Skip to main content

Λακωνική Μάνη - Αρεόπολη – Γύθειο Καθαρά Δευτέρα 2020 από 165,00

 ΑΝΑΧΩΡΉΣH: 29/2 3 ΜΕΡΕΣ

 ΏΡΑ ΑΝΑΧΏΡΗΣΗΣ: 08:00

 1η μέρα: Αθήνα - Σπάρτη - Αρχαιολογικό Μουσείο - Μουσείο Ελιάς - Βαθύ

Πρωινό και αναχώρηση για τη Σπάρτη, όπου θα επισκεφθούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο, το οποίο στεγάζεται σε Νεοκλασικό κτίριο και φιλοξενεί ευρήματα από την ευρύτερη περιοχή. Επόμενος σταθμός μας το Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού, που θα σας ταξιδέψει στον πολιτισμό, την ιστορία και την τεχνολογία της ελιάς και της ελαιοπαραγωγής στον Ελλαδικό χώρο. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη για βόλτα και γεύμα. Άφιξη στο ξενοδοχείο BELLE HELENE HOTEL 3*SUP στο Βαθύ. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο.

2η μέρα: Σπήλαιο Διρού - Αρεόπολη - Γύθειο

Πρωινό σε μπουφέ με τοπικά προϊόντα. Αρχίζουμε τις επισκέψεις της ημέρας με το Σπήλαιο Βλυχάδα του Διρού. Θα γνωρίσουμε το εσωτερικό του σπηλαίου επι­βιβαζόμενοι σε βάρκες για να διανύσουμε το πλωτό κομμάτι του και έπειτα πεζή. Συνεχίζουμε με την «αετοφωλιά των Μαυρομιχαλαίων», την Αρεόπολη, όπου θα περιηγηθούμε στο διατηρητέο ιστορικό κέντρο, στον Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών και στην πλατεία της 17ης Μαρτίου. Από εδώ ξεκίνησε η Επανάσταση του 1821. Αργότερα θα περιηγηθούμε στο γραφικό παραθαλάσσιο Γύθειο με τα πανέμορφα Νεοκλασικά και το νησιωτικό χρώμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο στο Βαθύ. Δείπνο.

3η μέρα: Μονεμβασιά - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για την καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς. Θα περιηγη­θούμε στο κάστρο με τα Βενετσιάνικα και Βυζαντινά αρχοντικά, με τον Ναό της Αγίας Σοφίας, το σπίτι και την προτομή του ποιητή Γιάννη Ρίτσου, την εκκλησία του Ελκόμενου Χριστού, τον Ναό της Παναγίας της Χρυσαφίτισσας και τα πάρα πολλά μαγαζάκια με τα τοπικά ενθύμια. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και πορεία επιστροφής στην Αθήνα.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΑΦΙΞΗ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

3o ΑΤΟΜΟ

1ΚΛΙΝΟ

29/2  EARLY BOOKING

3

165 €

130 €

205 €

29/2

3

185 €

150 €

225 €

Οι τιμές  EARLY BOOKING ισχύουν έως 7/2 και για περιορισμένες θέσεις

ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ:

✓ Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia

✓ Διαμονή στο ξενοδοχείο Belle Helene Hotel 3*SUP στο Βαθύ

✓ Ημιδιατροφή καθημερινά

✓ Αρχηγός/συνοδός

✓ Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ:

  • Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου.
  • Η είσοδος στους επισκέψι­μους χώρους.
  • Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.
  • Ο ειδικός φόρος διαμονής

 Στις αναγραφόμενες τιμές καταλόγου μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018, βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016. Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο σε όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα και θα ανέρχεται σε:

0,50 € σε μονάδες ενός ή δύο αστέρων

1,50 € σε μονάδες τριών αστέρων

3,00 € σε μονάδες τεσσάρων αστέρων

4,00 € σε μονάδες πέντε αστέρων

Ο φόρος καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση αλλαγής απόδοσης του φόρου διαμονής οι τιμές θα  αναπροσαρμοστούν αναλόγως.