάδες πέντε αστέρων

Ο φόρος καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση αλλαγής απόδοσης του φόρου διαμονής οι τιμές θα  αναπροσαρμοστούν αναλόγως.