Skip to main content

Λακωνική Μάνη 28η Οκτωβρίου 2019 από 159,00

Με ζεστή φιλοξενία στο αγαπημένο Belle Helene, στο Βαθύ Γυθείου

Αναχώρηση: 26/10, 3 Μέρες

Ώρα αναχώρησης: 07:45

 

1η μέρα: Αθήνα - Σπάρτη - Αρχαιολογικό Μουσείο - Μουσείο Ελιάς - Βαθύ

Πρωινό και αναχώρηση για τη Σπάρτη. Με την άφιξή μας θα επισκεφθούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο, το οποίο στεγάζεται σε Νεοκλασικό κτίριο και φιλοξενεί ευρήματα από την ευρύτερη περιοχή, που καλύπτουν τη χρονική περίοδο απότη Νεολιθική μέχρι την ύστερη Ρωμαϊκή εποχή. Επόμενος σταθμός μας το Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού, που θα σας ταξιδέψει στον πολιτισμό, την ιστορία και την τεχνολογία της ελιάς και της ελαιοπαραγωγής στον Ελλαδικό χώρο. Ελεύθερος χρόνος στη σύγχρονη, ανθρώπινη πόλη με τους φαρδείς δρόμους και τα Νεοκλασικά κτίσματα, για βόλτα και γεύμα. Άφιξη στο ξενοδοχείο BELLE HELENE 3*, στο Βαθύ. Τακτοποίηση, δείπνο.

2η μέρα: Σπήλαιο Διρού - Αρεόπολη - Γερολιμένας

Πρωινό με τοπικά προϊόντα. Αρχίζουμε τις επισκέψεις της ημέρας με το σπήλαιο Βλυχάδα του Διρού, στο μεγαλύτερο μέρος του οποίου θα περιηγηθούμε με βάρκα και θα θαυμάσουμε τους εξαίσιους σταλακτίτες και σταλαγμίτες που δημιούργησε η φύση. Συνεχίζουμε με την «αετοφωλιά των Μαυρομιχαλαίων», την Αρεόπολη, όπου θα περιηγηθούμε στο διατηρητέο ιστορικό κέντρο, στον Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών και στην πλατεία της 17ης Μαρτίου. Από εδώ ξεκίνησε η Επανάσταση του 1821. Ολοκληρώνουμε την ημέρα με στάση στον απάνεμο όρμο του Γερολιμένα για καφέ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

3η μέρα: Μονεμβασιά - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για την καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς. Περιήγηση στο κάστρο με τα Βενετσιάνικα και Βυζαντινά αρχοντικά, με τον Ναό της Αγίας Σοφίας, το σπίτι και την προτομή του ποιητή Γιάννη Ρίτσου, την εκκλησία του Ελκόμενου Χριστού, τον Ναό της Παναγίας της Χρυσαφίτισσας και τα πάμπολλα μαγαζάκια με τα τοπικά ενθύμια. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και πορεία επιστροφής στην Αθήνα.

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ SV

3ο ΆΤΟΜΟ

1ΚΛΙΝΟ SV

1ο ΠΑΙΔΊ 4-12

26/10

3

159 €

120 €

205 €

80 €

SV: SEA VIEW

ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ: ✓ Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia ✓ Διαμονή στο ξενοδοχείο Belle Helene 3* στο Βαθύ ✓ Ημιδιατροφή καθημερινά ✓ Αρχηγός/συνοδός ✓ Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ: Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ:

Στις αναγραφόμενες τιμές των ξενοδοχείων και εκδρομών εσωτερικού του καταλόγου μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018. Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο, καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο και ανέρχεται σε:

0,50 € | ενός ή δύο αστέρων

1,50 € | τριών αστέρων

3,00 € | τεσσάρων αστέρων

4,00 € | πέντε αστέρων