Skip to main content

ΠΑΣΧΑ 2022 Κάρπαθος! από 445€

4 ΗΜΕΡΕΣ

Αναχώρηση 22/4/2022

22/4 ΑΘΗΝΑ - ΚΑΡΠΑΘΟΣ 16:15-17:30

25/4 ΚΑΡΠΑΘΟΣ - ΑΘΗΝΑ 18:00-19:15

Μ. Παρασκευή: Αθήνα - Κάρπαθος - Επιτάφιος

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση για Κάρπαθο. Άφιξη και μεταφορά στην πρωτεύουσα του νησιού, τα Πηγάδια. Τακτοποίηση στο NEREIDES HOTEL 4* και δείπνο. Στη συνέχεια μετάβαση σε κοντινή εκκλησία για την περιφορά του Επιταφίου.

Μ. Σάββατο: Η παραδοσιακή Όλυμπος

Πρωινό και ξεκινάμε για την ξακουστή Όλυμπο ή Έλυμπο, κατά τους ντόπιους. Ο αποκλεισμός της λόγω του ορεινού της περιοχής ήταν η ασπίδα του χωριού από τον χρόνο. Τα μαγευτικά στενάκια, τα γραφικά καφενεία, οι ξυλόφουρνοι σε κάθε γειτονιά, οι γραφικοί πέτρινοι ανεμόμυλοι, οι παλιές εκκλησιές, το Μουσείο του Λαϊκού καλλιτέχνη Γιάννη Χατζηβασίλη, τα τουριστικά μαγαζιά με τα πολύχρωμα υφαντά και οι γυναίκες ντυμένες με τις μοναδικές παραδοσιακές φορεσιές τους, είναι μερικές μόνο από τις εικόνες της Όλυμπου που θα σας γοητεύσουν. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το βράδυ πεζή μετάβαση στην Ανάσταση. Ακολουθεί Αναστάσιμο δείπνο με παραδοσιακή μαγειρίτσα.

Κυριακή Πάσχα: Πηγάδια

Πρωινό και ακολουθεί το Πασχαλινό τραπέζι. Παραδοσιακό Καρπαθιώτικο Βυζάντι είναι ο πρωταγωνιστής, συνοδευόμενος από άλλες τοπικές λιχουδιές. Νωρίς το απόγευμα περίπατος στα Πηγάδια για καφέ και για να δούμε εξωτερικά ενδιαφέροντα κτίρια όπως το Επαρχείο, το Αρχαιολογικό μουσείο και τα κτίρια των Ιταλών.

Δευτέρα: Γύρος χωριών - Κάρπαθος - Αθήνα

Πρωινό και ξεκινάμε για το γύρο του νησιού, με επίσκεψη στο Απέρι, πρώτη πρωτεύουσα του νησιού. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο Όθος όπου και θα ξεναγηθούμε στο λαογραφικό μουσείο (έξοδα ατομικά) για να δούμε το εσωτερικό ενός Καρπάθικου σπιτιού με την ιδιαίτερη διακόσμηση. Συνεχίζουμε για το αγροτικό μουσείο Πυλών (έξοδα ατομικά). Το μεσημέρι θα μας βρεί στο ψαροχώρι Φοινίκι, για γεύμα στο γραφικό λιμανάκι του. Θα καταλήξουμε στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής μας στην Αθήνα.

ΚΑΡΠΑΘΟΣ NEIRIDES HOTEL 4*

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ ΆΤΟΜΟ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ, ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

Αναχώρηση

Ημέρες

2κλινο

3o άτομο

1κλινο

22-Απρ

4

445 €

435 €

525 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ:

✓ Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Οlympic Air

✓ 1 αποσκευή 23kg & χειραποσκευή 8kg/άτομο

✓ Μεταφορές, περιηγήσεις όπου αναφέρονται

✓ Διαμονή στο NEREIDES HOTEL 4*, στα Πηγάδια

✓ Ημιδιατροφή καθημερινά

✓ Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής

✓ Λαμπάδα για την Ανάσταση

✓ Αρχηγός/συνοδός

✓ Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ: Φόροι αεροδρομίου 65€/άτομο. Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Ο ειδικός φόρος