Skip to main content

ΛΗΜΝΟΣ Αγίου Πνεύματος 2020 από 375,00

Lemnos Village Hotel 5*

1η μέρα: Αθήνα - Λήμνος - Μύρινα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Λήμνο. Άφιξη και μεταφορά στο LEMNOS VILLAGE HOTEL 5*. στην παραλία Πλατύ, μια από τις δημοφιλέστερες του νησιού, με κρυστάλλινα νερά και ψιλή άμμο. Αργότερα δείπνο μπουφέ.

2η μέρα: Μεγάλος γύρος νησιού

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και αρχίζουμε τις επισκέψεις μας από το Πορτιανό με το Λαογραφικό Μουσείο και την οικία που διέμεινε ο Churchill. Στη γειτονική Νέα Κούταλη θα δούμε το Μουσείο Ναυτικής Παράδοσης και αργότερα στον Κότσινα την εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής. Θα εντυπωσιαστούμε από τον αρχαιολογικό χώρο των Καβειρίων και την τέχνη της Αγγειοπλαστικής στο Κοντοπούλι. Χρόνος για γεύμα στον Μούδρο και επιστροφή. Το βράδυ δείπνο μπουφέ.

3η μέρα: Οινοποιείο - Πολιόχνη - Άγιος Σώζων - Κόντια

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα και μετάβαση σε τοπικό οινοποιείο για να δοκιμάσουμε τα περίφημα Λήμνια κρασιά αλλά και ένα από τα πιο γνωστά εργαστήρια του νησιού για τοπικά προϊόντα (μαστιχοβανίλιες, ταχίνι, λουκούμια κ.α.). Συνεχίζουμε προς τα τα Καμίνια, για επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της προϊστορικής Πολιόχνης. Μετά για τον Άγιο Σώζων (πολιούχο της Λήμνου) και αργότερα για τον ορεινό Κόντια με τους ανεμόμυλους και τα πετρόχτιστα σπίτια. Χρόνος για γεύμα στην παραλία Εβγατή (ή Νεβγάτη) και απόγευμα ελεύθερο στο ξενοδοχείο για να απολαύσετε την παραλία και τις ανέσεις του.

4η μέρα: Μύρινα - Αθήνα

Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα. Απολαύστε την κρυστάλλινη θάλασσα. Αργότερα, περιήγηση στις ομορφιές της Μύρινας όπου χρόνος για γεύμα. Το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής στην Αθήνα.

Πτήσεις µε OLYMPIC AIR:

  • 5 Ιουνίου Αθήνα - Λήμνος 18.55 - 19.45
  • 8 Ιουνίου Λήμνος - Αθήνα 20.10 - 21.00

Τιµή κατ’ άτοµο µε αεροπλάνο

µε ηµιδιατροφή καθηµερινά.

LEMNOS VILLAGE 5*

4 µέρες

5 - 8 Ιουνίου

Δίκλινο

375

3ο άτοµο

328

3ο άτοµο έως 12 ετών

260

Μονόκλινο

458

Φόροι αεροδρομίων € 49 κατ'άτομο.

Περιλαμβάνονται: • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Λήμνος - Αθήνα οικονομικής θέσης με OLYMPIC AIR με δικαίωμα ανά επιβάτη μίας αποσκευής μέχρι 23 κιλά και μίας χειραποσκευής μέχρι 8 κιλά • Μεταφορές - εκδρομές ως πρόγραμμα με τοπικό κλιματιζόμενο πούλμαν • Διαμονή στο LEMNOS VILLAGE HOTEL 5* στην παραλία Πλατύ • Πρωϊνό και δείπνο μπουφέ στο ξενοδοχείο καθημερινά (ημιδιατροφή) • Αρχηγός / Συνοδός • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς ως 75 ετών • Φ.Π.Α.