Skip to main content

Γύρος Πυλίας - Μεθώνη - Πύλος - Καλαμάτα Πάσχα 2024 από 305€

Αναχώρηση: 3/5  4 μέρες  | Ώρα αναχώρησης: 07:45

Μ. Παρασκευή: Αθήνα - Αρχαία Μεσσήνη - Πεταλίδι

Πρωινή αναχώρηση από Αθήνα και με ενδιάμεσες στάσεις φτάνουμε στην Αρχαία Μεσσήνη, μια από τις πιο καλοδιατηρημένες πόλεις του αρχαίου κόσμου. Θα ξεναγηθούμε από επίσημο ξεναγό στα ταφικά μνημεία, τα ιερά, το θέατρο, την Αγορά, το Ασκληπιείο, το Γυμνάσιο και το Στάδιο και ακολουθεί επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο, όπου εκτίθενται αγάλματα, προτομές και αντικείμενα από τις ανασκαφές. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και αναχωρούμε για το ξενοδοχείο Sunrise Village Beach Hotel 4* στο Πεταλίδι. Τακτοποίηση στα δωμάτια και αναχώρηση για την περιφορά του Επιταφίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

Μ. Σάββατο: Γύρος Πυλίας (Φοινικούντα - Μεθώνη - Πύλος)

Πρωινό και αναχώρηση για το γύρο της Πυλίας μέσα από μια υπέροχη διαδρομή. Με αφετηρία το παραθαλάσσιο Πεταλίδι και αγναντεύοντας από μακριά την Κορώνη, θα περάσουμε από όμορφους οικισμούς για να καταλήξουμε στη γραφική Φοινικούντα. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και περίπατο στην πανέμορφη παραλία. Σειρά έχει η Μεθώνη, όπου θα επισκεφθούμε το ενετικό Κάστρο με το Μπούρτζι, το μικρό επιθαλάσσιο οχυρό. Συνεχίζουμε για την όμορφη Πύλο στον κόλπο του Ναυαρίνου. Εκεί θα θαυμάσουμε το Κάστρο της Πύλου, επιβλητικό οχυρό της οθωμανικής περιόδου, και το ιστορικό νησάκι Σφακτηρία που λειτουργεί ως φυσικός κυματοθραύστης. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Ανάσταση και ακολουθεί το αναστάσιμο δείπνο.

 

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γεύμα - Μεσσήνη

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για να παρακολουθήσουμε το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία με ούζο και μεζέδες. Ακολουθεί το πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική και χορό. Το απόγευμα θα μεταβούμε στη Μεσσήνη για καφέ και περίπατο στα γραφικά δρομάκια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

Δευτέρα Πάσχα: Καλαμάτα - Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για την Καλαμάτα και το ιστορικό της κέντρο, όπου βρίσκονται τα περισσότερα αξιοθέατα. Θα επισκεφθούμε το Ναό της Υπαπαντής, προστάτιδα και πολιούχος της πόλης και την εκκλησία των Αγίων Αποστόλων, σημαντικό μνημείο των βυζαντινών χρόνων. Χρόνος για γεύμα και βόλτα στα ατμοσφαιρικά σοκάκια της Παλιάς Πόλης. Τελευταίος μας σταθμός το Πάρκο Σιδηροδρόμων, το μοναδικό στο είδος του υπαίθριο μουσείο στην Ελλάδα. Πορεία επιστροφής για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ✓ Μεταφορές, περιηγήσεις όπου αναφέρονται με πολυτελές πούλμαν της εταιρείας Panolympia  ✓ Διαμονή στο ξενοδοχείο Sunrise Village Beach Hotel 4*, στο Πεταλίδι ✓ Ημιδιατροφή καθημερινά ✓ Αναστάσιμο δείπνο & πασχαλινό γεύμα με ζωντανή μουσική στη θέση της ημιδιατροφής ✓ Τα ποτά στα γεύματα ✓ Ξενάγηση στην Αρχαία Μεσσήνη ✓ Λαμπάδα για την Ανάσταση ✓ Αρχηγός/συνοδός ✓ Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους.
Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση.

 

 

ΓΥΡΟΣ ΠΥΛΙΑΣ - Sunrise Viilage

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ

Αναχώρηση

Ημέρες

2κλινο Gv

2κλινο Sv

3ο άτομο

1κλινο Gv

1κλινο Sv

1ο παιδί 4-12

2ο παιδί 4-12

3/5

4

305€

320€

275€

430€

460€

130€

210€