Skip to main content

Σπήλαιο Κάψια - Αγία Θεοδώρα Βάστας Καθαρά Δευτέρα 2020 από 159,00

ΑΝΑΧΩΡΉΣH: 29/2 3 ΜΕΡΕΣ

 ΏΡΑ ΑΝΑΧΏΡΗΣΗΣ: 08:00

 1η μέρα: Αθήνα - Αγία Θεοδώρα Βάστας - Σπήλαιο Κάψια

Πρωινή αναχώρηση και μέσω Σήραγγας Αρτεμισίου και Μεγαλόπολης φθάνουμε κοντά στο χωριό Βάστα, όπου βρίσκεται το μοναδικό θολωτό εκκλησάκι της Αγίας Θεοδώρας. Συγκλονίζει το θέαμα των 17 τεράστιων δέντρων που έχουν φυτρώσει στη σκεπή της μικρής εκκλησίας του 9ου αιώνα, καθώς και των κρυστάλλινων υδάτων που αναβλύζουν από τα θεμέλιά της. Χρόνος για γεύμα. Μετάβαση στο Σπήλαιο Κάψια, ένα από τα 10 πιο αξιόλογα της Ελλάδας. Άφιξη στην Τρίπολη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο TRIPOLI CITY HOTEL 3*. Δείπνο.

2η μέρα: Χρυσοβίτσι - Λιμποβίσι - Ελάτη

Πρωινό και αναχώρηση για το Χρυσοβίτσι, που υπήρξε μεγάλο υλοτομικό κέντρο. Επίσκεψη στο Μουσείο Δασικής Ιστορίας, το οποίο στεγάζεται σε ένα μεγάλο εργοστάσιο με έτος κατασκευής το 1939. Πρόκειται για ένα χώρο που «ιχνηλατεί» τα πρώτα βήματα της βιομηχανικής επανάστασης στην Αρκαδία. Συνεχίζουμε για το Λιμποβίσι και το σπίτι του Γέρου του Μοριά, που σήμερα λειτουργεί ως μουσείο και φιλοξενεί υλικό από τη ζωή και τη δράση του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη. Στη συνέχεια θα φθάσουμε στην Ελάτη, όπου μεταξύ άλλων θα δούμε τις ξύλινες δημιουργίες του Χρήστου Σιμόπουλου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

3η μέρα: Δημητσάνα - Στεμνίτσα - Ψάρι («Αρκαδιανή») - Καρύταινα

Πρωινό και αναχώρηση για τη γραφική Δημητσάνα, ιστορικό χωριό χτισμένο σε λοφοράχη σε υψόμετρο 950μ. Χρόνος για βόλτα. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στη Στεμνίτσα, παλιό κέντρο αργυροχρυσοχοΐας. Θα περπατήσουμε στα γραφικά σοκάκια του χωριού για να δούμε το ηρώο των αγωνιστών του ’21.  Συνεχίζουμε για το πρότυπο κέντρο γεύσεων και σπιτικής μαγειρικής «Αρκαδιανή», στο χωριό Ψάρι. Τέλος, θα επισκεφθούμε την πετρόχτιστη ιστορική Καρύταινα με το θρυλικό πεντάτοξο γεφύρι και το Φραγκικό κάστρο του 13ου αιώνα. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΑΦΙΞΗ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

1ΚΛΙΝΟ

29/2 EARLY BOOKING

3

159 €

229 €

29/2

3

179 €

250 €

Οι τιμές EARLY BOOKING  ισχύουν έως 7/2 και για περιορισμένες θέσεις

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ:

✓ Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia

✓ Διαμονή στο ξενοδοχείο Tripoli City Hotel 3* στην Τρίπολη

✓ Ημιδιατροφή καθημερινά

✓ Αρχηγός/συνοδός

✓ Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ:

  • Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου.
  • Η είσοδος στους επισκέ­ψιμους χώρους.
  • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.
  • Ο ειδικός φόρος διαμονής

Στις αναγραφόμενες τιμές καταλόγου μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018, βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016. Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο σε όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα και θα ανέρχεται σε:

0,50 € σε μονάδες ενός ή δύο αστέρων

1,50 € σε μονάδες τριών αστέρων

3,00 € σε μονάδες τεσσάρων αστέρων

4,00 € σε μονάδες πέντε αστέρων

Ο φόρος καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση αλλαγής απόδοσης του φόρου διαμονής οι τιμές θα  αναπροσαρμοστούν αναλόγως.