Skip to main content

Φιλτάτη Φιλόξενος ΛΗΜΝΟΣ Πάσχα 2020 από 349,00

 Αναχώρηση: 17 - 20 Απριλίου -  4 µέρες

 Μεγ.Παρασκευή: Αθήνα - Λήμνος - Πολιόχνη - Μύρινα

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για Λήμνο. Άφιξη και διερχόμενοι τα Καμίνια, επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της προϊστορικής Πολιόχνης. Συνεχίζουμε για τον Άγιο Σώζων (πολιούχο της Λήμνου) και αργότερα για τον ορεινό Κόντια με τους ανεμόμυλους και τα πετρόχτιστα σπίτια. Χρόνος για γεύμα στη Νεβγάτη και εγκατάσταση στη Μύρινα στο κεντρικό DIAMANTIDIS HOTEL 3*. Δείπνο σε κοντινό εστιατόριο και παρακολούθηση του Επιταφίου.

Μεγ.Σάββατο: Μεγάλος γύρος νησιού

Πρόγευμα και αρχίζουμε τις επισκέψεις μας από το Πορτιανό με το Λαογραφικό Μουσείο και την οικία που διέμεινε ο Churchill. Στη γειτονική Νέα Κούταλη θα δούμε το Μουσείο Ναυτικής Παράδοσης και αργότερα στον Κότσινα την εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής. Θα εντυπωσιαστούμε από τον αρχαιολογικό χώρο των Καβειρίων και την τέχνη της Αγγειοπλαστικής στο Κοντοπούλι. Χρόνος για γεύμα στον Μούδρο και επιστροφή. Το βράδυ θα σας προσφέρουμε τη λαμπάδα σας και πεζή μετάβαση για την Ανάσταση. Ακολουθεί παραδοσιακό δείπνο με μαγειρίτσα και άλλα εδέσματα σε κοντινό εστιατόριο.

Κυριακή Πάσχα: Λαμπρή στη Μύρινα

Χριστός Ανέστη! Πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη στις ομορφιές της Μύρινας. Το μεσημέρι Πασχαλινό γεύμα σε τοπικό εστιατόριο με το πατροπαράδοτο αρνάκι και άλλα εδέσματα.

Δευτέρα: Λήμνος - Οινοποιείο - Αθήνα

Πρωϊνό και χρόνος ελεύθερος. Αργότερα μετάβαση σε τοπικό οινοποιείο για να δοκιμάσουμε τα περίφημα Λήμνια κρασιά αλλά και ένα από τα πιο γνωστά εργαστήρια του νησιού για τοπικά προϊόντα (μαστιχοβανίλιες, ταχίνι, λουκούμια κ.α.). Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής στην Αθήνα.

Πτήσεις µε SKY EXPRESS

17/4 Αθήνα - Λήµνος 09.30-10.30

20/4 Λήµνος - Αθήνα 16.45-17.45

Τιµή κατ’ άτοµο µε αεροπλάνο µε ηµιδιατροφή (τα γεύµατα/ δείπνα δίνονται σε τοπικά επιλεγµένα εστιατόρια) καθηµερινά, στην οποία συµπεριλαµβάνεται το Αναστάσιµο δείπνο και το Πασχαλινό γεύµα.

DIAMANTIDIS HOTEL 3*

4 µέρες / 17 - 20 Απριλίου

Δίκλινο

349

3ο άτοµο

315

Μονόκλινο

410

Φόροι αεροδρομίου € 49 κατ’ άτομο

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Λήμνος - Αθήνα οικονομικής θέσης με SKY EXPRESS
  • Μεταφορές - εκδρομές ως πρόγραμμα με τοπικό κλιματιζόμενο πούλμαν
  • Διαμονή στο κεντρικό DIAMANTIDIS HOTEL 3* στην Μύρινα
  • Πρωϊνό στο ξενοδοχείο καθημερινά
  • Νηστίσιμο δείπνο, Αναστάσιμο δείπνο και Πασχαλινό γεύμα σε τοπικά εστιατόρια (ημιδιατροφή)
  • Αρχηγός / Συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς ως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.