Skip to main content

Πανόραμα Βόρειας Ταϊλάνδης - Μπανγκόκ - Σιγκαπούρη | 20.12.2023 Διάρκεια: 15 ΗΜΕΡΕΣ από 2099

Αναχώρηση: 20/12

 

1η ημέρα : ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ – ΜΠΑΝΓΚΟΚ – ΤΣΙΑΝΓΚ ΜΑΪ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τον βορρά της Ταϊλάνδης και το Τσιάνγκ Μάι μέσω ενδιάμεσου σταθμού.

 

2η ημέρα : ΤΣΙΑΝΓΚ ΜΑΪ

Άφιξη στο Τσιάνγκ Μάι, την πρωτεύουσα του Βορρά, ένα αληθινό υπαίθριο μουσείο με αρχαίους ναούς, που θα μας μεταφέρουν σε άλλες εποχές. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Υπόλοιπη μέρα στην διάθεσή σας για μία πρώτη γνωριμία με το Τσιάνγκ Μάι. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα : ΤΣΙΑΝΓΚ ΜΑΪ (ναός Ντόι Σουτέπ , φάρμα ελεφάντων, φάρμα με ορχιδέες φυλές)

Σήμερα το πρωί θα επισκεφτούμε το σήμα κατα¬τεθέν της πόλης, τον Βατ Ντόι Σουτέπ (Wat Doi Suthep). Ο ναός αυτός κατασκευάστηκε το 1383 στην κορυφή του όρους Ντόι Σουτέπ σε υψόμετρο 1.100 μ. Στο κέ¬ντρο του βρίσκεται η χρυσή παγόδα, που περιέχει ιερά λείψανα του Βούδα. Ο ναός αυτός αποτελεί κέντρο προσκυνήματος πιστών από όλο τον κόσμο. Αφού ανεβούμε τα 309 σκαλιά του λόφου, θα απολαύ¬σουμε μια εξαιρετική θέα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.

Συνεχίζουμε επίσκεψη σε μία τοπική φάρμα ελεφάντων, όπου θα παρακολουθήσουμε από κο¬ντά τα συμπαθή αυτά παχύδερμα. Η φάρμα αποτε¬λεί κέντρο διάσωσης και αποκατάστασης για ελέ¬φαντες, και προσφέρει ένα περιβάλλον όπου τα ζώα αυτά μπορούν να αναρρώσουν από τυχόν τραυματισμούς και να ζουν σε συνθήκες ελευθε¬ρίας. Θα έχουμε την ευκαιρία να ταΐσουμε τους ελέφαντες αλλά και να τους δούμε να… απολαμβά¬νουν το μπάνιο τους στο ποτάμι!.(σύσταση να ντυθείτε να έχετε μαζί σας ρούχα καθώς μπορείτε να βραχείτε από το θέαμα του μπάνιου στο ποτάμι) Στη συνέχεια θα έρθουμε σε γειτονικό lodge για να χαλαρώσουμε και να κάνουμε τη βόλτα μας στο χω¬ριό με τις μακρολαίμες γυναίκες , Longneck Karen , φυλή που έχει μεταναστεύσει από τη γειτονική Βιρμανία. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο στη φάρμα/κήπο με ορχιδέες και στην συνέχεια επιστροφή στο Τσιάνγκ Μάι.

Ακολουθεί παραδοσιακό ταϊλανδέζικο δείπνο Κα¬ντόκε (Khantoke) σε τοπικό εστιατόριο. Αργότερα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα : ΤΣΙΑΝΓΚ ΜΑΪ – (Ξενάγηση-Λευκός ναός Ρονγκ Κουν-Μπλε ναός) – ΤΣΙΑΝΓΚ ΡΑΪ

Η ημέρα ξεκινά με ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Περνώντας με τα πόδια τα παλιά της τείχη στο σημείο της Πύλης Τα Πε, θα βρεθούμε στην παλιά πόλη, όπου θα περιηγηθούμε στους δρόμους της, βλέποντας εξωτερικά μερικούς από τους πιο σημαντικούς ναούς της, όπως τον Wat Phra Singh, τον Wat Chedi Luang κ.ά. Αναχώρηση οδικώς για το Τσιάνγκ Ράι, τη βορειότερη επαρχία της Ταϊλάνδης, γνωστή και ως η πύλη προς το Χρυσό Τρίγωνο ή «Τρίγωνο του Οπίου». Η περιοχή είναι επίσης γνωστή και ως η «πύλη για τη Νότια Κίνα». Κατά τη διάρκεια της διαδρομής μας θα κάνουμε μια στάση για να επισκεφτούμε έναν από τους πιο δημοφιλείς ναούς του Βορρά, τον σύγχρονο, αμφιλεγόμενης αισθητικής, λευκό Ναό Wat Rong Khun, που σχεδιάστηκε από το διάσημο καλλιτέχνη Chalermchai Kositpipat το 1997. Συνεχίζουμε με επίσκεψη στον λεγόμενο Γαλάζιο Ναό (Βατ Ρονγκ Σούε Τεν), ένας μνημειώδης βουδιστικός ναός με έντονους μπλε χρωματισμούς και περίτεχνες σκαλιστές παραστάσεις. Άφιξη στο Τσιάνγκ Ράι. Η πόλη ιδρύθηκε από το βασιλιά Meng Rai το 1262 και ήταν η πρώτη πρωτεύουσα της δυναστείας του πριν πέσει στα χέρια των Βιρμανών, όπου παρέμεινε για πολλές εκατοντάδες χρόνια. Διαθέτει τους δικούς της χαλαρούς ρυθμούς, την ήρεμη ζωή της επαρχίας και το καλό κλίμα - με λιγότερη υγρασία και περισσότερο φρέσκο αέρα, που έρχεται από τα γύρω βουνά. Πολλά βουδιστικά μοναστήρια και ναοί με «εξωτική» αρχιτεκτονική υψώ¬νουν τους χρυσοποίκιλτους οβελίσκους τους στον ουρανό. Το βράδυ ένας μικρός εμπορικός δρόμος της πόλης μετατρέπεται σε υπαίθρια αγορά και ζωντανεύει από τους εκατοντάδες μικροπωλητές. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα : ΤΣΙΑΝΓΚ ΡΑΪ (επίσκεψη σε φυτεία τσαγιού – ΧΡΥΣΟ ΤΡΙΓΩΝΟ – βαρκάδα στον ποταμό Μεκόνγκ)

Πρωινή οδική αναχώρηση για την περιοχή του Χρυ¬σού Τριγώνου, στα σύνορα των τριών χωρών, Ταϊ¬λάνδης, Βιρμανίας και Λάος. Θα φτάσουμε στο Μάε Σαλόνγκ όπου και θα επισκεφθούμε τοπική φυτεία

τσαγιού: το τσάι αντικατέστησε στα τέλη της δεκαετίας του 1970 την καλλιέργεια οπίου στην περιοχή, κάτι για το οποίο θα μάθουμε αρκετά κατά τη διάρκεια της ε¬πίσκεψής μας. Φτάνουμε στο λεγόμενο Χρυσό Τρί¬γωνο, εδώ όπου ο ποταμός Μεκόνγκ καθορίζει τα σύνορα των τριών χωρών. Στην συνέχεια θα επισκεφθούμε το το¬πικό Μουσείο Οπίου και θα απολαύσουμε μια βαρ¬κάδα στα νερά του Μεκόνγκ.

Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο Μάε Σάε, την περιοχή των χερσαίων συνόρων της Ταϊλάνδης με τη Βιρμα¬νία, όπου καθημερινά λειτουργεί μια μεγάλη αγορά με κάθε λογής αγαθά. Δείπνο σε τοπικό εστιατόριο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

 

6η ημέρα : ΤΣΙΑΝΓΚ ΡΑΪ – ΛΑΜΠΑΝΓΚ – ΣΟΥΚΟΤΑΪ

Πρωινή αναχώρηση για το Σουκοτάι, την πρώτη πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης, λίκνο του ταϊλανδέζικου πολιτισμού και πυρήνα του πρώτου ανεξάρτητου βασιλείου της χώρας (1238).

Καθοδόν θα κάνουμε στάση στο Λαμπάνγκ, ένα σημαντικό, πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο στον βορρά της Ταϊλάνδης. Η πόλη του Λαμπάνγκ διαθέτει αξιοσημείωτο ιστορικό ενδιαφέρον, καθώς υπήρξε μέρος του Βασιλείου Μον του Χαριπουντσάι, ανάμεσα στον 7ο και τον 12ο αιώνα. Οι υπέροχοι ναοί του, όπως το Βατ Πρα Τατ Λαμπάνγκ Σουάνγκ που θα επισκεφθούμε, έχουν κάνει το Λαμπάνγκ γνωστό και εκτός συνόρων. Άφιξη στο Σουκοτάι και επίσκεψη του ιστορικού πάρκου με τα ερείπια της πόλης, η οποία ήταν πρωτεύουσα του βασιλείου του Σουκοτάι κατά το 13ο και το 14ο αι. Τα τείχη της σχημάτιζαν ένα ορθογώνιο 2X1,6 χλμ., μέσα στο οποίο βρίσκονται τα ερείπια του βασιλικού παλατιού και ακόμα 26 ναών. Με το ειδικό τρενάκι θα περιηγηθούμε στο χώρο κάνοντας επιλεγμένες στάσεις και θα ξεναγηθούμε σε μια σειρά μνημείων. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 

7η ημέρα : ΣΟΥΚΟΤΑΪ – ΠΙΤΣΑΝΟΥΛΟΚ – ΛΟΠΜΠΟΥΡΙ – ΑΓΙΟΥΤΑΓΙΑ

Πρωινή οδική αναχώρηση για το Πιτσανουλόκ, γνωστό ως «πόλη των δύο ποταμών». Το Πιτσανουλόκ είναι μια από τις πιο όμορφες επαρχίες του Βορρά. Άφιξη και επίσκεψη στο Ναό Βατ Πρα Μαχαντάτ του 1357, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και στεγάζει μία από τις ομορφότερες εικόνες του Βούδα στην Ταϊλάνδη.Διασχίζοντας μεγάλες εκτάσεις με καλλιέργειες ρυζιού διαπιστώνουμε γιατί αυτή η περιοχή της Ταϊλάνδης θεωρείται η μεγαλύτερη παραγωγός ρυζιού της χώρας, απολαμβάνοντας παράλληλα τα εντυπωσιακά τοπία. Φτάνουμε στη συνέχεια στο Λόπμπουρι, την «πόλη των πιθήκων», η παλιά θερινή πρωτεύουσα του Βασιλείου Ναράι. Η γαλλική επιρροή στην πόλη είναι ακόμη φανερή, όπως και ο… πληθυσμός των πιθήκων που περιδιαβαίνουν ακόμη και στο κέντρο της πόλης!

Φτάνουμε στον τελικό μας προορισμό για σήμερα, την Αγιούταγια, παλιά πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης (όταν ονομαζόταν ακόμα Σιάμ) από το 1350 έως το 1767. Επίσκεψη στο ιστορικό πάρκο της πόλης με τους ναούς της περιόδου από το 14ο έως το18ο αι. Ο αρχαιολογικός χώρος, αναγνωρισμένος από το 1981 ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO, καλύπτει έκταση 289 εκταρίων, με ερείπια από την πόλη που καταστράφηκε ολοσχερώς το 1797 από τους Βιρμανούς.

Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τα ερείπια του βασιλικού παλατιού και τις τρεις στούπες του Βατ Πχρα Σι Σανπφέτ, που θα μας εντυπωσιάσουν. Στη συνέχεια θα δούμε το Μνημείο Βατ Μαχατχάτ, όπου το κεφάλι του Βούδα βρίσκεται σφηνωμένο ανάμεσα στις πολυάριθμες ρίζες ενός δέντρου, καθώς και τον Βατ Πανάνγκ Τσονγκ με το μεγαλύτερο καθιστό Βούδα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια μας, δείπνο και Διανυκτέρευση.

 

8η ημέρα : ΑΓΙΟΥΤΑΓΙΑ –ΠΟΤΑΜΟΣ ΚΒΑΪ

Αναχώρηση για την δυτικότερη επαρχία της Ταϊλάνδης, το Καντσαναμπούρι. Η στρατηγική της σημασία κατά τη διάρκεια του Β’ ΠΠ και το μέτωπο της Ινδοκίνας αξιοποιήθηκε λόγω του περάσματος από την Ταϊλάνδη στη Βιρμανία. Εδώ δημιουργήθηκε ο διαβόητος «Σιδηρόδρομος του Θανάτου» από αιχμαλώτους πολέμου (Συμμάχους και Ασιάτες), που απαθανατίστηκε στην περίφημη ταινία «Η Γέφυρα του Ποταμού Κβάι». Καμία επίσκεψη στην περιοχή δεν θα ήταν πλήρης χωρίς μια βόλτα με το τρένο στις αρχικές γραμμές του διαβόητου "Death Railway" κατά τη διάρκεια του οποίου το τρένο περνά πάνω από επικίνδυνες ξύλινες κοιλαδογέφυρες χτισμένες κατά μήκος της πλαγιάς του βουνού

θα δούμε το Μουσείο Hellfire Pass, φόρο τιμής στους Αυστραλούς και Συμμάχους αιχμαλώτους που εξαναγκάστηκαν από τους Ιάπωνες σε απάνθρωπη δουλειά στρώνοντας τα 415 χλμ. του σιδηρόδρομου, Τακτοποίηση στο lodge , δείπνοκαι διανυκτέρευση.

 

9η ημέρα : ΠΟΤΑΜΟΣ ΚΒΑΪ – ΜΠΑΝΓΚΟΚ ( κανάλια , ναός της Αυγής )

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την πρωτεύουσα Μπανγκόκ. Κοσμοπολίτικη μεγαλούπολη, χαώδης και εξωτική, η πόλη είναι χτισμένη στον ποταμό Τσάο Πράγια ή Μάε Ναμ (Μενάμ) και ονομάζεται «Βενετία της Ανατολής» από τις πολυάριθμες διώρυγες και κανάλια (κλονγκ), που τη διατέμνουν.

Η ξενάγηση της πόλης ξεκινάει με βαρκάδα κατά μήκος του ποταμού με τα αμέτρητα κανάλια. Θα φτάσουμε στο Θόνμπουρι, την 3η κατά σειρά πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης (1767-1782), όπου θα επισκεφτούμε τον παλιότερο ναό της πόλης, το Ναό της Αυγής, που είναι καλυμμένος με κομμάτια κινέζικης πορσελάνης και δεσπόζει θεαματικά στο ποτάμι. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

10η ημέρα: ΜΠΑΝΓΚΟΚ (ξενάγηση, ναοί )

Σήμερα θα επισκεφτούμε το Βασιλικό Παλάτι της Μπανγκόκ, που έχει χαρακτηριστεί ως το 8ο Θαύμα του Κόσμου. Χτίστηκε το 1783 και καλύπτει μια έκταση 218.400 τετρ. χλμ. Περικυκλωμένα από ένα ψηλό λευκό τείχος μήκους 1.900 μ., μια συστάδα 100 δια-φορετικών, πολυτελών και με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική κτίρια, εκπροσωπούν 200 χρόνια ιστορίας και αρχιτεκτονικού πειραματισμού. Ναοί με πολύχρωμες πορσελάνινες διακοσμήσεις, στούπες, πύργοι, επιβλητικές θεότητες, επίχρυσοι δράκοι, μυθολογικές μορφές και εκπληκτικές τοιχογραφίες συνθέτουν ένα σχεδόν εξωπραγματικό σκηνικό. Ολόκληρο το Ραμαγιάνα (Ramakien), το έπος που γράφτηκε στην Ινδία πριν από 2.000 χρόνια και έγινε παραμύθι από την Κατμαντού έως το Μπαλί, χορός στη Μαλαισία και κουκλοθέατρο στην Ινδονησία, είναι θαυμάσια ζωγραφισμένο στο εσωτερικό μέρος του περιστυλίου. Εδώ βρίσκεται και ο Ναός του Σμαραγδένιου Βούδα με το περίφημο άγαλμα του Βούδα από νεφρίτη (όχι σμαράγδι) πάνω σε χρυσό θρόνο, στολισμένο με πολύ-τιμα πετράδια, που φυλάσσεται σε μια γυάλινη προθήκη. Είναι η πιο ιερή μορφή της Ταϊλάνδης, προστάτης της χώρας. Συνεχίζουμε για το Ναό Βατ Πο, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε ένα από τα πιο εντυπωσιακά αγάλματα του Βούδα σε κεκλιμένη στάση. Ο ναός αυτός αποτελεί επίσης την παλαιότερη και πιο έγκριτη σχολή ταϊλανδέζικου μασάζ στη χώρα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

11η ημέρα: ΜΠΑΝΓΚΟΚ – (ελεύθερη μέρα)

Ημέρα ελεύθερη για να απολαύσετε την κοσμική μεγαλούπολη, που προσφέρει άπειρες επιλογές για βόλτες, αγορές & επισκέψεις. Διανυκτέρευση.

 

12η ημέρα: ΜΠΑΝΓΚΟΚ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ (πτήση – ελεύθερη μέρα)

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και στην συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση που θα μας φέρει στην Σιγκαπούρη μία από τις πιο ανεπτυγμένες και οργανωμένες πόλεις στον κόσμο. Η Σιγκαπούρη είναι μια πόλη που δε μοιάζει με καμιά άλλη στον κόσμο: είναι μια πόλη-κράτος, μικρότερη σε έκταση από την… Κεφαλονιά αλλά με πληθυσμό που πλησιάζει τα 6 εκατομμύρια! Είναι ένας οικονομικός γίγαντας με αναρίθμητες πολυεθνικές επιχειρήσεις και θεωρείται ως μία από τις τέσσερις λεγόμενες «τίγρεις της οικονομίας της νοτιοανατολικής Ασίας» (μαζί με Χονγκ Κονγκ, Ταϊβάν και Νότια Κορέα). Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

13η ημέρα: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ξενάγηση – Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Ξεκινάμε σήμερα να γνωρίσουμε τη Σιγκαπούρη: κατά τη σημερινή περιήγησή μας στην πόλη θα περάσουμε από το διοικητικό της κέντρο, όπου θα δούμε μεταξύ άλλων το Δημαρχείο, το Ανώτατο Δικαστήριο και το Κοινοβούλιο. Στη συνέχεια θα θαυμάσουμε τον υπέροχο κόλπο της πόλης από το Merlion Park, καθώς και τον βοτανικό κήπο με τις ορχιδέες, που θα σας αφήσουν άφωνους με την ομορφιά και την ποικιλία τους. Αφού επισκεφθούμε τον ναό Thian Hock Keng, έναν από τους παλιότερους της Σιγκαπούρης, θα μπούμε στη συνοικία των Κινέζων και έπειτα στη συνοικία των Ινδών με τη μεθυστική μυρωδιά των μπαχαρικών. Χρόνος ελεύθερος. Έφτασε η μέρα που όλοι περιμένουν στη Σιγκαπούρη! Καθώς το ρολόι μετράει αντίστροφα όλοι ετοιμαζόμαστε για την αλλαγή του χρόνου, η πόλη δονείται από τα εορταστικά vibes και το πάρτι ξεκινά! Πάμε να υποδεχθούμε το νέο έτος σε ένα από τα πιο λαμπερά πάρτι που έχουμε ζήσει ποτέ! Διανυκτέρευση.

 

14η ημέρα : ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

Ελεύθερη ημέρα στη Σιγκαπούρη και ευκαιρία για χαλαρή βόλτα στη μεγάλη αυτή μητρόπολη της νοτιοανατολικής Ασίας. Check out από το δωμάτιο μας στις 11.00. Αργά το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας.

 

15η ημέρα : ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – Πτήση επιστροφής

Πτήση επιστροφής. Άφιξη αυθημερόν.

 

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες
πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

 

 

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  20/12/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 2099€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 2099 € 895 €
  Twin Room 2099 € 895 €
  Triple Room 2099 € 895 €
  Single Room 2899 € 895 €

 

Περιλαμβάνονται

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό.
  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* και 4* sup.
  • Ημιδιατροφή, εκτός από την Μπανγκόκ και τη Σιγκαπούρη όπου παρέχεται μόνο πρωινό.
  • Στην ημιδιατροφή περιλαμβάνεται ένα παραδοσιακό ταϊλανδέζικο δείπνο Καντόκε.
  • Μεταφορές, ξεναγήσεις, επισκέψεις όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα.
  • Τοπικοί ξεναγοί.
  • Έλληνας αρχηγός - συνοδός.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός-βιβλίο στα ελληνικά

 

Δεν περιλαμβάνονται

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.α.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη, και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: €895

 

 

Αριθμός
Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από Þ Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα ?φιξης

TR 713

19/12/2023

ΑΘΗΝΑ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

10:55

03:30 +1

TR 676

20/12/2023

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ –   ΤΣΙΑΝΓΚ ΜΑΪ

08:55

11:00

TR 609

30/12/2023

ΜΠΑΝΓΚΟΚ –  ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

09:30

12:25

TR 712

02/01/2024

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΑΘΗΝΑ

03:00

09:10