Skip to main content

2014 Χριστουγεννα Πρωτοχρονια Νεα Υορκη ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ!

        ΤΑΞΙΔΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ    Αναχωρήσεις: 21, 23 & 30 Δεκεμβρίου 2014

επιλεξτε 5 star hotels TRUMP SOHO TOWER  / REFINERY HOTEL SMALL LUXURY HOTELS OF THE WORLD

EARLYBIRD OFFER   Κλείστε το ταξίδι σας έως 06 Οκτωβρίου και κερδίστε έκπτωση 100 € κατ’ άτομο!!!

*Ισχύει για το Refineryhotel μόνο

Τα ταξίδια μας στη Ν.Υ. επιμελείται & συνοδεύει o Chef – Culinary expert Βαγγέλης Δρίσκας                  

Το Γαστρονομικό πρόγραμμα έχει επιμεληθεί ο κ. Βαγγέλης Δρίσκας. Με την προσωπική του παρουσία στις καθημερινές μας εξορμήσεις στις συνοικίες του Μανχάταν, θα δούμε και θα γευθούμε νοστιμιές απο διαφορετικές κουζίνες και σε ποικίλα επίπεδα. Κατά τη διάρκεια των περιηγήσεων αυτών οι μεταφορές μας θα γίνονται με ιδιωτικό κόστος με τα τοπικά μέσα μεταφοράς τα οποία προσφέρουν άνεση, αμεσότητα και κυρίως είναι οικονομικά. Πριν την έναρξη του κάθε ταξιδιού θα διοργανωθούν ειδικές συναντήσεις για την ανάλυση του προγράμματος και για να δωθούν σχετικές πληροφορίες αναφορικά με τις λοιπές υπηρεσίες του προγράμματος όπως θέατρα, μουσεία, κρατήσεις σε συγκεκριμένα εστιατόρια και λεπτομέρειες οι οποίες θα ενισχύσουν την απόλυτη επιτυχία του ταξιδιού.

 

 Σας ενημερώνουμε για μια ειδική προσφορά για 3 εγγυημένες αναχωρήσεις οργανωμένων Γκρουπ στη ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ.

ΕΓΓΥΗΜΕΝΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ:    21, 23 & 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Από 1590 € ΜΟΝΟ 1.490 € το άτομο.

Η προσφορά ισχύει μόνο για το ξενοδοχείο 5* REFINERYHotelστην καρδιά του Μανχάταν.

Κάντε κράτηση μέχρι και τις 6 Οκτωβρίου και κερδίστε έκπτωση 100€ ανά άτομο.

Και στα 3 γκρουπ θα συνοδεύσει ο διακεκριμένος chef– culinaryexpert Βαγγέλης Δρίσκας. Το κάθε ταξίδι περιλαμβάνει καθημερινές ξεναγήσεις – περιηγήσεις καθώς και την κρουαζιέρα στον ποταμό Hudson.

**** Δυνατότητα αναχώρησης και από Θεσσαλονίκη με την TurkishAirlines ***

Ημέρα 1η:                            Αναχώρηση  –  Άφιξη στη Νέα Υόρκη                                                                                                           

Συνάντηση στο αεροδρόμιο με τον αρχηγό του ταξιδιού. Έλεγχος εισιτηρίων και πτήση με ενδιάμεσο σταθμό για τη Νέα Υορκη. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας, στην καρδιά του Μανχάταν. Το πρώτο βράδυ θα ακολουθήσει μια σύντομη βόλτα στη γειτονιά του ξενοδοχείου διαμονής.

Ημέρα 2η:                            Νέα Υόρκη (Ξενάγηση πόλης)                                                                                               

Το πρωινό μας γεμίζει εικόνες από την πιο δημοφιλή πόλη του κόσμου. Ξεκινάμε τηνξενάγηση μας στη λαμπερή μεγαλούπολη με τα αμέτρητα αξιοθέατα. Μεταξύ άλλων θα δούμε το άγαλμα του Χριστόφορου Κολόμβου και το Λίνκολν Σέντερ, ένα συγκρότημα κτιρίων που στεγάζουν καλλιτεχνικούς οργανισμούς, όπως τη Φιλαρμονική της Νέας Υόρκης, τη Μητροπολιτική Όπερα,το φημισμένο Σχολείο Τεχνών Julliard. Ακριβώς δίπλα είναι η Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Fordham, όπου έχουν φοιτήσει τα μεγαλύτερα ονόματα στη σύγχρονη ιστορία. Συνεχίζουμε προς το Σέντραλ Παρκ, το τεράστιο πάρκο με τα δέντρα και τις λίμνες που βρίσκεται στο κέντρο του Μανχάταν και προσφέρει τον ιδανικό χώρο για περπάτημα, τρέξιμο, ιππασία, ποδηλασία, πατινάζ κ.α. Από τη δυτική πλευρά του πάρκου βλέπουμε το επιβλητικό Αναγεννησιακής αρχιτεκτονικής Βικτωριανού τύπου «Ντακότα», στα πανάκριβα διαμερίσματα του οποίου κατοικούν καλλιτέχνες. Στη συνέχεια βλέπουμε το Πανεπιστήμιο Columbia, το μνημείο του στρατηγού Γκραντ, τον ποταμό Hudson, το Χάρλεμ, με το περίφημο Apollo Theatre. Συνεχίζουμε προς την ξακουστή 5η Λεωφόρο. Εκεί συναντάμε το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης, το Μουσείο Guggenheim, το Frick Museum . Στην 5η Λεωφόρο θα δούμε το Trump Tower του πολυεκατομμυριούχου Ντόναλντ Τραμπ, όλους τους Ευρωπαϊκούς οίκους μόδας και πολλά λαμπερά κοσμηματοπωλεία, όπως Cartier & Bulgari. Προχωρούμε προς το Ροκφέλερ Σέντερ, ένα συγκρότημα 19 κτηρίων. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά συγκροτήματα του είδους του στον κόσμο, με καταστήματα, εστιατόρια και στη μέση σε έναν από τους ουρανοξύστες το παρατηρητήριο με εκπληκτική θέα, που ονομάζεται Top of the Rock. Τελειώνουμε την ξενάγηση στην Μπρόντγουεϊ, την «καρδιά» των θεάτρων. Η Μπρόντγουεϊ, είναι μια μεγάλη λεωφόρος που διατρέχει όλο το Μανχάταν και φυσικά την Times Square, και έχει δανείσει το όνομά της σε πολλές θεαματικές μουσικές παραγωγές.

Για το απόγευμα προτείνουμε μία 2-ωρη κρουαζιέρα στον ποταμό Hudson. Το θέαμα και της πόλης με το ποτάμι να την περιβάλει, ειδικά τη στιμγή που τα φώτα ανάβουν στα υπέροχα και μοναδικής αρχιτεκτονικής κτίριά της, είναι μοναδικό.

Ημέρα 3η:                                Soho, West & East Village, Greenwich Village, China-Town & Little Italy                                       

Η σημερινή μας περιήγηση είναι γεμάτη εικόνες και γεύσεις. Θα περιηγηθούμε στις πιο hip και ανερχόμενες συνοικίες της Ν.Υ.Γνωστές γειτονιές του Μανχάταν που έχουν το δικό τους «χρώμα» και κουλτούρα, όπως το Γκρίνουιτς Βίλατζ μεταξύ Houston Street και Μπρόντγουεϊ, και το Σόχο, τη γειτονιά του 19ου αιώνα που είναι γεμάτη με γκαλερί, μπουτίκ και εστιατόρια. Φθάνουμε στη «Μικρή Ιταλία», με πολλά Ιταλικά εστιατόρια και καταστήματα που θα σας θυμίσει σκηνές από την ταινία «Ο Νονός». Προχωρούμε προς Τσάιναταουν, μία από τις μεγαλύτερες περιοχές Ασιατών που ζουν εκτός Ασίας, διάσημη για τα οικονομικά εστιατόρια, παντοπωλεία, καταστήματα «έθνικ» ειδών δώρων. Συνεχίζουμε και φθάνουμε στο νοτιότερο άκρο του Μανχάταν (Lower Manhattan). Περιλαμβάνει το Μπάτερι Παρκ, το «Σημείο Μηδέν», την Γουόλ Στριτ και την προβλήτα South Street Seaport. Στην Προβλήτα 17 (είναι κλειστή λόγω του τυφώνα Σάντυ) έχουμε την ευκαιρία να σταθούμε δίπλα από μία από τις ομορφότερες κρεμαστές γέφυρες, την Μπρούκλιν Μπριτζ. Είναι κυρίως εμπορική και οικονομική περιοχή, αλλά περιλαμβάνει πολλά ωραία εστιατόρια και μπιστρό.

Ημέρα 4η:                        Chelsea & Gramercy                                                                                                     

Το γαστρονομικό μας ταξίδι συνεχίζεται με έντονο ενδιαφέρον στη συνοικία Chelsea διάσημη για τα εστιατόρια μοριακής κουζίινας, την Πλατεία Madison, τις υπαίθριες αγορές και τη φημισμένη περιοχή Meatpacking District με ακόμη περισσότερα εστιατόρια και επιλογές street food. Συνεχίζουμε την περιήγησή μας στη συνοικία Gramercy με χαρακτηριστικό το κτιριο Flatiron. Τη συνοικια Gramercy την συνθέτουν 3 γειτονιες, το Murray Hill, το Gramercy Park και το ανερχόμενο Curry Hill η Ινδική συνοικία μαζί με την κορεάτικη συνοικία στη συμβολή των 32 δρόμων μεταξύ Broadway & 5ης λεωφόρου.

Ημέρα 5η :                       Midtown Manhattan, Broadway & Central Park. Museums                                             

Η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη στην καρδιά του Μανχάταν. Θα περπατήσουμε τη λεωφόρο Broadway με τα θέατρά του, θα επισκεφθούμε το μουσείο Μοντέρνας Τέχνης MoMa, και θα απολαύσουμε στην πορεία το Central Park. Κατά τη διάρκεια της σημερινής μας περιήγησης θα ακολουθήσουν επισκέψεις στο Μητροπολιτικό Μουσείο καθώς και στο Μουσείο Guggenheim. Για το απόγευμα σας προτείνουμε να επιλέξετε μια παράσταση απο τα διάσημα θέατρα του Broadway.

Ημέρα 6η :                       Brooklyn                                                                                                                                                              

Η πιο ανερχόμενη συνοικία της Νέας Υόρκης. Νέα ξενοδοχεία, αμέτρητα εστιατόρια, συγκλονιστικές υπαίθριες αγορές, εξαιρετικό street food. Το Brooklyn θα σας μαγέψει. Πιο λιτό μακριά απο τους έντονους ρυθμούς του κεντρικού Μανχάταν, αλλά ουσιαστικό και ανερχόμενο. Το απόγευμα ελεύθερο για αγορές. Μεγάλη επιλογή σε μαγαζιά και πολυκαταστήματα και η περίοδος των εκπτώσεων έχει ήδη ξεκινήσει στη Νέα Υορκη με αποκορύφωμα τις πρώτες μέρες της Νέας Χρονιας.

 Ημέρα 7η – 8η :                Shopping & πτήση για Αθήνα                                                                                                         

Το πρωινό ελεύθερο για βόλτα και για τις τελευταίες μας αγορές. Νωρίς το απόγευμα, μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Αθήνα με ενδιάμεσο σταθμό. Άφιξη στην Αθήνα την επόμενη ημέρα.

                                                                                                                               

Κόστος Εκδρομής ανά άτομο σε Δίκλινο

Αναχωρήσεις από Αθήνα (δυνατότητα αναχώρησης από Θεσσαλονίνη)

Επιλεγμένα Ξενοδοχεία

21 – 28/12/14

08 Ημέρες / 06 Νύχτες

23 – 30/12/14

08 Ημέρες / 06 Νύχτες

30/12/14 – 05/01/15

07Ημέρες / 05 Νύχτες

5* Boutique member of Small Luxury Hotels of the world Refinery Hotel - 63, West at 38th Str.

www.refineryhotelnewyork.com

1.590 (1.490 €)

1.590 (1.490 €)

1.720 (1.620 €)

Μονόκλινο: + € 750 

Μονόκλινο: + € 750 

Μονόκλινο: + € 890 

5* Dlx. member of Trump Hotels & Resorts

Trump Soho Tower - 246, Spring St. SOHO

www.trumpsohohotel.com

1.750

1.750

1.900

Μονόκλινο: + € 890 

Μονόκλινο: + € 890 

Μονόκλινο: + € 990 

 

 

Περιλαμβάνονται :

  • Αεροπορικά εισητήρια με Turkish Airlines (οικονομκή θέση)          
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογής σας
  • Μεταφορές από/ προς το αεροδρόμιο JFK
  • Πανοραμική ξενάγηση πόλης με τοπικό δπλωματούχο ξεναγό
  • Κρουαζιέρα στον ποταμό Hudson
  • Επίσημος Αρχηγός – Συνοδός Εκδρομής
  • Χάρτες – έντυπα και πληροφοριακό υλικό
  • Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης

Δεν  περιλαμβάνονται :

  • Φόροι αεροπορικών εισιτηρίων / ESTA / Ασφάλεια Αστικής ευθύνης (€ 460*/ άτομο)
  • Αχθοφορικά – Φιλοδωρήματα (€ 60/ άτομο – υποχρεωτική καταβολή σε ξενοδοχεία ξεναγούς & οδηγούς)
  • Προσωπικά έξοδα
  • Ότι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα.

ØΔυνατότητα παράτασης της διαμονής & αναβάθμισης σε Business class

 

 

Σημειωσεις :

1.     Οι τιμές έχουν υπολογιστεί βάση ισοτιμίας (δολαρίου Η.Π.Α. & Euro) την 02/05/14.

Οιαδήποτε σοβαρή μεταβολή στην ισοτιμία αυτή συνεπάγεται αυτόματη αναπροσαρμογή της τιμής.

2.     Οι φόροι των αεροπορικών εισιτηρίων* οριστικοποιούνται κατά την έκδοση.

3.     Για κρατήσεις είναι απαραίτητα καθαρά αντίγραφα των διαβατηρίων.

4.     Η σειρά των διανυκτερεύσεων και των ξεναγήσεων δεν είναι δεσμευτική.

Το πρόγραμμα ενδέχεται να τροποποιηθεί από το συνοδό της εκδρομής, με  κύριο γνώμονα πάντα την καλύτερη εκτέλεσή του, εξαιτίας απρόβλεπτων καταστάσεων, εθνικών αργιών ή λόγους ανωτέρας βίας.  

 

Απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα : για Ελληνικά διαβατήρια

·         Διαβατήριο με ελάχιστη 6-μηνη ισχύ από την περίοδο παραμονής στον προορισμό.  

·         Η Βίζα για τις Η.Π.Α. είναι απαραίτητη.  

Σας ενημερώνουμε για μια ειδική προσφορά για 3 εγγυημένες αναχωρήσεις οργανωμένων Γκρουπ στη ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ.

 

ΕΓΓΥΗΜΕΝΕΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ:

21, 23 & 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014

 

Από 1590 € ΜΟΝΟ 1.490 € το άτομο.

 

Η προσφορά ισχύει μόνο για το ξενοδοχείο 5* REFINERYHotelστην καρδιά του Μανχάταν.

Κάντε κράτηση μέχρι και τις 6 Οκτωβρίου και κερδίστε έκπτωση 100€ ανά άτομο.

 

Και στα 3 γκρουπ θα συνοδεύσει ο διακεκριμένος chef– culinaryexpert Βαγγέλης Δρίσκας. Το κάθε ταξίδι περιλαμβάνει καθημερινές ξεναγήσεις – περιηγήσεις καθώς και την κρουαζιέρα στον ποταμό Hudson.

 

**** Δυνατότητα αναχώρησης και από Θεσσαλονίκη με την TurkishAirlines ***