Skip to main content

Παραδοσιακή Μάνη με διαμονή στην Αρεόπολη Kαθαρά Δευτέρα 2020 από 225,00

ΑΝΑΧΩΡΉΣH: 28/2 4 ΜΕΡΕΣ

ΏΡΑ ΑΝΑΧΏΡΗΣΗΣ: 08:00

 1η μέρα: Αθήνα - Μυστράς - Σπάρτη - Γύθειο - Αρεόπολη

Πρωινή αναχώρηση και με ενδιάμεσες στάσεις φθάνουμε στον ιστορικό Μυστρά, την καλύτερα σωζόμενη Βυζαντινή πολιτεία στον Ελλαδικό χώρο. Ξενάγηση από επίσημο ξεναγό. Μετάβαση στο γραφικό παραθαλάσσιο Γύθειο, με το νησιώτικο χρώμα. Χρόνος για βόλτα και γεύμα. Το απόγευμα άφιξη στην Αρεόπολη, στο ξενοδοχείο KASTRO MAINI 3*. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο και διανυκτέρευση.

2η μέρα: Κοίτα - Βάθεια - Πόρτο Κάγιο - Γερολιμένας

Πρωινό και ξεκινάμε τις επισκέψεις μας περνώντας από τον οικισμό της Κυπάρισσου, στη θέση της αρχαίας Καινήπολης. Στον οικισμό Κοίτα θα δούμε τα πυργόσπιτα και τα σπουδαία Βυζαντινά μνημεία-εκκλησίες. Συνεχίζουμε για τον πιο διάσημο οχυρωμένο οικισμό της Μάνης, τη Βάθεια. Καθ’ οδόν για το Ταίναρο θα δούμε πολλούς πύργους, καθώς και τα αρχαία λατομεία μαρμάρων. Επόμενος σταθμός το λιμάνι του Πόρτο Κάγιο, κάτω από το κάστρο του 1565. Χρόνος για γεύμα και βόλτα. Κατά την επιστροφή στο ξενοδοχείο θα πιούμε καφέ στον απάνεμο όρμο του Γερολιμένα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

3η μέρα: Σπήλαιο Διρού - Αρεόπολη - Λιμένι

Πρωινό με τοπικά προϊόντα και αρχίζουμε τη μέρα με βαρκάδα στο Σπήλαιο Βλυχάδα του Διρού. Συνεχίζουμε με την Αρεόπολη, όπου θα περιηγηθούμε στο διατηρητέο ιστορικό κέντρο, στον Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών και στην πλατεία της 17ης Μαρτίου. Από εδώ ξεκίνησε η Επανάσταση του 1821. Τελευταίος σταθμός μας το παραθαλάσσιο Λιμένι για περίπατο και καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

4η μέρα: Οίτυλο - Στούπα - Καρδαμύλη - Καλαμάτα - Αθήνα

Πρωινό και ξεκινάμε για μια πανοραμική διαδρομή στη Μεσσηνιακή Μάνη, περνώντας από το Οίτυλο, τη Στούπα και τη γραφική Καρδαμύλη. Επίσκεψη στο οχυρό συγκρότημα των Μούρτζινων. Συνεχίζουμε για την Καλαμάτα. Προσκύνημα στην πολιούχο Υπαπαντή και ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα στο ιστορικό κέντρο. Αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΑΦΙΞΗ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

3o ΆΤΟΜΟ

1ΚΛΙΝΟ

28/2 EARLY BOOKING

4

225 €

185 €

305 €

28/2

4

245 €

205 €

325 €

Οι τιμές EARLY BOOKING ισχύουν έως 7/2 και για περιορισμένες θέσεις

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ:

✓ Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλι­ματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia

✓ Διαμονή στο ξενοδοχείο Kastro Maini 3* στην Αρεόπολη

✓ Ημιδιατροφή καθημερινά

✓ Ξενάγηση στο Μυστρά

✓ Αρχηγός/ συνοδός

✓ Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ:

  • Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου.
  • Η είσοδος στους επισκέψι­μους χώρους.
  • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.
  • Ο ειδικός φόρος διαμονής

Στις αναγραφόμενες τιμές καταλόγου μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018, βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016. Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο σε όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα και θα ανέρχεται σε:

0,50 € σε μονάδες ενός ή δύο αστέρων

1,50 € σε μονάδες τριών αστέρων

3,00 € σε μονάδες τεσσάρων αστέρων

4,00 € σε μονάδες πέντε αστέρων

Ο φόρος καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση αλλαγής απόδοσης του φόρου διαμονής οι τιμές θα  αναπροσαρμοστούν αναλόγως.