Skip to main content

Χίος Πάσχα 2020 από 389,00

Με διαμονή στο ανακαινισμένο Chios Chandris 4*, μπροστά στο λιμάνι της Χίου!

5 ΜΕΡΕΣ
Αναχώρηση: 16/4

Μ. Πέμπτη: Πειραιάς - Χίος

Συγκέντρωση στο λιμάνι του Πειραιά. Επιβίβαση στο πλοίο, απόπλους και διανυκτέρευση εν πλω.

Μ. Παρασκευή: Χίος - Μαστιχοχώρια - Πυργί - Μεστά

Άφιξη στη Χίο και μεταφορά στο ξενοδοχείο CHIOS CHANDRIS HOTEL 4*. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για τα Μαστιχοχώρια, μοναδικό τόπο παραγωγής μαστίχας Χίου. Συνεχίζουμε για το Πυργί, με τη μοναδική αρχιτεκτονική των σπιτιών με τα ασπρόμαυρα γεωμετρικά σχήματα στους τοίχους, που δίνουν στο χωριό το μοναδικό χαρακτήρα του. Επόμενος σταθμός μας ο Μεσαιωνικός οικισμός των Μεστών, όπου όλα τα σπίτια έχουν ενωμένες τις στέγες με μία είσοδο και μία έξοδο για όλο τον οικισμό, δημιουργώντας έναν κατοικούμενο λαβύρινθο! Τελευταία επίσκεψη στην εκκλησία του Ταξιάρχη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και μετάβαση στην περιφορά του Επιταφίου. Δείπνο.

Μ. Σάββατο: Δυτική πλευρά (Καρυές - Νέα Μονή - Ανάβατος - Αυγώνυμα) - Βροντάδος

Πρωινό και αναχώρηση για τη δυτική πλευρά του νησιού, όπου θα δούμε τις Καρυές, με θέα έως τις Μικρασιατικές ακτές. Πρώτος σταθμός η Νέα Μονή, το σπουδαιότερο Βυζαντινό μνημείο του νησιού (1042 μ.X.). Επόμενος σταθμός το Μεσαιωνικό χωριό Ανάβατος, ο «Μυστράς του Αιγαίου». Συνεχίζουμε με περιήγηση στο Μεσαιωνικό χωριό των Αυγωνύμων και επιστρέφουμε στην πόλη της Χίου και στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ μεταφορά στο Βροντάδο για να παρακολουθήσουμε το έθιμο των ρουκετών, που λαμβάνει χώρα στην Ανάσταση, το Μεγάλο Σάββατο. Πρόκειται για μια ανταλλαγή πυρών ανάμεσα στις δύο μεγαλύτερες ενορίες της πόλης, αυτές του Αγίου Μάρκου και της Παναγίας Ερυθιανής. Ανάσταση και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Αναστάσιμο δείπνο.

Κυριακή Πάσχα: Πασχαλινό γλέντι - γεύμα - ελεύθερο απόγευμα

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος. Ακολουθεί το Πασχαλινό γεύμα, με τον οβελία να «κυριαρχεί», συνοδεία πολλών τοπικών εδεσμάτων. Το απόγευμα μπορείτε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας τις ανέσεις του ξενοδοχείου και να κάνετε βόλτα στην πόλη.

Δευτέρα του Πάσχα: Ελεύθερο πρωινό - Χίος - Πειραιάς

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος στην πόλη, όπου θα έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε μαστίχα και άλλα προϊόντα του νησιού. Μεταφορά στο λιμάνι. Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση για τον Πειραιά. Άφιξη στο λιμάνι του Πειραιά αργά το βράδυ.

Τα δρομολόγια σας:

  • 16/4 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΧΙΟΣ «NISSOS RODOS» 20:00-04:15
  • 20/4 ΧΙΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ «NISSOS SAMOS» 13:30-21:15

ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΛΟΙΟ, ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ CV

2ΚΛΙΝΟ SV

2ΚΛΙΝΟ PV

3ο ΆΤΟΜΟ

1ΚΛΙΝΟ CV

1ΚΛΙΝΟ SV

16/4 SMILE PRICE

5

389 €

405 €

410 €

320 €

530 €

542 €

16/4

5

415 €

435 €

440 €

345 €

560 €

570 €

Οι τιμές Smile Price ισχύουν έως 14/3 και για περιορισμένες θέσεις

ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ: ✓ Μεταφορές, περιηγήσεις με πολυτελές πούλμαν ✓ Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Χίος - Πειραιάς σε οικονομική θέση✓ Διαμονή στο ξενοδοχείο Chios Chandris Hotel 4* ✓ Ημιδιατροφή καθημερινά ✓ Αναστάσιμο δείπνο & Πασχαλινό γεύμα στη θέση της ημιδιατροφής ✓ Λαμπάδα για την Ανάσταση ✓ Αρχηγός/συνοδός ✓ Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ: Τα γεύματα εκτός ξενοδοχείου. Η είσοδος στους επισκέψιμους χώρους. Ό,τι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα. Ο ειδικός φόρος διαμονής*

*ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ:

Στις αναγραφόμενες τιμές των ξενοδοχείων και εκδρομών εσωτερικού του καταλόγου μας δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018.

Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο, καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο και ανέρχεται σε:

  • 0,50 € | ενός ή δύο αστέρων
  • 1,50 € | τριών αστέρων
  • 3,00 € | τεσσάρων αστέρων
  • 4,00 € | πέντε αστέρων