Skip to main content

Τυνησία Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά!

Μεγάλος γύρος Οάσεων
Περιλαμβάνονται τα γκαλά Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς

ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Τύνιδα, Καρχηδόνα, Σίντι Μπου Σάϊντ, Αλ Κάφ, Ακτωτήρι Κάπ Μπόν,
Χαμμαμέτ, Σούς, Ναμπέλ,
Καϊρουάν, Νέφτα, Ελ Τζέμ, Σφάξ, Ματματά κ.α.

8 Ημέρες

Αναχωρήσεις: 24.12 & 31.12

Όποια εποχή και να επιλέξετε για να επισκεφθείτε την Τυνησία, ένα είναι σίγουρο, πως όλο το χρόνο θα βρείτε μία όμορφη, φιλόξενη, πλούσια σε παραδόσεις, μνημεία και γεύσεις Μεσογειακή χώρα να σας υποδεχτεί με ανοικτές τις αγκάλες. Με δημοφιλή παραθαλάσσια θέρετρα, ξενοδοχεία για όλα τα γούστα και βαλάντια, με κρυστάλλινα νερά και αμουδιές με ψιλή άμμο, που συχνά απέχουν μόλις μία ώρα οδικώς από μια πληθώρα αρχαίων Ρωμαϊκών, Αραβικών, Βερβερικών, Φοινικικών κ.α. μνημείων που προσελκύουν και μαγεύουν τους επισκέπτες απ όλο τον κόσμο. Για τους λάτρεις της ερήμου και των 4Χ4, ή Τυνησία είναι επίσης μία πρόκληση για να ζήσει κανείς αξέχαστες εμπειρίες. Ανακαλύψτε την όμορφη αυτή χώρα μέσα από μία ποικιλία προγραμμάτων και συνδυασμών για μεμονωμένους, μικρές ομάδες ή γκρουπ πάντα άρτια σχεδιασμένα και με τις καλύτερες υπηρεσίες

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

1η , 2η μέρα: Αθήνα – Τύνιδα – Χαμμαμέτ, πτήση και απογευματινή ξενάγηση.

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και βραδινή πτήση για την Τύνιδα. Άφιξη νωρίς το πρωί στη Τύνιδα και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στην Χαμμαμέτ το γνωστό κοσμοπολίτικο θέρετρο. Τακτοποίηση στα δωμάτια και ανάπαυση. Μεσημεριανό γεύμα και απογευματινή ξενάγηση στα σουκς και υην πόλη της Χαμμαμέτ. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3η μέρα: Χαμμαμέτ – Καϊρουάν – Τοζέρ,

Μετά το πρόγευμα θα αναχωρήσουμε για την αρχαιότερη ιερή πόλη των Αράβων το θρυλικό Καϊρουάν. Θα ξεναγηθούμε και θα επισκεφθούμε την κολυμβήθρα των Αγλαβιτών, το Μαυσωλείο των Βέρβερων, το Μεγάλο τέμενος Σίντι Οκμπα καθώς επίσης και στα σούκς με τα περίφημα χαλιά. Θα γευματίσουμε και στην συνέχεια θα κατευθυνθούμε νότια στην Τοζέρ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

4η μέρα: Τοζέρ – Νέφτα – Τοζερ, πρωινό ελεύθερο, απογευματινή εκδρομή.

Πρωινό ελεύθερο για βόλτα στο παζάρι, το τοπικό μουσείο και τον τοπικό ζωολογικό κήπο. Θα γευματίσουμε και στην συνέχεια θα κατευθυνθούμε νότια προς την μεγαλύτερη Όαση της Τυνησίας. Άφιξη στην γραφική Νέφτα όπου σας προτείνουμε μια εκδρομή με τζιπ στις ορεινές οάσεις Τσεμπίκα, Ταμέρζα και Μιντές. Επιστροφή στην Τοζέρ, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

 

Καϊρουάν

5η μέρα: Τοζέρ – Σοτ ελ Τζερίντ – Ντούζ,

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε με προορισμό την Ντούζ, πόλη ορόσημο στην έρημο Σαχάρα, σε μία καταπληκτική διαδρομή μέσα από το αλατούχο βαθύπεδο της λίμνης Σότ Ελ Τζερίντ. Άφιξη και γεύμα στο ξενοδοχείο. Στο ελεύθερο απόγευμα μπορείτε να ξεκουραστείτε, να απολαύσετε το ποτό σας στην πισίνα του ξενοδοχείου ή ακόμη να κάνετε μία βόλτα στην έρημο με καμήλες. Δείπνο και διανυκτέρευση

6η μέρα : Ντούζ – Ματματά – Γκαμπές – Σους,

Πρωινή αναχώρηση για την ξακουστή πόλη των Τρωγλοδυτών, την Ματματά. Άφιξη και επίσκεψη. Στην συνέχεια κατευθυνόμαστε προς την Γκαμπές και το Σφαξ όπου θα γευματίσουμε. Μετά το γεύμα θα ξεναγηθούμε στο διάσημο και τεράστιο, αρχαίο Ρωμαϊκό αμφιθέατρο του Ελ Τζέμ. Τέλος οδηγώντας κατά μήκος της θάλασσας θα φθάσουμε στο παραθαλάσσιο θέρετρο της Σους. Δείπνο και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο μας στην Σους.

 

76η μέρα: Σους – Πορτ ελ Καντάουι – Χαμμαμέτ, Ναμπέλ – Τύνιδα,

Πρόγευμα και πρωινή ξενάγηση στην Σους και το γραφικό Πόρτ Ελ Καντάουι. Στην συνέχεια κατευθυνόμαστε στην Χαμμαμέτ για μία επίσκεψη στην πόλη και τα σούκς της. Θα γευματίσουμε και στην συνέχεια θα επισκεφθούμε την πόλη Ναμπέλ, γνωστή για τα χειροτεχνήματα, τα πήλινα, το παζάρι και την αγορά της. Άφιξη στην Τύνιδα την πρωτεύουσα της Τυνησίας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

 

8η μέρα: Τύνιδα – Αθήνα, ξενάγηση & βραδινή πτήση.

Ημέρα αφιερωμένη στην επίσκεψη της ευρύτερης περιοχής της Τύνιδας. Η ξενάγησή μας αρχίζει από τον αρχαιολογικό χώρο της Καρχηδόνας, τα Ρωμαϊκά ερείπια με τα δημόσια λουτρά του Αντωνίνου του επονομαζόμενου “Πίου” την βασιλική Domus Charitatis, το Τοφέ όπου προσέφεραν θυσίες, το Μήτριο κ.α. Συνεχίζοντας αλλάζουμε σκηνικό και πάμε στο γραφικό και κατάλευκο Σίντι Μπου Σάίντ. Θα γευματίσουμε και στην συνέχεια θα επισκεφθούμε το Μουσείο Μπαρντό, με τα διάσημα ψηφιδωτά και τα μωσαϊκά. Τέλος θα επισκεφθούμε τα Σούκς και την Μεντίνα της Τύνιδας με την πλούσια και ενδιαφέρουσα αγορά της. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και βραδινή πτήση για την Αθήνα.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικo

 


 

 

 

 

Το τελικό πρόγραμμα δίνεται 3 – 5 μέρες πριν την εκάστοτε αναχώρηση

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Κάντε την κράτηση σας έως 20.11 και ταξιδέψτε την περίοδο των Χριστουγέννων απολαμβάνοντας ιδιαίτερα χαμηλές τιμές σε συνδυασμό με υψηλές παροχές υπηρεσιών & εξασφαλισμένες αναχωρήσεις.

Ωφεληθείτε έτσι έως και 500 € το ζευγάρι από τις κανονικές τιμές της περιόδου.

Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό θέσεων που μπορεί και να εξαντληθούν

και πριν από την παραπάνω ημερομηνία.

 

 

Κόστος κατ’ άτομο με ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Αναχώρηση

Χριστούγεννα

Πρωτοχρονιά

Σε δίκλινο

€ 574.-

€ 599.-

Επιβάρυνση Μονόκλινου

€   100.-

€ 100.-

Φόροι αεροδρομίων

€ 130.-

€ 130.-

Έκπτωση παιδικό (2-12 ετών) στο δωμάτιο με 2 ενηλ.

€ 130.-

€ 130.-

Έκπτωση παιδικό (2-12 ετών) στο δωμάτιο με 1 ενηλ.

€ 110.-

€ 110.-

*** Η έκπτωση έχει συνυπολογιστεί στις αναγραφόμενες τιμές

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια με την Tunis Air.
  • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 5* και 4* - 6 διαν/σεις. (El Mouradi Hammamet 5*, El Mouradi Tozeur, 4* Sup. SAHARA Douz 4*, RIADH PALMS 4* Sousse, PHEBUS 4* Tunis)
  • Πλήρης διατροφή καθημερινά όπως αναλυτικά αναφέρετε στο πρόγραμμα. Δείπνο παραμονής Χριστουγέννων και πρωτοχρονιάς (συμπεριλαμβάνονται)
  • Μεταφορές και μετακινήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν από/προς τα αεροδρόμια εξωτερικού και καθ όλη την διαδρομή μας στην Τυνησία.
  • Οι είσοδοι στα μουσεία, τους αρχαιολογικούς χώρους και τα άλλα αξιοθέατα που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Ελληνόφωνος αρχηγός, συνοδός του γραφείου.
  • Έμπειρος τοπικός ξεναγός & συνοδός.
  • Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • 130 ευρώ που αναλύονται σε : Φόροι αεροδρομίων, βίζα, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.), τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων.
  • Κόστος προαιρετικών εκδηλώσεων:

- Με 4Χ4 στις Οάσεις Ταμάρζα, Τσεμπίκα, Μιντές. € 15.