Skip to main content

Μαγευτική διαδρομή με τον Οδοντωτό... 28η Οκτωβρίου 2019 από 169,00

Καλάβρυτα - Χωριά Ζήρειας

Αναχωρήσεις: 25 & 26/10 3 & 4 ΜΕΡΕΣ

Ώρα αναχώρησης: 08:15

 

1η μέρα: Αθήνα - Λίμνη Τσιβλού - Ζαρούχλα

Πρωινή αναχώρηση για τη Λίμνη Τσιβλού. Βρίσκεται σε υψόμετρο 800 μέτρων και δημιουργήθηκε το 1913, από μια μεγάλη κατολίσθηση που έφραξε την κοίτη του ποταμού Κράθη. Περιήγηση στη λίμνη και μετάβαση στη Ζαρούχλα, ορεινό οικισμό της Αχαΐας. Χρόνος για γεύμα στα ταβερνάκια. Άφιξη στο ξενοδοχείο AIROTEL ACHAIA BEACH 4* στην Πάτρα. Τακτοποίηση στα δωμάτια, δείπνο.

2η μέρα: Οδοντωτός - Διακοφτό - Καλάβρυτα

Πρωινό και αναχώρηση για μια καταπληκτική διαδρομή από το Διακοφτό στα Καλάβρυτα με τον Οδοντωτό σιδηρόδρομο, μέσα από το Φαράγγι του Βουραϊκού. Στη συνέχεια επιβίβαση στο πούλμαν και επίσκεψη στην ιστορική Μονή Αγίας Λαύρας. Επιστροφή στην πόλη και χρόνος για γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

3η μέρα: «Achaia Clauss» - Πάτρα

Πλούσιο πρόγευμα και αναχώρηση για τις εγκαταστάσεις του οινοποιείου «Achaia Clauss», όπου θα ξεναγηθούμε και θα θαυμάσουμε τα κελάρια με τα δρύινα σκαλιστά βαρέλια, την κάβα και τα πέτρινα κτίρια. Επιστροφή στην Πάτρα για να επισκεφθούμε τον ιερό Ναό του πολιούχου Αγίου Ανδρέα. Χρόνος για βόλτα και γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

4η μέρα: Χωριά Ζήρειας - Αθήνα

Πρωινή αναχώρηση από Αθήνα για τα χωριά της Ζήρειας και τη Στυμφαλία Λίμνη, όπου θα επισκεφθούμε το Μουσείο Περιβάλλοντος (αν είναι ανοιχτό). Στη συνέχεια περνώντας από την Καστανιά (μέσα στα έλατα, σε υψόμετρο 920μ.) και τον Φενεό θα φθάσουμε στην τεχνητή Λίμνη Δόξα και στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου Φενεού, που χτίστηκε το 17ο αιώνα. Επιστροφή στην Καστανιά για προαιρετικό γεύμα. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Συνοπτικό 3ήμερης: Δεν περιλαμβάνεται η 3η μέρα

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

3ο ΆΤΟΜΟ

1ΚΛΙΝΟ

26/10

3

169 €

150 €

210 €

25/10

4

225 €

195 €

295 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ: ✓ Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia ✓ Διαμονή στο Airotel Achaia Beach 4* στην Πάτρα ✓ Ημιδιατροφή (το δείπνο προσφέρεται σε μενού 4 πιάτων) ✓ Το εισιτήριο για τον Οδοντωτό ✓ Αρχηγός/συνοδός ✓ Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ: Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ:

Στις αναγραφόμενες τιμές των ξενοδοχείων και εκδρομών εσωτερικού του καταλόγου μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018. Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο, καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο και ανέρχεται σε:

0,50 € | ενός ή δύο αστέρων

1,50 € | τριών αστέρων

3,00 € | τεσσάρων αστέρων

4,00 € | πέντε αστέρων