Skip to main content

Γιορτή Κάστανου στην κορυφή του Πάρνωνα! 28η Οκτωβρίου 2019 από 169,00

Σπήλαιο Κάψια - Αγ. Θεοδώρα Βάστας

Αναχώρηση: 26/10, 3 ΜΕΡΕΣ

Ώρα αναχώρησης: 08:00

1η μέρα: Αθήνα - Αγία Θεοδώρα Βάστας - Σπήλαιο Κάψια - Τρίπολη

Αναχώρηση από Αθήνα. Μέσω Μεγαλόπολης φθάνουμε σε μια πανέμορφη τοποθεσία κοντά στο χωριό Βάστα, όπου βρίσκεται το μοναδικό εκκλησάκι της Αγίας Θεοδώρας. Ο προσκυνητής δύσκολα μένει ασυγκίνητος μπροστά στο θέαμα των 17 τεράστιων δέντρων που έχουν φυτρώσει στη σκεπή της εκκλησίας του 9ου αιώνα! Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο Σπήλαιο Κάψια, από τα 10 πιο αξιόλογα της Ελλάδας. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο TRIPOLI CITY 3* στην Τρίπολη. Δείπνο.

2η μέρα: Μονή Μαλεβής - Καστάνιτσα (Γιορτή Κάστανου)

Πρωινό και αναχώρηση για την ιερά Μονή Παναγίας Μαλεβής, όπου θα προσκυνήσουμε τη θαυματουργή εικόνα και θα θαυμάσουμε τις αξιόλογες αγιογραφίες. Συνεχίζουμε για την Καστάνιτσα με τον Βυζαντινό Πύργο του Καψαμπέλη, όπου θα μας εντυπωσιάσει η πανοραμική θέα ως τις κορυφές του Πάρνωνα, με τα δάση από καστανιές, τα έλατα, τα πεύκα, μέχρι και τον Αργολικό Κόλπο. Στην πλατεία του χωριού αυτήν τη μέρα αναβιώνει ένα από τα παλαιότερα έθιμα, η γιορτή του κάστανου, όπου θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε γλυκά και φαγητά μαγειρεμένα με κάστανο και να παρακολουθήσετε παραδοσιακούς χορούς από τοπικά συγκροτήματα. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

3η μέρα: Δημητσάνα - Στεμνίτσα - Ψάρι («Αρκαδιανή») - Καρύταινα - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για τη γραφική Δημητσάνα, ιστορικό χωριό χτισμένο σε λοφοράχη σε υψόμετρο 950μ. Ελεύθερος χρόνος. Έπειτα θα μεταβούμε στη Στεμνίτσα, παλιό κέντρο αργυροχρυσοχοΐας. Θα περπατήσουμε στα γραφικά σοκάκια του χωριού για να δούμε το ηρώο των αγωνιστών του ’21. Συνεχίζουμε για το πρότυπο κέντρο γεύσεων και σπιτικής μαγειρικής «Αρκαδιανή», στο χωριό Ψάρι. Τέλος, θα επισκεφθούμε την ιστορική Καρύταινα με το πεντάτοξο γεφύρι και το Φραγκικό κάστρο του 13ου αιώνα. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΗΜΕΡΕΣ

 2ΚΛΙΝΟ

 1ΚΛΙΝΟ

26/10

3

 169 €

225 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ: ✓ Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia ✓ Διαμονή στο ξενοδοχείο Tripoli City Hotel 3* στην Τρίπολη ✓Ημιδιατροφή καθημερινά ✓ Αρχηγός/συνοδός ✓ Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ: Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ:

Στις αναγραφόμενες τιμές των ξενοδοχείων και εκδρομών εσωτερικού του καταλόγου μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018. Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο, καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο και ανέρχεται σε:

0,50 € | ενός ή δύο αστέρων

1,50 € | τριών αστέρων

3,00 € | τεσσάρων αστέρων

4,00 € | πέντε αστέρων