Skip to main content

BARCELO HYDRA BEACH 5* LUX Πάσχα 2020 από 282,00

Exclusive Family Easter Holidays

ΕΡΜΙΟΝH, ΑΡΓΟΛΙΔΑ

ένας επίγειος Πασχαλινός Παράδεισος!

ΔΙΑΜΟΝΗ: Όλα τα δωμάτια (339) και τα μπανγκαλόου είναι μοντέρνα διακοσμημένα και ανοίγουν σε επιπλωμένο μπαλκόνι ή βεράντα με θέα στον κήπο ή στο βουνό. Είναι όλα εξοπλισμένα με κλιματισμό, θυρίδα ασφαλείας, LCD δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης, κλιματισμό και μίνι μπαρ. Το μπάνιο παρέχει ντους και στεγνωτήρα μαλλιών. Οι σουίτες διαθέτουν επιπλέον μπανιέρα υδρομασάζ.

ΠΑΡΟΧΕΣ - ΑΝΕΣΕΙΣ: Στο ξενοδοχείο υπάρχουν τέσσερα εστιατόρια που προσφέρουν πιάτα της ελληνικής, Μεσογειακής και διεθνούς κουζίνας, πέντε μπαρ με μουσική, δύο πισίνες, παραλία μήκους 520 μ. και κήπος 100 στρεμμάτων. Το κέντρο σπα του Hydra Beach έχει επιφάνεια 1.600 μ² και προσφέρει εσωτερική πισίνα με καταρράκτη και υδρομασάζ, χαμάμ, σάουνα και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο. Υπάρχει δυνατότητα για μασάζ και περιποιήσεις σώματος, ενώ διατίθεται επίσης σαλόνι ομορφιάς. Οι άλλες εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν ένα γήπεδο τένις και παιδική χαρά. Στους κοινόχρηστους χώρους παρέχεται δωρεάν Wi - Fi. Οι νεαροί φιλοξενούμενοι μπορούν να απασχοληθούν δημιουργικά στο mini club, την παιδική χαρά και τον παιδότοπο. Στο Barcelo Hydra Beach θα διατηρήσετε και την καλή σας φυσική κατάσταση, είτε στο γυμναστήριο, είτε σε κάποιο από τα 4 γήπεδα τένις, στα 2 γήπεδα ποδοσφαίρου, στο κέντρο καταδύσεων και υδάτινων σπορ.

All Inclusive BARCELO HYDRA BEACH:

  • • Πλήρης διατροφή από πλούσια μπουφέ καθημερινά (αρχίζοντας με γεύμα και τελειώνοντας με πρωϊνό).
  • • Ποτά κατά τη διάρκεια των φαγητών, όλα self service (βαρελίσιο κρασί λευκό, ροζέ, κόκκινο, μπύρα ντραφτ, αναψυκτικά από post mix), νερό.
  • • Ροφήματα: Καφές (φίλτρου, καπουτσίνο, εσπρέσο), τσάϊ, ζεστή σοκολάτα.
  • • Ποτά στα μπαρ: ποικιλία τοπικών αλκοολούχων και μη ποτών, βαρελίσιο κρασί λευκό, ροζέ, κόκκινο, μπύρα ντραφτ, αναψυκτικά από post mix), νερό.
  • • Σνακς: διατίθενται μόνο από το Beach bar.

Le Chef Buffet - Κεντρικό εστιατόριο - Μπουφές που περιλαμβάνει ελληνική και διεθνή κουζίνα. Ανοιχτή κουζίνα με live show-cooking στην εξωτερική βεράντα. Περιλαμβάνονται εμφιαλωμένο νερό, αναψυκτικά, χυμοί, ζεστοί καφέδες, επιλογή τσαγιών, βαρελίσια μπύρα και ντόπιο κρασί.

Ώρες λειτουργίας: Πρωϊνό 8:00 - 10:30 / Μεσημεριανό: 13:00 - 15:00 / Δείπνο: 19:30 - 22:00

Lobby Bar - Καθημερινά ανοιχτό από τις 10:30-24:00

προσφέροντας επιλογή από καφέδες, αναψυκτικά και τοπικά ποτά αλκοολούχα και μη.

Mistral Beach Bar - Καθημερινά ανοιχτό από τις 10:30-19:00 (εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες)

προσφέροντας επιλογή από καφέδες, αναψυκτικά και τοπικά ποτά αλκοολούχα και μη, παγωτά και ελαφριά snacks όλη τη μέρα.

Pool Bar - Καθημερινά ανοιχτό από τις 10:30-19:00 (εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες)

προσφέροντας επιλογή από καφέδες, αναψυκτικά και τοπικά ποτά αλκοολούχα και μη και παγωτά.

USPA BEAUTY CENTRE - Ο κύκλος του νερού: 50 λεπτά δωρεάν, μια φορά την εβδομάδα

(απαιτείται κράτηση) και επίσης περιλαμβάνεται το γυμναστήριο.

Animation - Καθημερινή διασκέδαση, δραστηριότητες και αθλήματα (εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες).

Mini club για παιδιά 4 έως 12 ετών.

ΜΙΝΙ CLUB

Mini club για παιδιά 4 έως 12 ετών.

Επιπλέον παροχές

  • • Ξαπλώστρες και ομπρέλες στην παραλία
  • • Πετσέτες παραλίας (με αλλαγή 2 φορές την εβδομάδα)
  • • 50% έκπτωση σε αποκλειστικά cocktails, αλκοολούχα ποτά εισαγωγής, κρασιά και σαμπάνιες.
  • • Canoes με κράτηση (εξαρτάται από τις καιρικές συνθήκες)

Ανοιξιάτικο & Λαμπριάτικο ξεφάντωμα με τον Στέλιο Διονυσίου και την Ορχήστρα του, στο μεσημεριανό γεύμα σας την Κυριακή του Πάσχα!

Με πασχαλινο ALL INCLUSIVE

Ύδρα - Πόρος - Γαλατάς - Κάψιµο του Ιούδα στην Ερµιόνη

Μεγ.Παρασκευή: Αθήνα - Barcelo Hydra Beach - Ερμιόνη

Αναχώρηση από Αθήνα στις 08:30 και μέσω των Λουτρών της Ωραίας Ελένης. Άφιξη και εγκατάσταση στο υπερπολυτελές συγκρότημα BARCELO HYDRA BEACH 5* Lux. Γεύμα από μπουφέ με Show Cooking και απεριόριστα ποτά (κρασί, μπύρα ντραφτ, αναψυκτικά). Το απόγευμα δείπνο μπουφέ με απεριόριστα ποτά και στις 20:15 αναχώρηση για την γειτονική “νησιωτική” Ερμιόνη για να παρακολουθήσουμε την περιφορά των Επιταφίων που κατεβαίνουν από τα στενά και συναντιόνται στο λιμάνι για συλλείτουργο, δημιουργώντας συναίσθημα μοναδικό!

Μεγ.Σάββατο: Ύδρα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και 09:00 αναχώρηση για να πάρουμε το καραβάκι από Ερμιόνη (έξοδα ατομικά) που θα μας μεταφέρει στο εξαιρετικά γραφικό, αρχοντικό και κοσμοπολίτικο νησί της Ύδρας, που έχει ανακηρυχθεί διατηρητέα και απαγορεύονται τα τροχοφόρα. Επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο (έξοδα ατομικά) και χρόνος για περιπλάνηση στο παλιό γραφικό λιμάνι με τις πολεμίστρες και τα κανόνια, τα μουσεία, τα αναπαλαιωμένα αρχοντικά, τα μοναστήρια, τη ναυτική σχολή. Περίπου στις 12:30 ξεκινάμε για την επιστροφή μας στο ξενοδοχείο και γεύμα από μπουφέ με απεριόριστα ποτά. Το απόγευμα απολαύστε τις all inclusive παροχές, τις πληθωρικές ανέσεις του συγκροτήματος και τον χώρο του Spa (ελεύθερη χρήση πισίνας, σάουνας, χαμάμ, γυμναστηρίου), την υπέροχη παραλία, τις πισίνες κ.α. Το βράδυ παρακολούθηση της Αναστάσιμης λειτουργίας στη Θερμησία. Ακολουθεί πλούσιο Αναστάσιμο δείπνο με ζωντανή μουσική, παραδοσιακή μαγειρίτσα, απεριόριστα ποτά.

Κυριακή Πάσχα: Λαμπρή! Κάψιμο του Ιούδα στην Ερμιόνη

Χριστός Ανέστη! Πλούσιο γιορτινό μπουφέ πρόγευμα και ακολουθεί το ψήσιμο του οβελία μπροστά στην παραλία (καιρού επιτρέποντος)! Προσφορά κρασιού, ούζου, τσίπουρου και νόστιμων μεζέδων, ενώ το κέφι έχει ανάψει με παραδοσιακούς χορούς και μουσική. Το Λαμπριάτικο τραπέζι είναι στρωμένο με τις πατροπαράδοτες γεύσεις. Το θερμόμετρο ανεβάζει η ορχήστρα μας, γλέντι, χορός. Το απόγευμα δείπνο μπουφέ με ποτά από τις 19:00 γιατί στις 20:15 αναχωρούμε και πάλι για την Ερμιόνη όπου θα παρακολουθήσουμε το έθιμο του καψίματος του Ιούδα, σε γιορτινό κλίμα, με βεγγαλικά και πυροτεχνήματα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο περίπου στις 22:40.

Δευτέρα: Barcelo - Γαλατάς - Πόρος - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και λίγος ακόμα χρόνος στις ανέσεις του Barcelo. Αργότερα, 11 πμ, αναχωρούμε για τον Γαλατά, απ’ όπου θα επιβιβαστούμε σε καραβάκι για το λιμάνι της Πλάκας στον Πόρο. Ελεύθερος χρόνος για γνωριμία με το νησί και γεύμα. Επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Τιµή κατ’ άτοµο µε πούλµαν, µε All Inclusive εντός του ξενοδοχείου καθηµερινά, στο οποίο συµπεριλαµβάνεται το Αναστάσιµο δείπνο και το Πασχαλινό γεύµα  µε διασκέδαση.

BARCELO HYDRA BEACH 5*

4 µέρες / 17 - 20 Απρ.

Δίκλινο Superior

363

Δίκλινο Deluxe

372

Δίκλινο Bungalow Superior

386

Δίκλινο Bungalow Family

407

3o άτοµο *

305

3ο άτ. έως 11 ετών *

95

4ο άτ. 2 έως 11 ετών *

230

Μονόκλινο Superior

455

Τιµή κατ’άτοµο µε δικό σας µέσον Ι.Χ. (χωρίς µεταφορές / εκδροµές) µε ALL INCLUSIVE στο οποίο συµπεριλαµβάνεται το Αναστάσιµο δείπνο και το Πασχαλινό γεύµα µε διασκέδαση από γνωστό καλλιτεχνικό σχήµα.

3 µέρες / 2 νύχτες *

4 µέρες / 3 νύχτες

5 µέρες / 4 νύχτες

198

282

365

209

292

377

217

312

397

235

333

425

-30%

-30%

-30%

Δωρεάν

Δωρεάν

Δωρεάν

-50%

-50%

-50%

274

384

485

Οι ανωτέρω τιμές ισχύουν για κρατήσεις που θα γίνουν μέχρι τις 10/4. Από 11/4 προσαυξάνονται κατά 5% περίπου.

* Οι τιµές για δύο νύχτες ισχύουν για περιορισµένο αριθµό δωµατίων.

Tα Superior έχουν µέγιστη χωρητικότητα 2 ενήλικες + 1 παιδί ως 11 ετών. Τα Superior Bungalows, 2 ενήλικες + 1 βρέφος αντίστοιχα.

* 3ο άτοµο ενήλικας ή και 4ο άτοµο (παιδί ως 11 ετ) µόνο σε deluxe δωµάτια ή σε Family. Tα Family Bungalow έχουν ελάχιστη χρέωση 2 ενήλικες και 1 παιδί -50%.  Οι τιµές αφορούν όλες σε δωµάτια µε θέα κήπο. Για θέα θάλασσα (πλευρική) υπάρχει δυνατότητα µε επιβάρυνση € 8,00 το άτοµο τη νύχτα.

Περιλαμβάνονται: • Εκδρομές, μεταφορές με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο ξενοδοχείο BARCELO HYDRA BEACH 5* Lux στο Πλέπι Ερμιονίδος • Πλήρης διατροφή από πλούσια μπουφέ καθημερινά (αρχίζοντας με γεύμα και τελειώνοντας με πρωϊνό) • Το Αναστάσιμο δείπνο και το Πασχαλινό γεύμα στη θέση των αντίστοιχων δικαιούμενων της ημέρας • Ελαφρύ νηστίσιμο μπουφέ το βράδυ του Μεγ.Σαββάτου, επιπλέον της πλήρους διατροφής • Ζωντανή μουσική στο Αναστάσιμο δείπνο, στο ψήσιμο των αρνιών (με χορευτικό) και γλέντι με ορχήστρα την Κυριακή του Πάσχα • Απεριόριστα ποτά κατά τη διάρκεια των φαγητών, όλα self service (βαρελίσιο κρασί λευκό, ροζέ, κόκκινο, μπύρα ντραφτ, αναψυκτικά από post mix) • Ροφήματα (καφές φίλτρου, καπουτσίνο, εσπρέσο, τσάϊ, ζεστή σοκολάτα), σνακς (από το Beach bar) • Ποτά All Inclusive • Τα εισιτήρια πλοιάριου για τον Πόρο • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς με πούλμαν ως 75 ετών • Αρχηγός/Συνοδός • Φ.Π.Α.