Skip to main content

Τρίκαλα Κορινθίας & Αναπλιώτικο Καρναβάλι!!! ΑΠΟ 195,00

Τρίκαλα Κορινθίας & Αναπλιώτικο Καρναβάλι

Αναχωρήσεις: 28 Φεβρ. & 1 Μαρτίου, 3 & 4 μέρες ΑΠΟ 195,00     

1 Μέρα:
Αθήνα - Ακροκόρινθος - Μονή Φανερωμένης Χιλιομοδίου - Τρίκαλα Κορινθίας - KING SARON
Αναχώρηση το πρωί από Αθήνα ώρα 09.00 με πρώτη στάση τον Ισθμό της Κορίνθου. Κατόπιν, ανεβαίνουμε στον Ακροκόρινθο. Στους πρόποδες του ήταν χτισμένη η Αρχαία Κόρινθος και ο βράχος λόγω της μορφολογίας του, χρησιμοποιήθηκε από τα αρχαία χρόνια ως κάστρο (Ακρόπολη). Επίσκεψη και ξενάγηση στο κάστρο. Συνεχίζουμε για τη Μονή Φανερωμένης Χιλιομοδίου για το προσκύνημά μας. Επόμενη επίσκεψη στην πανέμορφη Ορεινή Κορινθία και συγκεκριμένα στα Τρίκαλα για φαγητό. Άφιξη στο πολυαγαπημένο μας ξενοδοχείο KING SARON 4*, στο Καλαμάκι Κορινθίας.Δείπνο μπουφέ και ποτά (αναψυκτικά, κρασί, μπύρα).
  2  Μέρα:
Λίμνη Στυμφαλίας - Χωριά Ζήριας - Καστανιά - Λίμνη Δόξα
Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση με προορισμό μας την Ορεινή Κορινθία. Παράκαμψη στο ύψος του Κιάτου και ανηφορίζουμε για τη λίμνη Στυμφαλία, μία από τις ομορφότερες του ελλαδικού χώρου, με σύντομη επίσκεψη στο Περιβαλλοντικό Μουσείο (εφόσον είναι ανοιχτό – έξοδα ατομικά). Διασχίζοντας τον παραδοσιακό οικισμό Καστανιά, μέσα στα έλατα, σε υψόμετρο 920 μ. και το Μεσίνο, καταλήγουμε στην αρχαία Φενεό. Εκτός από την ομώνυμη αρχαία πόλη, εδώ βρίσκεται και το ιστορικό μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου το οποίο δεσπόζει πάνω από την μαγευτική τεχνητή λίμνη “Δόξα”. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο μπουφέ και ποτά (αναψυκτικά, κρασί, μπύρα).
  3  Μέρα:
Αναπλιώτικο Καρναβάλι!!! - Ναύπλιο
Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση με προορισμό το μαγευτικό Nαύπλιο, την Πρωτεύουσα των... ερωτευμένων. Ζευγάρια και οικογένειες για Σαββατοκύριακο, νέοι για μονοήμερες αποδράσεις, όλοι την επισκέπτονται τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους, και οι περισσότεροι επιστρέφουν και πάλι. Ελεύθερος χρόνος, σε μία από τις ομορφότερες πόλεις της Ελλάδας, να απολαύσετε τον καφέ σας στα γραφικά σοκάκια πάνω από το λιμάνι. Αργά το μεσημέρι κορυφώνεται το Αναπλιώτικο Καρναβάλι, που αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη!!! Αφού διασκεδάσουμε στην εορταστική ατμόσφαιρα του Ναυπλίου, επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο μπουφέ με ποτά (αναψυκτικά, κρασί, μπύρα) με κορύφωση του γλεντιού, χορό και τραγούδι!!!
  4  Μέρα:
Λουτράκι - Κούλουμα - Αθήνα
Μπουφέ πρωινό. Το κοσμοπολίτικο Λουτράκι έχει προετοιμάσει όπως κάθε χρόνο, διάφορες εκδηλώσεις για τα Κούλουμα. Ο πλακόστρωτος παραλιακός πεζόδρομος, με τα εστιατόρια και τις καφετέριες, πλημμυρισμένος από κόσμο που γιορτάζει. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και πλουσιοπάροχο μπουφέ με Σαρακοστιανά! Πορεία επιστροφής στην Αθήνα.

Σημείωση:
Στο 3ήμερο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνεται η εκδρομή Λίμνη Στυμφαλίας – Χωριά Ζήριας – Καστανιά – Λίμνη Δόξα
 
ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΔΩΡΕΑΝ ΠΟΤΑ
Ενισχυμένη, πλούσια ημιδιατροφή (πρωινό - βραδινό) με άφθονο κρασί σε καράφα (Λευκό - Ροζέ -Κόκκινο), Μπύρα Βαρελίσια και Αναψυκτικά σε όλα τα γεύματα!

Το Σαρακοστιανό Μπουφέ της Καθαρής Δευτέρας πλούσιο και… ΔΩΡΕΑΝ!

ΚΑΙ MINI-CLUB ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ!
Με Φουσκωτά Παιχνίδια που λατρεύουν τα παιδιά και δημιουργική, παιδική απασχόληση από Έλληνες Παιδαγωγούς.
 
Σάββατο 1 Μαρτίου
Σαββατόβραδο με την Ορχήστρα του Μιχάλη Κουμιώτη. Αποκριάτικη γιορτινή βραδιά με χορό & τραγούδι, σε παλιά & αγαπημένα τραγούδια… γλεντήστε μέχρι το πρωί!

Κυριακή 2 Μαρτίου
Προετοιμασία των Αποκριάτικων Στολών για το βραδινό ΜΑΣΚΕ… Οι καλύτερες μεταμφιέσεις ΒΡΑΒΕΥΟΝΤΑΙ με ΤΑΞΙΔΙΑ!!! Αποκριάτικο, Disco Ξεφάντωμα με τους Prestige Band. Τα μεσάνυχτα ΠΑΡΤΥ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΩΝ & Σοκολατοπόλεμος.

Καθαρά Δευτέρα 3 Μαρτίου
Στους καταπράσινους κήπους & την παραλία Χαρταετοί... Μεγάλος Σαρακοστιανός μπουφές με λαγάνες, θαλασσινά, παραδοσιακές πίτες, γλυκά ταψιού, σκαλτσούνια, άφθονο κρασάκι & γλέντι με ζωντανή μουσική...
Τιμή κατ’άτομο με πούλμαν με ημιδ/φή, κρασί, μπύρα και αναψυκτικά στα φαγητά, πλούσιο πρόγραμμα διασκέδασης & ΔΩΡΟ τον Σαρακοστιανό μπουφέ της Κ. Δευτέρας


Αναχωρήσεις: 28 Φεβρ. & 1 Μαρτίου, 3 & 4 μέρες
          
     3 μέρες/ 2 νύχτες    4μέρες / 3 νύχτες
Δίκλινο    195     259
3ο άτομο    169     216
3ο άτομο έως 12 ετών    80    95
4ο άτομο έως 12 ετών    145    175
Μονόκλινο    219    290
 
 
Περιλαμβάνονται:
     Μεταφορές, εκδρομές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
     Διαμονή στο KING SARON (4*) στο Καλαμάκι Κορινθίας
     Πλούσιο μπουφέ πρωινό και μπουφέ δείπνο κάθε βράδυ (ημιδιατροφή) κρασί, μπύρα και αναψυκτικά στα φαγητά, πλούσιο πρόγραμμα διασκέδασης
     Επιπλέον ΔΩΡΟ Πλούσιο Σαρακοστιανό την Καθαρά Δευτέρα σε μπουφέδες με ποτά
     Εκπλήξεις !!!! Παιχνίδια !!!! Διαγωνισμοί !!!!
     Συμμετοχή στο πλούσιο Αποκριάτικο πρόγραμμα με ορχήστρα, χορό & τραγούδι
     Κοτιγιόν, Σερπαντίνες
     Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς έως 75 ετών
     Αρχηγός / Συνοδός
     Φ.Π.Α.