Skip to main content

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΑΣΠΡΟΠΟΤΑΜΟΥ!! ΑΠΟ 179,00

28/2-3/3, 1-3/3,

Σύμπλεγμα Ασπροποτάμου

Καλαμπάκα-Μέτσοβο Λίμνη Πλαστήρα-Χωριά Κόζιακα

3 & 4 ΗΜΕΡΕΣ

1η μέρα: Αθήνα-Λίμνη Πλαστήρα-Καλαμπάκα

Αναχώρηση για το φράγμα Πλαστήρα. Άφιξη και περιήγηση στα όμορφα χωριά της λίμνης Ταυρωπού: Μεσενικόλα, Μορφοβούνι, Κρυονέρι, Μπεζούλα, Νεοχώρι, Μπελοκομίτη. Προαιρετικό φαγητό με θέα τη λίμνη. Άφιξη στην Καλαμπάκα και τακτοποίηση στο Divani Meteora 4* Sup. Δείπνο.

2η μέρα: Μονή Τιμίου Σταυρού Δολιανών-Σύμπλεγμα Ασπροποτάμου

Πρωινό και αναχώρηση για την Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού Δολιανών με το «κρυφό σχολειό». Επόμενος προορισμός το Κουκουφλί, όπουβρίσκεται το εκτροφείο άγριας πέστροφας και έπειτα επίσκεψη στο Λαογραφικό Μουσείο Κρανιάς. Επιστροφή στην Καλαμπάκα. Δείπνο.

3η μέρα: Μετέωρα-«Αλπικό» Μέτσοβο-Βάλια Κάλντα

Μετά το πρωινό περιήγηση στην Καλαμπάκα και τα Μετέωρα και συνέχεια με το «Αλπικό» Μέτσοβο, μέσω γραφικής διαδρομής. Επίσκεψη στη μητρόπολη της Αγίας Παρασκευής, στο Αρχοντικό Τοσίτσα και την πινακοθήκη. Καιρού επιτρέποντος θα φθάσουμε μέχρι τη Μηλιά, την είσοδο του Δρυμού Βάλια Κάλντα, με προαιρετική πεζοπορία. Επιστροφή στην Καλαμπάκα. Δείπνο.

4η μέρα: Χωριά Κόζιακα-Αθήνα

Πρωινή εξόρμηση στα ορεινά θέρετρα της Πίνδου. Στάσεις στην Πύλη, την Πόρτα Παναγιά, τη γέφυρα Αγ. Βησσαρίωνα, την Ελάτη, το Περτούλι και το Νεραϊδοχώρι. Κούλουμα κατά τη διάρκεια της εκδρομής. Πορεία επιστροφής.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

• Διαμονή στο ξενοδοχείο

• Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις που αναφέρονται • Ημιδιατροφή • Αποκριάτικο γλέντι στη θέση της ημιδιατροφής • Αρχηγός/συνοδός • Κοτιγιόν-σερπαντίνες • Ασφάλεια αστικής ευθύνης στους εκδρομείς

Συνοπτικό 3ήμερης:

1η μέρα: Αθήνα-Λίμνη Ταυρωπού-Καλαμπάκα 2η μέρα: Ασπροποταμίτικα

χωριά 3η μέρα: Χωριά του Κόζιακα: Πύλη-Πόρτα Παναγιά-Ελάτη-Περτούλι

Κόστος κατ’ άτομο Ημιδιατροφή

2/κλινο

3ο άτομο

1/κλινο

1ο παιδί

1-3/3 3ήμερη πούλμαν

179

139

250

75

28/2-3/3 4ήμερη πούλμαν

240

180

345

95