Skip to main content

Πόρτο Χέλι, Κόστα, Σπέτσες 2020 απο 135,00

Αναχωρήσεις  07/11, 05/12      -  Το πολιτιστικό ταξίδι μπορεί να πραγματοποιηθεί και για μικρότερες ομάδες ακόμα και 10 ατόμων (οικογένειες, φίλους κ.λπ.) στην ημερομηνία που επιθυμείτε, με μικρή επιβάρυνση 35€ το άτομο.

Δημοφιλέστατος τουριστικός προορισμός Ελλήνων αλλά και ξένων τουριστών, οι Σπέτσες, το ηρωικό νησί της Επανάστασης του ’21, που γέννησε στιβαρούς καπεταναίους και «άνδρωσε» την καπετάνισσα Μπουμπουλίνα, αποτελεί ένα κόσμημα στον Αργοσαρωνικό κόλπο. Οι Σπέτσες είναι το νησί των αρωμάτων, γεγονός που το επιβεβαιώνει και το όνομα με τις ιταλικές ρίζες που οι Σπέτσες το οφείλουν στους Ενετούς, που πέρασαν και αυτοί από τα χώματα της: Isola di Spezzie, το «μυροβόλο νησί». Πανέμορφες, κρυστάλλινες παραλίες ,παραδοσιακό χρώμα, θρυλική ιστορία και πάνω απ’ όλα η πόλη των Σπετσών με τη φινέτσα, που αποπνέει μια πραγματική αρχόντισσα.

 

Τιμές

135,00 το ατομο σε δικλινο

170,00 σε μονοκλινο

 

Το ταξίδι περιλαμβάνει

  • Διαμονή: Επιλεγμένο ξενοδοχείο 3*.
  • Γεύματα: Πρωινό.
  • Μεταφορές: Πολυτελές λεωφορείο.
  • Αντιπρόσωπο/Συνοδό.
  • Ταξιδιωτικό φάκελο με χρήσιμες πληροφορίες.

 

Ημέρα 1η: Αθήνα - Μυκήνες - Ναύπλιο - Τολό

Αναχώρηση το πρωί από το γραφείο μας στην Αθήνα και άφιξη στις Μυκήνες. Επίσκεψη στην ακρόπολη, στο μουσείο και στους Τάφους των Ατρειδών.
Συνεχίζουμε για το όμορφο Ναύπλιο όπου θα δούμε το Παλαμήδι, την πλατεία Συντάγματος, την εκκλησία του Αγ. Σπυρίδωνα, την πρώτη βουλή των Ελλήνων. Θα περπατήσουμε στα σοκάκια και θα χαρούμε το υπέροχο τοπίο της πόλης. Η συνέχεια της διαδρομής μας θα μας φέρει στο Τολό. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας & διανυκτέρευση.

Ημέρα 2η: Τολό - Πόρτο Χέλι - Κόστα - Σπέτσες - Αθήνα

Μετά το πρωινό μας, μέσω όμορφης παραθαλάσσιας διαδρομής θα μεταβούμε στο Πόρτο Χέλι και στην παραλία Κόστα. Επιβίβαση στο πλοίο και μετάβαση στις Σπέτσες με τα πευκοδάση, τα νεοκλασικά αρχοντικά, το παλιό λιμάνι και τα πλακόστρωτα δρομάκια με τα αμαξάκια.
Επιστροφή με το πλοίο, επιβίβαση στο πούλμαν και επιστροφή για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

  • Η τιμή αφορά σε ελάχιστη συμμετοχή 15 ατόμων.
  • Το πολιτιστικό ταξίδι μπορεί να πραγματοποιηθεί και για μικρότερες ομάδες ακόμα και 10 ατόμων (οικογένειες, φίλους κ.λπ.) στην ημερομηνία που επιθυμείτε, με μικρή επιβάρυνση 35€ το άτομο.

Δεν περιλαμβάνονται
Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων που πληρώνονται επιτόπου: 1,50€/δωμάτιο/διανυκτέρευση.
Τέλη εισόδων: Σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους.
Ό,τι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό/προτεινόμενο.