Skip to main content

ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ Αγίου Πνεύματος 2020 από 384,00

Συγκλονιστική οµορφιά & αρχέγονη φύση!
NIKI BEACH HOTEL 3*

1η μέρα: Αθήνα - Αλεξανδρούπολη - Σαμοθράκη

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Αλεξανδρούπολη. Άφιξη και μεταφορά στο λιμάνι, από όπου θα πάρουμε το πλοίο για τη Σαμοθράκη. Η Χώρα απέχει έξι χλμ. από το λιμάνι. Την κοσμούν πλακόστρωτες πλατείες, περιποιημένα καταστήματα, απόκρυφα καλντερίμια και επιβλητικά απομεινάρια από τα τείχη του μεσαιωνικού κάστρου. Τα δίπατα σπίτια εντυπωσιάζουν. Ιδίως τα εκλεκτά δείγματα των “αϊτσένιων” οικιών, δηλαδή αυτών με την επίπεδη χωματένια στέγη. Επόμενη στάση μας είναι η Καμαριώτισσα. Γραφικό επίνειο, που οφείλει την ονομασία της στο εικόνισμα της Παναγίας από τις Καμάρες, που φυλάσσεται στην ομώνυμη εκκλησία. Το μεγάλο λιμάνι της Σαμοθράκης και παράλληλα κόμβος από όπου ξεκινούν οι βασικές οδικές αρτηρίες για τις δύο πλευρές του νησιού. H Καμαριώτισσα είναι κατά την καλοκαιρινή περίοδο κέντρο του κοσμοπολίτικου νησιού και αποκαλείται το μαργαριτάρι του βόρειου Αιγαίου. Εγκατάσταση στο ξενοδοχείο ΝΙΚΙ ΒEACH 3*. Το βράδυ δείπνο σε τοπική ταβέρνα στoν Προφήτη Ηλία με το περίφημο κατσικάκι Σαμοθράκης (σούβλας).

2η μέρα: Σαμοθράκη - Αρχαιολογικός Χώρος - Βάθρες - Θέρμα

Μετά το πρωϊνό μας ξεκινάμε για τις άλλες αναρίθμητες ομορφιές του νησιού. Σ’ αυτές περιλαμβάνονται το Μυστηριακό Περιβάλλον του Αρχαιολογικού Χώρου (περιπατητική εκδρομή), οι Βάθρες της Γριάς, οι Πύργοι των Γκατελούζι. Γεύμα σε τοπική ταβέρνα στα Θέρμα για να δοκιμάσουμε τοπικές γεύσεις (καβουρμάς, αρνάκι γεμιστό κ.α.). Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και μπάνιο.

3η μέρα: Βόρειες ακτές

Μπουφέ πρόγευμα και διαδρομή στις βόρειες ακτές του νησιού μέχρι την διασταύρωση της Άνω Μεριάς, όπου τελειώνει ο οδικός άξονας. Συνεχίζουμε για τα Θέρμα όπου χρόνος για μπάνιο στην οργανωμένη παραλία, ενώ όσοι επιθυμούν μπορούν να επισκεφθούν με πεζοπορία τη διάσημη βάθρα του “Φονιά” με τον ομώνυμο καταρράκτη. Χρόνος για γεύμα σε τοπική ταβέρνα (έξοδα ατομικά). Το βράδυ δείπνο σε εκλεκτή ψαροταβέρνα στην Καμαριώτισσα.

4η μέρα: Σαμοθράκη - Αλεξανδρούπολη - Αθήνα

Μπουφέ πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος μέχρι το μεσημέρι. Αναχωρούμε από το ξενοδοχείο, χρόνος για γεύμα και επιβίβαση στο πλοίο που θα μας μεταφέρει στην Αλεξανδρούπολη. Αργότερα μεταφερόμαστε στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής στην Αθήνα.

Σημειώσεις: • Η σειρά των επισκέψεων μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με τα δρομολόγια των πλοίων, τα οποία αναμένονται να ανακοινωθούν, χωρίς να παραληφθεί οτιδήποτε από τα αναγραφόμενα.

Πτήσεις με Sky Express:

  • 5 Ιουνίου Αθήνα - Αλεξανδρούπολη 07:15 - 08:20
  • 8 Ιουνίου Αλεξανδρούπολη - Αθήνα 20:05 - 21:10

Τιµή κατ’ άτοµο µε αεροπορικώς και πλοίο
(Αλεξανδρούπολη - Σαµοθράκη - Αλεξανδρούπολη)
µε ηµιδιατροφή καθηµερινά*.

NIKI BEACH HOTEL 3*

4 µέρες / 5 - 8 Ιουνίου

Δίκλινο

384

3ο άτοµο

352

3ο άτοµο ως 12 ετών

330

Μονόκλινο

410

* Τα γεύματα/ δείπνα δίνονται σε τοπικά επιλεγμένα εστιατόρια.

Φόροι αεροδρομίου : € 49 κατ’άτομο

Περιλαμβάνονται: • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Αλεξανδρούπολη - Αθήνα οικονομικής θέσης με SKY EXPRESS με δικαίωμα ανά επιβάτη μίας αποσκευής μέχρι 20 κιλά και μίας χειραποσκευής μέχρι 6 κιλά • Εισιτήρια πλοίου Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη-Αλεξανδρούπολη • Μεταφορές - εκδρομές ως πρόγραμμα με τοπικό κλιματιζόμενο πούλμαν • Τρείς (3) διανυκτερεύσεις στο NIKI BEACH 3* στη Σαμοθράκη • Μπουφέ πρωϊνό στο NIKI BEACH ένα γεύμα & δύο δείπνα σε τοπικά εστιατόρια της Σαμοθράκης • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική στους εκδρομείς έως 75 ετών • Αρχηγός / Συνοδός • Φ.Π.Α.