Skip to main content

Margarona Royal 3* SUP Πάσχα 2020 από 148,00

Πρέβεζα
Exclusive Family Easter Holidays

Aναχώρηση:   17 - 20 Απριλίου , 4 µέρες 
Για ατομικό: 3 νύχτες ή 4 νύχτες

Το ξενοδοχείο Margarona Royal, που πρόσφατα ανακαινίστηκε ριζικά, ενσωματώνοντας πολλές οικολογικές τεχνολογίες - και διακρίθηκε σαν «πράσινο» ξενοδοχείο - βρίσκεται σε προνομιακή θέση στα περίχωρα της Πρέβεζας, μπροστά στη θάλασσα, σε απόσταση λίγων λεπτών από το κέντρο της πόλης. Με 115 άνετα και καλόγουστα δωμάτια και σουίτες, διαθέτει πολύ όμορφους κοινόχρηστους χώρους - σαλόνια, μπαρ και εστιατόριο με μεγάλες βεράντες με θέα στη θάλασσα, μεγάλη πισίνα και Αίθουσες Συνεδρίων.

Η παραθαλάσσια περιοχή, γύρω από την Πρέβεζα, απλώνεται σε 60 χιλιόμετρα από μικρές και μεγάλες αμμώδεις παραλίες, κατάφυτους κολπίσκους με το πράσινο να φτάνει έως τη θάλασσα.

Διαμονή

Το ξενοδοχείο διαθέτει 111 δωμάτια και 4 σουίτες που βρίσκονται στους τέσσερις ορόφους του κτηρίου. Είναι διακοσμημένα σε γήινους τόνους πράσινου και πορτοκαλί με σκούρα καφέ επίπλωση. Τα περισσότερα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι με θέα στη πισίνα, τη θάλασσα ή τους κήπους. Είναι άνετα και παρέχουν όλες τις απαραίτητες ανέσεις για μία ευχάριστη διαμονή Μπορούν να φιλοξενήσουν τρίτο άτομο σε πτυσσόμενο κρεβάτι.

ΠΑΡΟΧΕΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

24ωρη Ρεσεψιόν - Δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο - Δορυφορική TV - Κλιματισμός - Υπηρεσία Δωματίων - Παρκινγκ - Γιατρός σε περίπτωση ανάγκης - Συνεδριακοί χώροι.

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ & ΜΠΑΡ

Ένας εντυπωσιακός και ευχάριστος χώρος περιλαμβάνει το ναυτικού στυλ μπαρ, τα αναπαυτικά σαλόνια, το τζάκι και είναι το ιδανικό σημείο για να απολαύσετε τον καφέ, το ποτό σας ή ένα ελαφρύ σνακ όλη την ημέρα. Μπορείτε να χαρείτε τη θέα της πισίνας και της θάλασσας στον εξωτερικό χώρο του σαλονιού, όπου επίσης προσφέρονται αναψυκτικά και φαγητό. Βρίσκεται πάνω από τους χώρους υποδοχής και σερβίρει πλούσιο πρωϊνό σε μπουφέ καθώς επίσης a la carte γεύμα και δείπνο.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ

Την Κυριακή του Πάσχα από το πρωί θα γίνεται το ψήσιμο των αρνιών.

Μετά τις 11:00 π.μ. θα υπάρχει μπουφές με ουζομεζέδες και μουσική.

Πασχαλινό Γεύμα (στη θέση του γεύματος της ημέρας), με παραδοσιακό οβελία, κοκορέτσι και άλλα εδέσματα σε μπουφέ, με ζωντανή μουσική, χορό & διασκέδαση!

Ανάσταση στο Ζάλογγο στην κατανυκτική Μονή του Αγ. Δηµητρίου!

Με πασχαλινη ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

Άρτα - Πρέβεζα - Λευκάδα - Πάργα - Ναύπακτος

Μεγ. Παρασκευή: Αθήνα - Άρτα - Πρέβεζα

Αναχώρηση 07:30 από Αθήνα για την Άρτα με το εμβληματικό γεφύρι. Προσκύνημα στην εκκλησία της Αγίας Θεοδώρας τον ναό που αποτελεί την πιο "ζωντανή" σύνδεση της σημερινής με τη βυζαντινή Άρτα, αφού εκτός από το κτίσμα έχουμε και την "παρουσία" της ίδιας της βασίλισσας του Δεσποτάτου, της πολιούχου Αγίας Θεοδώρας. Η βασίλισσα μετά το θάνατο του συζύγου της Μιχαήλ, μόνασε στη μονή (που τότε ήταν αφιερωμένος στον Άγιο Γεώργιο) μέχρι την κοίμηση της (1281), ενταφιάστηκε εκεί και μετά την επίσημη ανακήρυξη της ως Αγίας, ο ναός τιμάται πλέον στο όνομα της. Συνεχίζουμε για την Πρέβεζα, άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας MARGARONA ROYAL 3* Sup. Δείπνο με νηστίσιμα εδέσματα και παρακολούθηση της συνάντησης στην κεντρική πλατεία των Επιταφίων, με πιο επιβλητικό αυτόν της Μητροπόλεως παρουσία Φιλαρμονικών, χορωδιών και χιλιάδων πιστών.

Μεγ. Σάββατο: Πρώτη Ανάσταση & έθιμα στην Πρέβεζα - Πάργα - Ανάσταση στο Ζάλογγο!

Μπουφέ πρόγευμα. Πεζή περιήγηση και παρακολούθηση του εθίμου με το σπάσιμο των κανατιών στην πόλη της Πρέβεζας. Μόλις η καμπάνα του Αγίου Χαραλάμπους σημάνει την πρώτη Ανάσταση, δεκάδες πήλινα αντικείμενα θα "σπάσουν" στον πλακόστρωτο πεζόδρομο και θα ακουστούν και φέτος σε όλο το ιστορικό κέντρο, στέλνοντας το μήνυμα της νίκης της ζωής ενάντια στον θάνατο. Συνεχίζουμε για την πλέον “πολύχρωμη” πόλη της Ηπείρου την Πάργα. Επίσκεψη στον μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου και στο μουσείο όπου φυλάσσονται τα “ιερά κειμήλια” της πόλης. Μία βόλτα στο Ενετικό κάστρο θα μας δώσει την δυνατότητα να θαυμάσουμε από ψηλά το “νησί της Παναγιάς” και την καταπληκτική παραλία του Βάλτου. Επιστροφή και ξεκούραση. Το βράδυ θα αναχωρήσουμε για τον ιερό τόπο του Ζαλόγγου, όπου θα ζήσουμε την εμπειρία της Αναστάσιμης λειτουργίας στο μοναστήρι του Αγίου Δημητρίου, σε μία κατανυκτική ατμόσφαιρα από κεριά, κάτω από το βράχο της θυσίας των Σουλιωτισσών! Πλούσιο Αναστάσιμο δείπνο στο ξενοδοχείο όπως ορίζει το έθιμο.

Κυριακή Πάσχα : Πασχαλιά με γλέντι!

Λευκάδα (βόλτα στην πόλη)

Χριστός Ανέστη ! Μπουφέ πρόγευμα. Μέρα αγάπης, γιορτής και Ορθοδοξίας. Το “σκηνικό” έχει στηθεί και έχει ξεκινήσει το ψήσιμο των αρνιών με συνοδεία από μεζέδες. Η ορχήστρα θα δώσει το έναυσμα να ξεκινήσει το γλέντι. Παραδοσιακό Πασχαλινό τραπέζι με ψητά και διάφορα εδέσματα πάντα με την συνοδεία ορχήστρας. Χρόνος ελεύθερος. Το απογευματάκι βόλτα στην όμορφη πόλη της “ηπειρωτικής” Λευκάδας, για καφέ, περίπατο και μία σύντομη γνωριμία με το υπέροχο αυτό νησί.

Δευτέρα:   Πρέβεζα - Ναύπακτος - Αθήνα

Μπουφέ πρόγευμα και αναχωρούμε μέσω κόμβου Φιλιππιάδος για Ναύπακτο όπου ελεύθερος χρόνος για περίπατο και γεύμα στο γραφικό ενετικό λιμάνι. Μετά, διέλευση της γέφυρας του Ρίο και επιστροφή στην Αθήνα αργά το απόγευμα.

Τιµή κατ’ άτοµο µε πούλµαν µε ηµιδιατροφή καθηµερινά, στην οποία συµπεριλαµβάνεται το Αναστάσιµο δείπνο και Πασχαλινό γεύµα µε γλέντι.

MARGARONA ROYAL 3*

4 µέρες / 17 - 20 Απριλίου

Δίκλινο

237

3ο άτοµο

205

3ο άτοµο έως 10 ετών

105

Μονόκλινο

325

Τιµή κατ’ άτοµο µε δικό σας µέσο Ι.Χ. (χωρίς εκδροµές) µε ηµιδιατροφή καθηµερινά, στην οποία συµπεριλαµβάνεται το Αναστάσιµο δείπνο και Πασχαλινό γεύµα µε γλέντι.

MARGARONA ROYAL 3*

4 µέρες/ 3 νύχτες

5 µέρες/ 4 νύχτες

Δίκλινο

148

192

3ο άτοµο

118

150

3ο άτοµο έως 10 ετών

Δωρεάν

Δωρεάν

Μονόκλινο

235

310

Προσφορά για οικογένειες: Για οικογένειες 2 ενηλίκων με 2 παιδιά έως 10 ετών, που επιθυμούν 2 διπλανά δωμάτια, παρέχεται έκπτωση στο 2ο δωμάτιο 15%.

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο ξενοδοχείο MARGARONA ROYAL 3* sup στην Πρέβεζα
  • Μπουφέ πρόγευμα και ένα κύριο φαγητό καθημερινά (ημιδιατροφή)
  • Το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό Γεύμα με γλέντι από ορχήστρα, είναι στη θέση της ημιδιατροφής της ημέρας
  • Λαμπάδα για την Ανάσταση
  • Αρχηγός - Συνοδός
  • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.