Skip to main content

Μπανγκόκ - Πουκέτ - Σιγκαπούρη | Χριστούγεννα 2023 - Πρωτοχρονιά 2024 Διάρκεια: 12 ΗΜΕΡΕΣ από 2145

Αναχωρήσεις:  25/12  -  12 ΗΜΕΡΕΣ 

 

 

1η ημέρα: Αθήνα – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΜΠΑΝΓΚΟΚ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Μπανγκόκ μέσω Σιγκαπούρης.

 

2η ημέρα: ΜΠΑΝΓΚΟΚ: Βασιλικό παλάτι

Άφιξη στην πόλη  των «αγγέλων» και ξεκινάμε τη γνωριμία μας με την πόλη. Θα επισκεφθούμε το Βασιλικό Παλάτι της Μπανγκόκ, που έχει χαρακτηριστεί ως το 8ο Θαύμα του Κόσμου. Περικυκλωμένα από ένα ψηλό λευκό τείχος μήκους 1.900 μ., μια συστάδα 100 διαφορετικών, πολυτελών και με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική κτίρια, εκπροσωπούν 200 χρόνια ιστορίας και αρχιτεκτονικού πειραματισμού.

Ναοί με πολύχρωμες πορσελάνινες διακοσμήσεις, στούπες, πύργοι, επιβλητικές θεότητες, επίχρυσοι δράκοι, μυθολογικές μορφές και εκπληκτικές τοιχογραφίες συνθέτουν ένα σχεδόν εξωπραγματικό σκηνικό. Ολόκληρο το Ραμαγιάνα (Ramakien), το έπος που γράφτηκε στην Ινδία πριν από 2.000 χρόνια, είναι θαυμάσια ζωγραφισμένο στο εσωτερικό μέρος του περιστυλίου. Εδώ βρίσκεται και ο Ναός του Σμαραγδένιου Βούδα με το περίφημο άγαλμα του Βούδα από νεφρίτη (όχι σμαράγδι) πάνω σε χρυσό θρόνο, στολισμένο με πολύτιμα πετράδια, που φυλάσσεται σε μια γυάλινη προθήκη. Είναι η πιο ιερή μορφή της Ταϊλάνδης, προστάτης της χώρας. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

 

3η ημέρα: ΜΠΑΝΓΚΟΚ: Ξενάγηση πόλης

Η ξενάγηση της πόλης ξεκινάει σήμερα το πρωί με βαρκάδα κατά μήκος του ποταμού με τα αμέτρητα κανάλια. Θα φτάσουμε στο Θόνμπουρι, την 3η κατά σειρά πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης (1767-1782), όπου θα επισκεφτούμε τον παλιότερο ναό της πόλης, το Ναό της Αυγής, που είναι καλυμμένος με κομμάτια κινέζικης πορσελάνης και δεσπόζει θεαματικά στο ποτάμι.

Συνεχίζουμε για το Ναό Βατ Πο, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε ένα από τα πιο εντυπωσιακά αγάλματα του Βούδα σε κεκλιμένη στάση. Ο ναός αυτός αποτελεί επίσης την παλαιότερη και πιο έγκριτη σχολή ταϊλανδέζικου μασάζ στη χώρα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: ΜΠΑΝΓΚΟΚ

Ημέρα ελεύθερη για να απολαύσετε την κοσμική μεγαλούπολη, που προσφέρει άπειρες επιλογές για βόλτες, αγορές και επισκέψεις. Διανυκτέρευση.

 

5η ημέρα: ΜΠΑΝΓΚΟΚ – ΠΟΥΚΕΤ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Πούκετ. Άφιξη, μεταφορά και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο. Το Πούκετ φωλιάζει στα γαλήνια νερά της θάλασσας του Άνταμαν, στις ακτές τις Ταϊλάνδης που βλέπουν στον Ινδικό Ωκεανό. Με τις λευκές παραλίες, τα υπερμοντέρνα αλλά συνάμα και γραφικά ξενοδοχεία, όραμα τροπικού παραδείσου, υπόσχεται πολλά. Η Πατόνγκ, η πιο διάσημη παραλία του νησιού έχει έντονη νυχτερινή ζωή και είναι το βασίλειο του παζαριού. Διανυκτέρευση.

 

6η - 8η ημέρα: ΠΟΥΚΕΤ

Ημέρες ελεύθερες στο Πούκετ για χαλάρωση στις πανέμορφες παραλίες του. Το Πούκετ είναι ένας ιδανικός τόπος για ξεκούραση και ευχάριστες διακοπές. Στις ελεύθερες ημέρες σας μπορείτε να απολαύσετε τις παραλίες του ή να συμμετάσχετε σε κάποια προαιρετική εκδρομή, όπως στα παραδεισένια νησάκια Πι Πι, στον υπέροχο Κόλπο Πανγκ Να με το γνωστό νησάκι του Τζέιμς Μποντ κλπ. Διανυκτέρευση.

 

9η ημέρα: ΠΟΥΚΕΤ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

Πτήση για Σιγκαπούρη. Άφιξη, μεταφορά και εγκατάσταση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

10η ημέρα: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ: Ξενάγηση πόλης

Πρωινό και πανοραμική περιήγηση στην πόλη,

(περίπου 4 ώρες ) κατά τη διάρκεια της οποίας θα περάσουμε από τη συνοικία των Μαλαίσιων με το χρυσό τέμενος,  θα επισκεφθούμε τον βοτανικό κήπο με τις ορχιδέες, που θα σας αφήσουν άφωνους με την ομορφιά και την ποικιλία τους, θα μπούμε στη συνοικία των Ινδών με τη μεθυστική μυρωδιά των μπαχαρικών στη συνοικία των Κινέζων και στο ευρωπαϊκό τμήμα της πόλης. Διανυκτέρευση.

 

11η ΗΜΕΡΑ: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ -ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

Μέρα ελεύθερη για μια βόλτα στην υπερσύγχρονη πόλη ή για τα ψώνια σας στα εμπορικά κέντρα ή ακόμη και για μια προαιρετική εκδρομή στο νησάκι Σεντόζα. Αργά το βράδυ -μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής.

 

12η ΗΜΕΡΑ: ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΠΤΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Επιβίβαση στην πτήση επιστροφής. Άφιξη αυθημερόν.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό. 
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται
περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Τα δίκλινο δωμάτια με επιπλέον κρεβάτι είναι κατόπιν ζήτησης και ο χώρος στο δωμάτιο είναι πολύ περιορισμένος με την προσθήκη κρεβατιού.

Τρίκλινα διατίθεται κατόπιν ζήτησης και με εξτρά χρέωσης.

 

Αναχωρήσεις από Αθήνα

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  25/12/2023 - Αναχώρηση από Αθήνα - Τιμή από 2145€

ΞενοδοχείοΤύπος ΔωματίουΚόστοςΦόροι 
- Double Room 2145 € 700 €
  Twin Room 2145 € 700 €
  Triple Room 2145 € 700 €
  Single Room 2925 € 700 €

 

 

Προσοχή! Οι πτήσεις που βλέπετε στα προγράμματα είναι πραγματικές. Υπάρχει δηλαδή μια αντίστοιχη κράτηση στην αεροπορική. Δεν είναι εικονική πραγματικότητα και απλή παράθεση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας. Για αυτό θα βρείτε για την κάθε αναχώρηση συγκεκριμένες πτήσεις και ώρες.

Αριθμός Πτήσης

Ημερομηνία Πτήσης

Διαδρομή
(Από - Προς)

Ώρα
Αναχώρησης

Ώρα
’φιξης

ΤR 723

25/12/2023

ΑΘΗΝΑ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

15:35

08:55 (+1)

ΤR 604

26/12/2023

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΜΠΑΝΓΚΟΚ

12:40

14:15

TR 659

02/01/2024

ΠΟΥΚΕΤ – ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

11:05

14:00

TR 722

05/01/2024

ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ – ΑΘΗΝΑ

01:05

06:55

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης μέσω Σιγκαπούρης.
  • Διαμονή για 4 διανυκτερεύσεις στη Μπανγκόκ στο ξενοδοχείο 4*.
  • Διαμονή για 6 διανυκτερεύσεις στο Πούκετ σε ξενοδοχείο επιλογής σας.
  • Διαμονή για 3 διανυκτερεύσεις στη Σιγκαπούρη σε ξενοδοχείο 4*.
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά.
  • Ξεναγήσεις, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα τοπικό  αγγλόφωνο ξεναγό.
  • Yπηρεσίες Έλληνα αντιπροσώπου στη Μπανγκόκ.
  • Έλληνας  αντιπρόσωπος στη Σιγκαπούρη από  25/07 έως 05/09.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
  • Δωρεάν ταξιδιωτικός οδηγός- βιβλίο στα ελληνικά Versus Travel.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

(δεν ισχύει για τις αναχωρήσεις από την Κύπρο)

Φόροι αεροδρομίου, επίναυλοι καυσίμων, αποσκευή μέχρι 20 κιλά  και χειραποσκευή 8 κιλά και πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (Ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής, ασθένεια covid.)  700€.

  • Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα
  • Γεύματα, ποτά στη διάρκεια των πτήσεων

Σημείωση: Τα δίκλινο δωμάτια με επιπλέον κρεβάτι είναι κατόπιν ζήτησης και ο χώρος στο δωμάτιο είναι πολύ περιορισμένος με την προσθήκη κρεβατιού.

ΠΡΟΣΟΧΗ

  • Το διαβατήριό σας θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 6μηνη ισχύ από την ημερομηνία εισόδου.
  • Απαιτείται φωτοτυπία του με την εγγραφή σας.
  • Στα ξενοδοχεία το check-in είναι στις 15.00 και το check-out στις 11.00-12.00 ανεξάρτητα από τις ώρες άφιξης και αναχώρησης λόγω των πτήσεω