Skip to main content

Χωριά Ζήρειας Οδοντωτός 28η Οκτωβρίου 2019 από 169,00

Αρχαία Επίδαυρος – Ναύπλιο

Αναχώρηση: 26/10 3 ΜΕΡΕΣ

Ώρα αναχώρησης: 08:15

 

1η μέρα: Αθήνα - Χωριά Ζήρειας

Πρωινή αναχώρηση από Αθήνα για τα χωριά της Ζήρειας. Ανάμεσα στα θαυμάσια δημιουργήματα της φύσης που θα θαυμάσουμε είναι η Στυμφαλία Λίμνη, όπου θα επισκεφθούμε το Μουσείο Περιβάλλοντος. Στη συνέχεια, περνώντας από την Καστανιά (μέσα στα έλατα, σε υψόμετρο 920μ.) και τον Φενεό, θα φθά σουμε στην τεχνητή Λίμνη Δόξα και στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου Φενεού.

Πρόκειται για τριώροφο επιβλητικό και εντυπωσιακό κτίσμα Βυζαντινού ρυθμού, που ανεγέρθηκε το 17ο αιώνα. Επιστροφή στην Καστανιά για το μεσημεριανό προαιρετικό γεύμα. Το απόγευμα άφιξη στο ξενοδοχείο KALAMAKI BEACH 4*. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Δείπνο.

2η μέρα: Αρχαία Επίδαυρος - Ναύπλιο

Πρωινό και αναχώρηση για την ξακουστή Επίδαυρο με τον αρχαιολογικό της χώρο, το μουσείο και το αρχαίο θέατρο. Ξενάγηση από επίσημο ξεναγό στο σημαντικό αυτό λατρευτικό και θεραπευτικό κέντρο της αρχαιότητας, αφού εκεί βρισκόταν το Ασκληπιείο, η έδρα του ομώνυμου θεού ιατρού. Συνεχίζουμε για την πρώτη πρωτεύουσα του Ελληνικού κράτους, το Ναύπλιο. Επίσκεψη στο Παλαμήδι και έπειτα περιήγηση στην πόλη για να γνωρίσουμε τα αξιοθέατα όπως τον Αγ. Σπυρίδωνα, την Ακροναυπλία, την πλατεία Συντάγματος. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα και γεύμα σε κάποιο από τα ταβερνάκια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

3η μέρα: Οδοντωτός - Διακοφτό - Καλάβρυτα - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για μια καταπληκτική διαδρομή από το Διακοφτό στα Καλάβρυτα με τον Οδοντωτό σιδηρόδρομο. Θα απολαύσουμε ένα μαγευτικό ταξίδι μέσα από το Φαράγγι του Βουραϊκού ποταμού, το οποίο αποτελεί ένα από τα ωραιότερα αξιοθέατα της Ελληνικής φύσης. Θα θαυμάσουμε το πράσινο, τα πλατάνια και τα τρεχούμενο νερό, ενώ μικρά παλιά πετρόκτιστα σπιτάκια συμπληρώνουν την παραμυθένια εικόνα. Ελεύθερος χρόνος στα Καλάβρυτα για βόλτα και προαιρετικό γεύμα. Πορεία επιστροφής στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

3ο ΆΤΟΜΟ

1ΚΛΙΝΟECO*

1ΚΛΙΝΟ

1ο ΠΑΙΔΙ 4-12

26/10

3

169 €

140 €

199 €

215 €

80 €

ECO: ECONOMY (ΔΩΜΑΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΛΚΟΝΙ)
Επιβάρυνση για θέα θάλασσα 18 € το δωμάτιο ανά διανυκτέρευση

ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ: ✓ Μεταφορές, περιηγήσεις που αναφέρονται με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia ✓ Διαμονή στο ξενοδοχείο Kalamaki Beach Hotel 4* στο Καλαμάκι ✓ Ημιδιατροφή καθημερινά ✓ Το εισιτήριο για τον Οδοντωτό ✓ Ξενάγηση από επίσημο ξεναγό στην Αρχαία Επίδαυρο ✓ Αρχηγός/συνοδός ✓ Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ: Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.

ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ:

Στις αναγραφόμενες τιμές των ξενοδοχείων και εκδρομών εσωτερικού του καταλόγου μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018. Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο, καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο και ανέρχεται σε:

0,50 € | ενός ή δύο αστέρων

1,50 € | τριών αστέρων

3,00 € | τεσσάρων αστέρων

4,00 € | πέντε αστέρων