Skip to main content

MARBELLA CORFU 5 * Deluxe Πάσχα 2020 από 245,00

ΚΕΡΚΥΡΑ
Exclusive Family Easter Holidays


Αναχωρήσεις: 16 - 20 Απρ. - 5 µέρες
Για το ατομικό: 3 νύχτες ή 4 νύχτες

 Tο MarBella Corfu είναι ένα πρόσφατα ανακαινισµένο, παραθαλάσσιο ξενοδοχείο 5 αστέρων, που προσφέρει όλες τις ανέσεις για µια πολυτελή διαµονή, στο παραθαλάσσιο θέρετρο του Αγίου Ιωάννη Περιστερών στην Κέρκυρα. Εδώ, µπορείτε να βιώσετε τη νησιώτικη φιλοξενία και να γιορτάσετε τη χαρά της Ανάστασης µε υψηλής ποιότητας παροχές 5*, σε ένα πολυτελές περιβάλλον, δίπλα στη γαλανή θάλασσα του Ιονίου!

ΔΙΑΜΟΝΗ: Εμπνευσμένα από τη μεσογειακή αρχιτεκτονική, τα 388 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, έχουν (κυρίως) θέα στη θάλασσα - Πλήρως εξοπλισμένα, με μονά και υπέρδιπλα κρεβάτια, δωρεάν Wi-Fi Internet, δορυφορική τηλεόραση με επίπεδη οθόνη και ραδιόφωνο, τηλέφωνο, κλιματισμό, ψυγείο, μίνι μπαρ, μηχανή για καφέ / τσάι, χρηματοκιβώτιο, μπάνιο με ντουζιέρα ή μπανιέρα, σεσουάρ, προϊόντα προσωπικής φροντίδας και ιδιωτικό μπαλκόνι ή βεράντα με έπιπλα.

Με 3 βασικές επιλογές σε 15 ξεχωριστές παραλλαγές: STANDARD & SUPERIOR ΔΙΚΛΙΝΑ 20-30 τ.μ., 2 ενήλικες / ΘΕΑ ΚΗΠΟ - ΘΑΛΑΣΣΑ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ & SUPERIOR ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ 35 τ.μ., 2 ενήλικες-2 παιδιά ΘΕΑ ΚΗΠΟ - ΘΑΛΑΣΣΑ. JUNIOR ΣΟΥΙΤΑ 30 τ.μ., 3 ενήλικες. ΣΟΥΙΤΑ 2 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ πρ. 60 τ.μ., 4 ενήλικες + 1 παιδί.

ΠΑΡΟΧΕΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Δωρεάν Wi-Fi σε ολόκληρο το ξενοδοχείο, Θυρωρείο, Ανελκυστήρας, Μηχάνημα αυτόματης ανάληψης (ΑΤΜ), Δωμάτια για μη καπνίζοντες, Χώρος φύλαξης αποσκευών, Κλιματισμός - Θέρμανση, Κοινόχρηστος χώρος lounge/τηλεόρασης, Γωνία Ιnternet, Θυρίδα ασφαλείας, VIP Παροχές δωματίου, Υπηρεσία δωματίου, Καθημερινή υπηρεσία καθαριότητας, Φύλαξη βρεφών & παιδιών, Παρεκκλήσι. 6 Εστιατόρια και 6 Μπαρ, Μπουφέδες με επιλογές για παιδιά, Παιδικά γεύματα, Μενού ειδικής διατροφής (με ζήτηση), Πρωϊνό στο δωμάτιο, Οργανωμένη παραλία με μπλε σημαία σε προστατευόμενη περιοχή Natura, Εξωτερικοί χώροι, Κήπος, Αίθριο, Ηλιόλουστη βεράντα, Γήπεδο τένις, Βελάκια, Πινγκ πονγκ, Μπιλιάρδο, Μίνι ποδόσφαιρο. Εγκαταστάσεις ευεξίας, με  εξειδικευμένες θεραπείες, με φυσικά προϊόντα Apivita, Ατμόλουτρο, Μασάζ, Σάουνα, Πετσέτες πισίνας, Πισίνες θαλασσινού και γλυκού νερού, Πισίνα με θέα, Πισίνα υπερχείλισης, Νεροτσουλήθρα, Εξωτερική πισίνα, Υδάτινο πάρκο, Μπαρ πισίνας, Γυμναστήριο.

Δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης, στην περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο, Ενοικίαση αυτοκινήτων & ποδηλάτων.

MARBELLA ...τα καλύτερα στην Κέρκυρα

Το MarBella Corfu διαθέτει μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια & bar στην Κέρκυρα - 6 εκλεκτά Εστιατόρια και 5 Βar, που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες.

ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕ… «ΜΠΟΤΗΔΕΣ»!

Με την Πρώτη Ανάσταση, στις 11 το πρωί του Μ. Σαββάτου, οι Κερκυραίοι πετούν κανάτια γεμάτα νερό, τους μπότηδες, στο δρόμο.

Προσέξτε που θα σταθείτε!

Την Κυριακή του Πάσχα από το πρωί θα γίνεται το ψήσιμο των αρνιών.

Μετά τις 11:00 π.μ. θα υπάρχει μπουφές με ουζομεζέδες και μουσική.

Πασχαλινό Γεύμα (στη θέση του γεύματος της ημέρας), με παραδοσιακό οβελία, κοκορέτσι και άλλα εδέσματα σε μπουφέ, με ζωντανή μουσική, χορό & διασκέδαση!

"MELI" KΙDS CLUB

Έχουµε δηµιουργήσει ένα ξεχωριστό club δραστηριοτήτων για παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών. Τα παιδιά µπορούν να παίξουν, να δηµιουργήσουν, να µάθουν νέα πράγµατα και να κάνουν φίλους, συµµετέχοντας σε διάφορες δραστηριότητες, παραστάσεις ή κοντινές εξορµήσεις.

Το Club προσφέρει, µεταξύ άλλων:

  • Εσωτερικές και εξωτερικές παιδικές χαρές
  • Δραστηριότητες κινητικότητας
  • Προγράµµατα δηµιουργικότητας
  • Παιχνίδια στην παραλία, πικ-νικ, πάρτι
  • Πολύγλωσσο προσωπικό, εκπαιδευµένο από την Worldwide Kids µε εξειδίκευση στην φροντίδα παιδιών.

Αγ.Ιωάννης Περιστερών - µόλις 17 χλµ. από την Κέρκυρα

Με πασχαλινη ηµιδιατροφή και Διαµονή παραµυθένιας πολυτέλειας

Μεγ. Πέμπτη: Αθήνα - Κέρκυρα

Αναχώρηση από Αθήνα το πρωί ώρα 06:30 μέσω της γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου για Ηγουμενίτσα από όπου και θα πάρουμε το πλοίο για Κέρκυρα. Άφιξη και εγκατάσταση στο υπερπολυτελές MARBELLA CORFU 5* Deluxe. Ξεκούραση και το βράδυ δείπνο μπουφέ.

Μεγ. Παρασκευή: Παλαιοκαστρίτσα - Κασσιόπη - Επιτάφιος

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Ξεκινάμε για το βόρειο τμήμα του νησιού. Περνώντας από εργαστήριο KOUM KOUAT φτάνουμε στην γραφική Παλαιοκαστρίτσα έναν επίγειο παράδεισο με έξι γραφικούς όρμους. Ψηλά στο βράχο, προβάλλει η Μονή της Ζωοδόχου Πηγής. Ακολουθώντας μια εκπληκτική διαδρομή μέσα στην ανοιξιάτικη φύση φτάνουμε στην Κασσιόπη με τα πολλά ταβερνάκια και τις παραδοσιακές λιχουδιές. Επιστροφή μέσω πανέμορφης παραθαλάσσιας διαδρομής. Δείπνο νωρίς και αναχωρούμε για την πόλη με την κατανυκτική ατμόσφαιρα και τους Επιτάφιους που συναντώνται στην Εσπιανάδα δημιουργώντας ένα συναίσθημα μοναδικό.

Μεγ. Σάββατο: Πόλη (Κανάτια) - Αχίλλειον - Κανόνι

Πλούσιο πρόγευμα. Αναχωρούμε για την πόλη για τη Λιτανεία του Σκηνώματος του Αγ. Σπυρίδωνα. Μπάντες συνοδεύουν και πιστοί ακολουθούν από τον “Άγιο” μέχρι το Φρούριο. Στις 11:00 από κάθε γωνιά της πόλης ακούγεται ο ήχος των κανατιών που σπάνε οι ντόπιοι, οι καμπάνες ηχούν, οι μπάντες παιανίζουν χαρμόσυνα εμβατήρια. Όλη η πόλη γιορτάζει την πρώτη Ανάσταση! Συνεχίζουμε με επίσκεψη στο Αχίλλειο με τους ολάνθιστους κήπους γύρω - γύρω από το παλάτι της Πριγκίπισσας Σίσσυ. Συνεχίζουμε για το Κανόνι, με θέα την Μονή Βλαχέρνας και το Ποντικονήσι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Το βράδυ παρακολούθηση της Αναστάσιμης Ακολουθίας. Αναστάσιμο δείπνο στο ξενοδοχείο.

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλιάτικη γιορτινή μέρα - Βόλτα στην Εσπιανάδα

Χριστός Ανέστη! Πλούσιο πρόγευμα. Λαμπριάτικη μέρα και χαρείτε την γιορτινή ατμόσφαιρα και να απολαύσετε τις ανέσεις του ξενοδοχείου καθώς οι οβελίες σουβλίζονται στους χώρους του ξενοδοχείου, όπως προστάζει η παράδοση! Πασχαλινό γεύμα με γλέντι, χορό, τραγούδι και λαμπριάτικα εδέσματα. Το απόγευμα βόλτα στην πόλη για σεργιάνι στα καντούνια και την περίφημη πλατεία Εσπιανάδα, τη μεγαλύτερη της Ελλάδας, για καφεδάκι στο Λιστόν αντικρίζοντας το ανάκτορο των Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου και το επιβλητικό Παλιό Φρούριο.

Δευτέρα: Κέρκυρα - Αθήνα

Μπουφέ πρόγευμα. Αναχωρούμε για το λιμάνι όπου και θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για την Ηγουμενίτσα. Επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Συνοπτικό 5ήμερο αεροπορικό πρόγραμμα

Πέμπτη: Αθήνα - Κέρκυρα

Πτήση, άφιξη, μεταφορά και εγκατάσταση. Χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ δείπνο.

Μ. Παρασκευή:

Παλαιοκαστρίτσα - Κασσιόπη Επιτάφιος στην Πόλη

Μ. Σάββατο:

Πόλη (Κανάτια) - Αχίλλειον - Κανόνι

Κυριακή Πάσχα:

Πασχαλιάτικη μέρα Βόλτα στην Εσπιανάδα

Δευτέρα:Κέρκυρα - Αθήνα

Πρωϊνό και χρόνος για να απολαύσετε το ξενοδοχείο. Το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο.

Πτήση επιστροφής.

Πτήσεις µε OLYMPIC AIR:

16 Απριλίου Αθήνα - Κέρκυρα 09.50 - 10.50

20 Απριλίου Κέρκυρα - Αθήνα 18.00 - 19.00

Τιµή κατ’ άτοµο µε πούλµαν µε ηµιδιατροφή στην οποία συµπεριλαµβάνεται το Αναστάσιµο δείπνο και το Πασχαλινό γεύµα µε γλέντι.

MARBELLA CORFU 5* Deluxe

5 µέρες

16 - 20 Απρ.

Δίκλινο standard θέα κήπος

439

Δίκλινο standard θέα θάλασσα

465

Δίκλινο superior θέα κήπος

449

Δίκλινο superior θέα θάλασσα

485

Δίκλινο Family θέα θάλασσα

542

3ο άτοµο

355

3ο / 4ο άτοµο ως 12 ετών

185

Μονόκλινο

670

Τιµή κατ’ άτοµο αεροπορικώς µε Olympic Air µε ηµιδιατροφή καθηµερινά, στην οποία συµπεριλαµβάνεται το Αναστάσιµο δείπνο

και το Πασχαλινό γεύµα µε γλέντι.

Τιµή κατ’ άτοµο µε δικό σας µέσον Ι.Χ. (χωρίς εκδροµές) µε ηµιδιατροφή καθηµερινά, στην οποία συµπεριλαµβάνεται το Αναστάσιµο δείπνο και το Πασχαλινό γεύµα µε γλέντι.

5 µέρες Αεροπορικώς

16 - 20 Απρ.

4 µέρες/ 3 νύχτες

5 µέρες/ 4 νύχτες

644

245

309

670

269

337

654

259

324

690

289

362

747

335

425

560

-50%

-50%

390

30

30

875

420

535

Φόροι αεροδρομίου € 79 

Standard εως 2 άτομα

Superior εως 3 και Family εως 4 άτομα. Το 4ο άτομο ως 12 ετών: Μόνο σε Family.

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Κέρκυρα - Αθήνα οικονομικής θέσης με την OLYMPIC AIR (για το αεροπορικό) με δικαίωμα ανά επιβάτη μίας χειραποσκευής μέχρι 8 κιλά και μίας αποσκευής μέχρι 23 κιλά
  • Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Εισιτήρια πλοίου Ηγουμενίτσα - Κέρκυρα - Ηγουμενίτσα
  • Διαμονή στο υπερπολυτελές MARBELLA CORFU 5* Deluxe
  • Πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα και ένα κύριο φαγητό καθημερινά (Πασχαλινή ημιδιατροφή)
  • Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα (στη θέση της ημιδιατροφής της ημέρας)
  • Αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας
  • Λαμπάδα για την Ανάσταση
  • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.