Skip to main content

Ναύπλιο - Πόρτο Χέλι Η «Ελληνική Ριβιέρα» 28η Οκτωβρίου 2019 από 155,00

Αρχαία Επίδαυρος – Σπέτσες

Αναχώρηση: 26/10, 3μέρες

Ώρα αναχώρησης: 08:15

 

1η μέρα: Αθήνα - Επίδαυρος - Πόρτο Χέλι

Αναχώρηση από Αθήνα και μέσω διαδρομής Λουτρών Ωραίας Ελένης-Παλαιάς Επιδαύρου φθάνουμε στον αρχαιολογικό χώρο της Επιδαύρου, όπου θα ξεναγηθούμε από επίσημο ξεναγό στο Μουσείο και το ξακουστό Αρχαίο Θέατρο. Συνεχίζουμε για το Πόρτο Χέλι, πασίγνωστο θέρετρο της Αργολίδας, χτισμένο σε φυσικό λιμάνι. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο NAUTICA BAY 3*SUP. Δείπνο.

2η μέρα: Σπέτσες

Πρωινό και αναχώρηση για τις Σπέτσες, το ηρωικό νησί της Επανάστασης του ’21, που γέννησε στιβαρούς καπεταναίους και «άνδρωσε» την καπετάνισσα Μπουμπουλίνα. Οι Σπέτσες είναι το «νησί των αρωμάτων», γεγονός που το επιβεβαιώνει και το όνομά του με τις Ιταλικές ρίζες που έλκει την προέλευσή του από τους Ενετούς, οι οποίοι πέρασαν από τα χώματά της: Isola di Spezzies, το «μυροβόλο νησί». Επίσκεψη στο Μουσείο με το ηρωικό όνομα, αυτό της ηρωίδας της Επανάστασης του 1821 Μπουμπουλίνας. Στη συνέχεια θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για να περπατήσουμε στα καλντερίμια, να πιούμε καφέ και να γευματίσουμε. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

3η μέρα: Ναύπλιο - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για το κοσμοπολίτικο Ναύπλιο. Επίσκεψη στο φρούριο Παλαμήδι, το οποίο κατασκευάστηκε το 1687 από τους Βενετούς και διατηρείται σε άριστη κατάσταση. Αποτελεί ένα από τα σπουδαιότερα επιτεύγματα της Βενετσιάνικης αρχιτεκτονικής. Στη συνέχεια θα δούμε την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα, όπου δολοφονήθηκε ο Ιωάννης Καποδίστριας, την Παλιά Πόλη και το Αρχαιολογικό Μουσείο, το οποίο βρίσκεται στην Πλατεία Συντάγματος. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα στα παραδοσιακά ταβερνάκια και το απόγευμα πορεία επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ BNG

3ο ΆΤΟΜΟ

1ΚΛΙΝΟ BNG

1ο ΠΑΙΔΊ 4-12

26/10

3

155 €

140 €

195 €

70 €

Επιβάρυνση για δωμάτιο με θέα θάλασσα 8€ ανά διανυκτέρευση

Οι τιμές ισχύουν για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως 1/10. Μετά επιβαρύνονται κατά 15%.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ: ✓ Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia   ✓ Διαμονή στο ξενοδοχείο Nautica Bay 3* Sup ✓ Ημιδιατροφή καθημερινά ✓ Το εισιτήριο για τις Σπέτσες ✓ Ξενάγηση στην Επίδαυρο ✓ Αρχηγός/συνοδός✓ Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ: Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ:

Στις αναγραφόμενες τιμές των ξενοδοχείων και εκδρομών εσωτερικού του καταλόγου μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018. Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο, καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο και ανέρχεται σε:

0,50 € | ενός ή δύο αστέρων

1,50 € | τριών αστέρων

3,00 € | τεσσάρων αστέρων

4,00 € | πέντε αστέρων