Skip to main content

Γαμήλια Εξωτικά

Το πιο Όμορφο Ταξίδι
ή το πρώτο από τα πιο Όμορφα Ταξίδια!

Γαμήλια Ταξίδια

Εξωτικά - Μακρινά

Όνειρα Ζωής,  Αναμνήσεις μιας ολόκληρης ζωής...
Κολυμπι με Δελφίνια ή Καρχαρίες, εξερεύνηση σε υπόγεια ποτάμια και λίμνες, Zipline πάνω απο Τροπικές Ζούγκλες, Περπάτημα σε Cloud Forest ή Rain Forest, Σνόρκελινκ σε υποβρύχια αγάλματα, Μπάνιο σε Ελεφαντάκι, Γεύμα μέσα σε πάρκο Λιονταριών, ...χιλιάδες εμπειρίες μαζί μας!

Ζήστε το Δικό σας Όνειρο, στα πιο μαγευτικά μέρη του Κόσμου
με Ασφάλεια και Ποιότητα - με τους Ειδικούς 24 χρόνια, χωρίς εκπλήξεις.
Ακόμα και τα Δύσκολα μέρη έχουν απίστευτη ομορφιά να ανακαλύψετε, και μάλιστα οχι μόνοι σας στην τύχη αλλά με Ενημέρωση και Οργάνωση απο εμάς!
Ο πλανήτης μας είναι μεγάλος και έχουμε κλείσει Γαμήλια σε απίστευτα μέρη, και παντού! Από Ινδίες, Θιβέτ, έως Περού, Παταγωνία, από Νεα Ζηλανδία, Παπούα, Βόρνεο, Ταιτή, έως Ιαπωνία, Καραιβική, Κόστα Ρικα, Νότια Αφρική, μιλήστε μαζί μας για το δικό σας Γαμήλιο ταξίδι!

Το σημαντικό για εσάς είναι οτι πρόκειται για ενα Ταξίδι Ζωής, και αυτό το ταξίδι λοιπόν δεν είναι απλή Σύγκριση τιμοκαταλόγων και Email προσφορών. Είναι πολύ παραπάνω! - Αρα κλείστε ραντεβού μαζί μας για να ενημερωθείτε σωστά! 
Κανένα άλλο γραφείο δεν προσφέρει τόσο χρόνο και προσπάθεια για το ταξίδι σας!

Επειδη καποιοι πελατες δεν εχουν χρονο για ραντεβου λογω εργασιας, ας μας τηλεφωνησετε πρωτα να μιλησουμε λιγο και βρισκουμε παντα λυσεις ! 
Οπως και με τα ζευγαρια απο την επαρχια κλεινουμε ταξιδια ολοκληρους Γυρους Του Κοσμου Τηλεφωνικα και μετα με μαιλ!

Πώς όμως εσείς θα επιλέξετε Τελικά ποιό Ελληνικό Γραφείο Τουρισμού θα εμπιστευτείτε?

Το Taxidevo.gr είναι ενα τουριστικό γραφείο και όχι μια ιστοσελιδα.

Που σημαίνει οτι διαθέτουμε Συμβούλους Ταξιδίων με εμπειρία δεκαετιών, που με προσωπική ευθύνη και αγάπη στην δουλειά τους, θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το καλύτερο ταξίδι για εσας ειδικά και προσωπικά, ενημερώνοντας σας για όλες τις Πραγματικές πτυχές του κάθε προορισμού, τον πραγματικό καιρό, τα πραγματικά κόστη ζωής, τις αληθινές δυνατότητες, και όλες τις συνθήκες!

Η λέξη ΤΑΞΙΔΕΥΩ δεν έγινε τυχαία το όνομα μας

Ταξιδεύουμε εμείς οι ίδιοι, και μελετάμε συνέχεια ώστε να γνωρίζουμε αυτά που πουλάμε και προτείνουμε. Το ΤΑΞΙΔΙ δεν είναι μια Λογιστική Πράξη για εμάς, αλλά μια Εμπειρία Ζωής. Για εσάς;

Ασφάλεια των χρημάτων σας

24 χρόνια τώρα είμαστε μια από τις πιο υγιείς Ελληνικές επιχειρήσεις, με απόλυτη κάλυψη και χωρίς ούτε μια καθυστέρηση των υποχρεώσεων μας στο Κράτος όπως και σε όλους τους Προμηθευτές μας (αεροπορικές, πρακτορεία, διεθνείς οργανισμοί, κλπ).  Απόδειξη είναι οτι δεν χρειάστηκε να μειώσουμε προσωπικό, δεν μεταφερθήκαμε, δεν περιορίσαμε δραστηριότητες, σε αντίθεση με άλλους.

Προσωπικά πιστεύουμε οτι οι πελάτες μας είναι οι πιο εξασφαλισμένοι στην Ελλάδα. Λόγοι είναι η οικονομική ευρωστία μας και οι ιδανικές σχέσεις μας με τους προμηθευτές, αεροπορικές, ξενοδοχεία κλπ., Είμαστε από τα λίγα γραφεία που προπληρώνουν όλες τις υποχρεώσεις τους και αυτός είναι ο λόγος που ποτέ δεν είχε πρόβλημα ούτε ένας πελάτης μας.

Ποιοί μπορούν να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενα μας; Μά τα υπόλοιπα Ελληνικά Τουριστικά Γραφεία. Ζητείστε συστάσεις από οποιονδήποτε γνωστό Ελληνα Οργανωτή Ταξιδίων.

Προσωπικό ενδιαφέρον και Επένδυση στο Μέλλον μας

Για εμάς είναι πολύ σημαντικό το ΔΙΚΟ ΣΑΣ συγκεκριμένο Γαμήλιο Ταξίδι. Η πελατεία μας αποτελείται κυρίως από Συστημένους πελάτες που μας έστειλαν οι προηγουμενοι. Αυτό γίνεται 24 χρόνια τώρα  στο Χαλανδρι και 34 στον Τουρισμό!

Ενδιαφερόμαστε να γίνετε μόνιμοι Πελάτες μας γιατι εμείς δραστηροποιούμαστε σε όλα το φάσμα του τουρισμού. Σήμερα το Γαμήλιο Ταξίδι σας, αύριο οι Διακοπές σας στην Ελλάδα, μεθαύριο η Disneyland με τα παιδιά σας!

Τιμές και Ευελιξία!

Και όμως, έχουμε πολλές φορές δώσει τιμές κάτω και από το <<Ιντερνετ>> (όπως αποκαλούν πολλοί έτσι αόριστα κάτι που είδανε κάπου)

Επίσης οι τιμές στην Ελλάδα είναι πάνω κάτω οι ίδιες. Αφού μιλήσουμε και καταλήξουμε σε Προορισμό, Μπάτζετ και επίπεδο, κοιτάμε τον συνδυασμό της Καλύτερης Τιμής με τον πιο Αξιόπιστο Προμηθευτή. 

Επίσης με την ευελιξία μας μπορούμε να μελετήσουμε μια άλλη προσφορά που λάβατε και να την επιβεβαιώσουμε ή βελτιώσουμε!

Τηλεφωνήστε μας για να κλείσετε ενα ραντεβού για να ενημερωθείτε και οργανώσετε το Δικό σας Ταξίδι Ζωής!

Οσο για την Ποιότητα και τις Τιμές μας,  ρωτήστε τους γνωστούς σας που πήγαν γαμήλιο ταξίδι μαζί μας τα τελευταία 24 χρόνια !