Skip to main content

Θησαυροί της Λακωνίας 28η Οκτωβρίου από 189,00

Πολυτελής διαμονή 5 αστέρων στο

νεόκτιστο Kyniska Palace, στον Μυστρά

Αναχώρηση: 26/10 3ΜΕΡΕΣ

Ώρα αναχώρησης: 08:00

1η μέρα: Αθήνα - Ναός Επικούρειου Απόλλωνα - Ανδρίτσαινα - Μυστράς

Πρωινή αναχώρηση από Αθήνα και με ενδιάμεσες στάσεις φθάνουμε στον «Παρθενώνα» της Πελοποννήσου: σε υψόμετρο 1.130μ. στέκει αγέρωχος ο ναός του Επικούρειου Απόλλωνα. Κατασκευαστής του θεωρείται ο Ικτίνος, που μαζί με τον Καλλικράτη σχεδίασε τον Παρθενώνα. Επόμενος σταθμός μας η Ανδρίτσαινα, ένα από τα ομορφότερα πέτρινα χωριά της Πελοποννήσου με τον πελώριο πλάτανο στην πλατεία του. Χρόνος για γεύμα και αναχώρηση για τη Σπάρτη. Άφιξη στο ξενοδοχείο KYNISKA PALACE CONFERENCE & SPA 5* στον Μυστρά. Δείπνο.

2η μέρα: Γύθειο

Πρωινό και αναχώρηση για το Γύθειο, την πόλη με το νησιώτικο χρώμα και κυριότερο λιμάνι του Λακωνικού κόλπου. Επίσκεψη στο νησάκι Κρανάη, που,σύμφωνα με τη Μυθολογία, ήταν το καταφύγιο του Πάρη και της Ωραίας Ελένης. Εκεί βρίσκεται και ο πύργος του Τζανετάκη, στον οποίον στεγάζεται το Μουσείο της Μάνης, καθώς και ο Φάρος του 1873. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα στα ταβερνάκια της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

3η μέρα: Μυστράς - Αρχαιολογικό Μουσείο - Μουσείο Ελιάς - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για τη Βυζαντινή Καστροπολιτεία του Μυστρά (είσοδος ελεύθερη), απλωμένη στην πλαγιά του ομώνυμου λόφου, που ακόμα και σήμερα αποπνέει την αίγλη ενός ένδοξου παρελθόντος. Ξενάγηση από επίσημο ξεναγό. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο, το οποίο στεγάζεται σε Νεοκλασικό κτίριο και φιλοξενεί ευρήματα από την ευρύτερη περιοχή. Επόμενος σταθμός το Μουσείο Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού, που θα σας ταξιδέψει στον πολιτισμό, την ιστορία και την τεχνολογία της ελιάς και της ελαιοπαραγωγής στον Ελλαδικό χώρο. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη για βόλτα και γεύμα. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

3ο ΆΤΟΜΟ

1ΚΛΙΝΟ

1ο ΠΑΙΔΊ 4-12

26/10

3

189 €

135 €

355 €

75 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ: ✓ Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia ✓ Διαμονή στο ξενοδοχείο Kyniska Palace Conference & Spa 5* στον Μυστρά ✓ Ημιδιατροφή καθημερινά ✓ Αρχηγός/συνοδός ✓Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ: Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ:

Στις αναγραφόμενες τιμές των ξενοδοχείων και εκδρομών εσωτερικού του καταλόγου μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018. Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο, καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο και ανέρχεται σε:

0,50 € | ενός ή δύο αστέρων

1,50 € | τριών αστέρων

3,00 € | τεσσάρων αστέρων

4,00 € | πέντε αστέρων