Skip to main content

Η ΑΛΠΙΚΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΟΡΟΥΣ 27/11/2021 με 70,00

27-28/11/2021 2ήμερη   ΤΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΧΛΩΡΙΔΑ & ΠΑΝΙΔΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ ! - ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ  - ΜΟΝΗ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ - ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΣΣΟΥ - ΘΕΡΜΟ - ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 27/11/2021

7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΕΑ ΒΕΛΟΥ Ε.Ο. στάση καθ’ οδόν. Κατόπιν για ΡΙΟ θα περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα για ΑΝΤΙΡΙΟ – ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ στάση καθ’ οδόν για να φτάσουμε στην μαγική και ανεξερεύνητη με γεμάτη χρώματα και φυσικές ομορφιές της ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ, της μεγαλύτερης λίμνης της Ελλάδος. Θα περάσουμε γραφικά χωριουδάκια παραλίμνια και να καταλήξουμε στο Μοναστήρι του ΚΟΣΜΑ του ΑΙΤΩΛΟΥ( όπου έζησε και δίδαξε τα ελληνικά εν καιρώ τουρκοκρατίας), επίσκεψη. Κοντά στην Μονή βρίσκεται και η εκκλησία της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ με αναπαράσταση του ‘’ κρυφού σχολειού ‘’ με κέρινα ομοιώματα. Εν συνεχεία για το ξενοδοχείο ‘’ΑΛΘΑΙΑ ‘’ που βρίσκεται σ’ ένα μαγευτικό τοπίο πάνω από την λίμνη, παραμονή, γεύμα. Κατόπιν για το ξενοδοχείο μας τακτοποίηση δωματίων, ξεκούραση. Αργά το απόγευμα θα επισκεφτούμε το χωριό ΘΕΡΜΟ για μια βόλτα. Διανυκτέρευση.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 28/11/2021

Μετά το πρωινό θα αρχίσουμε ν’ ανεβαίνουμε το Παναιτωλικό Όρος για να καταλήξουμε στο Μοναστήρι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΠΡΟΥΣΣΙΩΤΙΣΣΑΣ που βρίσκεται χτισμένο σ’ έναν απόκρημνο βράχο, με την εικόνα της Παναγίας και το αξιόλογο ξυλόγλυπτο τέμπλο του ναού, επίσκεψη. Συνεχίζοντας την διαδρομή μας δίπλα στον Καρπενησιώτη ποταμό θα φτάσουμε στο ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ στάση. Εν συνεχεία για το γραφικό ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ  παραμονή, γεύμα. Κατόπιν για ΛΑΜΙΑ στάση καθ’ οδόν. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 70 Β/Β

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 1) Το εισιτήριο του πούλμαν, 2) το ξενοδοχείο ‘’ ΑΛΘΑΙΑ ‘’ 3***plus σε δίκλινα δωμάτια στην περιοχή του ΘΕΡΜΟΥ, 3) το πρωινό, 4) Αρχηγό - Συνοδό, 5) Ο φόρος διαμονής (άρθρο53 – v.4389/16) για το ξενοδοχείο, 6) Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων(Tour Operator), 7) Φ.Π.Α.