Skip to main content

Στα πέτρινα στολίδια των Τζουµέρκων με group Καλοκαίρι 2020 από 259,00

Αναχωρήσεις: 16/7, 27/8

4 ημέρες

 

1ηΜΕΡΑ

Αθήνα - Άρτα - Άγναντα - Πράμαντα

Αναχώρηση από Αθήνα ώρα 07:00, µέσω της Γέφυρας του Ρίο και της Άρτας, για τα Τζουµέρκα. Επίσκεψη στο θρυλικό γεφύρι και ανάβαση µέσω Πλάκας και Αγνάντων µέχρι τον οικισµό Τσόπελα στα Πράµαντα Ιωαννίνων. Τακτοποίηση στο πολυτελών προδιαγραφών ξενοδοχείο ANAVASIS MOUNTAIN RESORT 4*. Δείπνο.

2ηΜΕΡΑ

Καταρράκτης - Άγναντα - Σπήλαιο Ανεµότρυπας - Πράµαντα - Μελισσουργοί - Αγ.Παρασκευή

Πρόγευµα µε τοπικά προϊόντα και αρχίζουµε τις επισκέψεις µας από το κεφαλοχώρι των Αγνάντων όπου θα δούµε τη νεροτριβή µε τα µαντάνεια στον νερόµυλο. Θα θαυµάσουµε τους επιβλητικούς δίδυµους καταρράκτες στο πανέµορφο οµώνυµο χωριό και χρόνος για προσκύνηµα στη Μονή της Αγίας Αικατερίνη (του 1827 µΧ, µε τη θαυµατουργή εικόνα για τις ανύπαντρες κοπέλες). Συνεχίζουµε για επίσκεψη στο καταπληκτικό σπήλαιο της Ανεµότρυπας (έξοδα ατοµικά). Ανάπαυλα για γεύµα στα Πράµαντα και αργότερα επίσκεψη στην αετοφωλιά των Τζουµέρκων, τους γραφικούς Μελισσουργούς, για καφεδάκι, περίπατο, τοπικό τσίπουρο. Αργότερα προσκύνηµα στο θρυλικό µοναστήρι της Αγίας Παρασκευής, τον χώρο προετοιµασίας για την απελευθέρωση των Ιωαννίνων. Το βράδυ δείπνο.

3ηΜΕΡΑ

Ι.Μ.Κηπίνας - Καλαρρύτες - Συρράκο

Πρόγευµα µε τοπικά προϊόντα. Η µέρα µας αρχίζει µε προσκύνηµα στο πιο εντυπωσιακό µοναστήρι της Ηπείρου, αυτό της Παναγίας της Κηπίνας (1212 µΧ). Συνεχίζουµε για τους Καλαρρύτες, χωριό απερίγραπτης οµορφιάς και τόπο καταγωγής του ιδιοκτήτη του διάσηµου οίκου BVLGARI. Θα δούµε τον Ναό του Αγ.Νικολάου και αν σταθεί δυνατό το ιδιωτικό λαογραφικό µουσείο Γκολφινοπούλου καθώς και το µουσείο αργυροχρυσοχοΐας. Επόµενη επίσκεψη µας θα είναι το Συρράκο µε την καταπληκτική αρχιτεκτονική, ένα από τα οµορφότερα χωριά της Ελλάδος. Αν σταθεί εφικτό θα δούµε το λαογραφικό µουσείο στο πατρικό του ποιητή Κώστα Κρυστάλλη. Χρόνος για γεύµα και περίπατο. Επιστροφή στις ανέσεις του ξενοδοχείου µας. Το βράδυ δείπνο.

4ηΜΕΡΑ

Πράμαντα - Ελληνικό - Μέτσοβο - Αθήνα

Πρόγευµα µε τοπικά προϊόντα και αναχωρούµε από τα Πράµαντα για επίσκεψη στο χωριό Ελληνικό το οποίο κοσµείται µε έργα σύγχρονης τέχνης του Θεόδωρου Παπαγιάννη. Επίσκεψη στο µουσείο µε τα υπέροχα γλυπτά (έξοδα ατοµικά) και συνεχίζουµε για το Μέτσοβο. Χρόνος για καφεδάκι και επιστρέφουµε στην Αθήνα µέσω Καλαµπάκας. Άφιξη το βράδυ.

Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαµονή στο πολυτελών προδιαγραφών ANAVASIS MOUNTAIN RESORT 4* στα Πράµαντα Ιωαννίνων 
  • Πρωινό με τοπικά προϊόντα και δείπνο σερβιριστό καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Αρχηγός/Συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς έως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται

Ό,τι δεν αναφέρεται στα συμπεριλαμβανόμενα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

Στις τιμές μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016, ανά ημερήσια χρήση εκάστου δωματίου/σουίτας, που ισχύει από την 1η Ιανουαρίου 2018 . Η χρέωση ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση είναι:

Ξεν/χειο 4*: € 3,00

και θα καταβάλλεται από τον πελάτη απ’ ευθείας στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση τυχόν αλλαγής, μέσω διευκρινιστικής εγκυκλίου του υπουργείου οικονομικών, του τρόπου απόδοσης του ανωτέρω φόρου ή άλλου φόρου/τέλους, η τιμολογιακή πολιτική μας θα τροποποιηθεί αναλόγως.

Τιµή κατ’άτοµο µε πούλµαν

Δίκλινο

259

3ο άτοµο

199

Δίκλινο suite

315

Μονόκλινο

325